FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E jesu ludi ovi strumfovi alaima mi
oni fakat misle da nas mogu pobjediti 
Ti si opet šampion !
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja ne znam kako ovo prezivjeti ,pratim bas bas aktivno vise od 15 godina FKS al nikad nisam bio nervozni
,sto se tice nase ekipe mislim da ce protic krpit desnog beka cak mislim da je u Grckoj odigrao posljedni pola sata tu poziciju .idemo momci bukvalno na glavu poginuti 90 minuta i ovjerit titulu
SARAJVOOOOO

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma i mi malo zezamo nema nam 9-10 igraca i zalimo se, a sta u subotu njima zalufta jedno petero djece i popuse ga. STA TADA raditi.
Karta ti je petak pasice.Interista02 je napisao/la:Ljudi, može li neko ozbiljan inbox da objasni situaciju oko ulaznica za sjever
petak ili ti ga hapoel.
[youtube][/youtube]
Blekic Zijo sto im ga je zabijo.
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Head nit si u inbox, nit si ozbiljanHead je napisao/la:Karta ti je petak pasice.Interista02 je napisao/la:Ljudi, može li neko ozbiljan inbox da objasni situaciju oko ulaznica za sjever
petak ili ti ga hapoel.
[youtube][/youtube]
Blekic Zijo sto im ga je zabijo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neka mislie, dobro je to.simon je napisao/la:E jesu ludi ovi strumfovi alaima mi![]()
oni fakat misle da nas mogu pobjediti
Sutra ću malo pogledati statistiku neku, pa je izbacima da vidimo koliko pozitivan niz može značiti dobar rezultat u derbiju.
Mada u derbiju sve statistike padaju u vodu.
- Evolution87
- Kontakt:
sutra tekma 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne kradi @MOrtemove fore ahhahhaEvolution87 je napisao/la:sutra tekma
- ElCartel11
- Kontakt:
sta vam je Hordaši moji sta ste se uznervozili? Benko, Delac i Velkoski po kvalitetu i iskustvu vrijede vise nego njihovih prvih 11 ba to je realno nista nenabijam...i ako nas nabiju na Kosevu (a nece), ima Celik da jih nabije u zadnjom kolu samo ako ovako nastave u ovom ritmu, tako da opustite se, i vi koji ste u mogucnosti obavezno sutra na utakmicu! 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nafurale se strumfetice ali ono bas da valja
Inace ne znam zasto ih toliko ozbiljno uzimate kao ekipu?
Oni vec 2 godine nemaju pobjedu protiv jacih ekipa zrinjskog, listice i nas. Uz to dodaj i da nemaju pobjede na kosevu od 2004, heeeey 11 godina
Docekivali ih na kosevu sa virslama i jos mnogo losijim sastavima i opet nas nisu dobili, i sta sad mene treba biti prpa haha
Dodaj jos i to da nam i X odgovara.
Sutra derbi
Oni vec 2 godine nemaju pobjedu protiv jacih ekipa zrinjskog, listice i nas. Uz to dodaj i da nemaju pobjede na kosevu od 2004, heeeey 11 godina
Sutra derbi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Interista02
- Kontakt:
Dosta i remi, samo da se osvoji titula. Previše izostanaka imamo :/
Sutra se zbavlja ulaznica. Nadam se da će navijanje biti bolje nego protiv zrinjskog. Stvarno svakakvih degena uđe na tribinu, ni himnu neće da pjevaju, takvi ljakani su mi najgori :/
Sutra se zbavlja ulaznica. Nadam se da će navijanje biti bolje nego protiv zrinjskog. Stvarno svakakvih degena uđe na tribinu, ni himnu neće da pjevaju, takvi ljakani su mi najgori :/
-
belosevic28
- Kontakt:
Nema nista teze nego objasniti sirovini da je sekundarna...
belosevic28 je napisao/la:Nema nista teze nego objasniti sirovini da je sekundarna...
1946
- Evolution87
- Kontakt:
nisam upratio da je njegov zonfa, ali eto nek mi halali ovaj putbelosevic28 je napisao/la:Ne kradi @MOrtemove fore ahhahhaEvolution87 je napisao/la:sutra tekma
Ma brate toliko smo se puta opekli ove sezone zbog euforije i slicnih stvari tako da sada u svaku utakmicu ulazimo oprezno bez obzira na protivnika i vecina raje to tako gleda, a oni kao ekipa nisu za podcijenjivanje ali realnost je da i ovako oslabljeni smo opet jaci od njih. Ali derbi je derbi ali siguran sam da cemo u najgorem mogucem slucaju odigrati nerijeseno.MCMXLVI je napisao/la:Nafurale se strumfetice ali ono bas da valjaInace ne znam zasto ih toliko ozbiljno uzimate kao ekipu?
Oni vec 2 godine nemaju pobjedu protiv jacih ekipa zrinjskog, listice i nas. Uz to dodaj i da nemaju pobjede na kosevu od 2004, heeeey 11 godinaDocekivali ih na kosevu sa virslama i jos mnogo losijim sastavima i opet nas nisu dobili, i sta sad mene treba biti prpa haha
![]()
Sutra derbi
Ti si opet šampion !
-
belosevic28
- Kontakt:
Halalim ti ja u njegovo ime, jer ga trenutno nemaEvolution87 je napisao/la:nisam upratio da je njegov zonfa, ali eto nek mi halali ovaj putbelosevic28 je napisao/la:Ne kradi @MOrtemove fore ahhahhaEvolution87 je napisao/la:sutra tekma
To je to.simon je napisao/la:Ma brate toliko smo se puta opekli ove sezone zbog euforije i slicnih stvari tako da sada u svaku utakmicu ulazimo oprezno bez obzira na protivnika i vecina raje to tako gleda, a oni kao ekipa nisu za podcijenjivanje ali realnost je da i ovako oslabljeni smo opet jaci od njih. Ali derbi je derbi ali siguran sam da cemo u najgorem mogucem slucaju odigrati nerijeseno.MCMXLVI je napisao/la:Nafurale se strumfetice ali ono bas da valjaInace ne znam zasto ih toliko ozbiljno uzimate kao ekipu?
Oni vec 2 godine nemaju pobjedu protiv jacih ekipa zrinjskog, listice i nas. Uz to dodaj i da nemaju pobjede na kosevu od 2004, heeeey 11 godinaDocekivali ih na kosevu sa virslama i jos mnogo losijim sastavima i opet nas nisu dobili, i sta sad mene treba biti prpa haha
![]()
Sutra derbi
Svjesni smo svoje kvalitete, vjerujemo momcima i stručnom štabu, ali na sve sad gledamo sa zemlje.
Mnogo izostanaka imamo, i to jako bitnih, ali nadajmo se najboljem.
Opet ponavljam citat iz onog filma.
Znaš kako se postaje šampion?
Kada je najteže izađeš na teren i pobjediš!!!
Head je napisao/la:to sto zoves lavor ne mozes da srusis, vec 11 god ovdje **** pusis
![]()
![]()
![]()
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
idemo jedna za opustanjee
dugo cu dugo sanjati nocimaaaaa

idemo jedna za opustanjee
dugo cu dugo sanjati nocimaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.