FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pogodio sam za Kalasija protiv Radnika, za subotu kazem da je igrac odluke Milos Stojcev!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma bravo srucnjak, ulazis duboko u analizu i pametujes o igracima naseg protivnika u narednom kolu. Vidi se da si se bavio fudbalom dugo i sve imas u malom prstu. Na temi Sarajeva hvalis igrace drugog kluba i ocekujes da ti kazem da si pravi expert. Analiza je u dure, al ti ko da prijetis sa nakim Spahom. Ovo tvoje papak je suvisno ne daj se isprovocirati, ipak se ti razumijes u fudbal vise od mene a mozda i vecine drugih. Ko da gledam da si ti jedan od onih forumasa sto pisu po drugim temama svasta i onda tako isfrustrirani vrijedjate i nas. A ja sam samo primjetio tvoju naklonost prema ovom igracu Bahi ili kako vec nez. Nadam se da mi ne zamjeras a vama dvojici zelim puno uspjeha u vezi i zivotu uopsteamidzaTan je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Hajde reci raji iskreno jel se trpate ti i ovaj NuhospahoamidzaTan je napisao/la:Nuspahic brz igrac sa dobrom kontrolom lopte, bio im je dugo povrijedjen. Zaustaviti ga nasa odbrana moze samo na iskustvo jer je ovaj mlad, cini mi se 22 da ima...
Nisam nastran ali bi klosara kao sto si ti mogao natrpati bez problema, da ti izadjem u susret!!!
JA se papak za razliku od tebe i razumijem malo u fudbal!!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pik zivo bice ja sam to prvi rekao. Pik Tito i Jovanka.Amca007 je napisao/la:Pogodio sam za Kalasija protiv Radnika, za subotu kazem da je igrac odluke Milos Stojcev!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Bica rjesava derbi, inshallah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Bica rjesava derbi, inshallah![]()
Jace od mene !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Treba tu "djecu" kazniti. Bezobrazno se ponasaju u zadnje vrijeme."Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Slabo ima onih pravih forumasa koji se razumiju u fudbal al ono bas pravo, da nam objasne gdje su nasi protivnici najjaci i gdje bi nas mogli sjebat. Ipak oni imaju igracki kadar za svaku pohvalu a mi igramo hajde samo ono da se pika.
Najjaci su kad igraju praznog stomaka, treba im servirati kakav svedski stol u svlacionicu.obiteljskicovjek je napisao/la:Slabo ima onih pravih forumasa koji se razumiju u fudbal al ono bas pravo, da nam objasne gdje su nasi protivnici najjaci i gdje bi nas mogli sjebat. Ipak oni imaju igracki kadar za svaku pohvalu a mi igramo hajde samo ono da se pika.
1946
hahhah
Inace svi ste vi njih previse ozbiljno shvatili (osim mene i head-a)
Inace svi ste vi njih previse ozbiljno shvatili (osim mene i head-a)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I to im pomjesat proteine i ugljikohidrate. A kad stignu Svedi nek ustanu yebi ga to je njihov stol.
Staviti kakvog sirceta da ih uhvati sracka ali nakon 3-4 sata, kad dodju na Grbavicu a ono nema vode da se operu, usrani kuci da se vrate.obiteljskicovjek je napisao/la:I to im pomjesat proteine i ugljikohidrate. A kad stignu Svedi nek ustanu yebi ga to je njihov stol.
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Svakako ce se usrani vratiti.Head je napisao/la:Staviti kakvog sirceta da ih uhvati sracka ali nakon 3-4 sata, kad dodju na Grbavicu a ono nema vode da se operu, usrani kuci da se vrate.obiteljskicovjek je napisao/la:I to im pomjesat proteine i ugljikohidrate. A kad stignu Svedi nek ustanu yebi ga to je njihov stol.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
N e pretjerujte ne da se USRANOM do potokabelosevic28 je napisao/la:Svakako ce se usrani vratiti.Head je napisao/la:Staviti kakvog sirceta da ih uhvati sracka ali nakon 3-4 sata, kad dodju na Grbavicu a ono nema vode da se operu, usrani kuci da se vrate.obiteljskicovjek je napisao/la:I to im pomjesat proteine i ugljikohidrate. A kad stignu Svedi nek ustanu yebi ga to je njihov stol.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kad smo kod sranja sve sam vise u tripu da je onaj cuko sto se posra pred Zrinjevce bio skaut malenih koji nas je dosao spijunirati 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto ovi iz Njemacke nikad ne spavaju 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Interista02
- Kontakt:
Ljudi, može li neko ozbiljan inbox da objasni situaciju oko ulaznica za sjever 
-
belosevic28
- Kontakt:
Pozeljeli Bosnu, svoj Klub...pa makar da su ovako blize
Tebi ako smetam, odo ja nije frka
Tebi ako smetam, odo ja nije frka
Trenutno korisnika/ca: casual033, Crkvice1988, Evander, napoleon72, Venom i 93 gosta.