@super javi se ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda ubrzo bude i generalni.
@super javi se ...
@super javi se ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: Odg: FK Željezničar
Svaka čast. Svi k'o jedan!Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
joj tomiću...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bas razmisljam o tome, kako je tuzno vidjeti Tomica ovako, ali hvala mu sto je dosao podrzati momke.ChWilla je napisao/la:joj tomiću...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Znal neko sa sigurnoscu hocel sutra bh telecom naplacivat prenos utakmice, tj hocel bit samo on-demand ili otvoreno na mojatv i mojawebtv?
Vidim da na mojawebtv ima najava prenosa.
Vidim da na mojawebtv ima najava prenosa.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- samogrbavica
- Kontakt:
Kakva smo mi samo porodica, ovaj Zeljo fakat spaja ljude.Dok gledam ove slike i ovo pisem, kosa na glavi mi se dize. Kako je ovo samo motivaciono na igrace uticalo, strasno. Jednom Zeljo uvijek Zeljo!
voli on želju. ali hebiga, neke stvari tamo, ovamo...
Dovoljno je reci ZELJOSouthboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Za trenutak su zaboravljeni svi problemi i sve nedaće, nevjerovatna podrška sa svih strana. Svi su se digli da ove momke nagrade, sve Željine legende, ako klub nema para, oni imajuNydalen je napisao/la:Kakva smo mi samo porodica, ovaj Zeljo fakat spaja ljude.Dok gledam ove slike i ovo pisem, kosa na glavi mi se dize. Kako je ovo samo motivaciono na igrace uticalo, strasno. Jednom Zeljo uvijek Zeljo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da hoce vise Subota da svane....
kakva nervoza...
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma on voli pare. Kakva ljubav i palac. Ljudi ti nadu angazman da ides ti neces. Ljubav i postovanje je Kvesa, a on moze tu sjediti i pravit se nesto dobar. 
KHAJ PRICE
ne znaš priču. ja sam više puta ovdje napisao da mislim da bi odbio šta god je ponuđeno i da je zacrtao da ide kao slobodan, tako mislim i sad...ali razlog što je to tako i nije sasvim do njega.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Niko nema Zeljo, to sto imas ti!Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Tomic jedan je od nas ... To je dokazao vise puta ali hajde ne bitno sada sutra idemo po pobjedu. Bio na treningu fina atmosfera, Bajica malo zuljevi jebu
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Da mu nije Salem davo te posebne upute.Elegant je napisao/la:Vidjet cemo sta ce biti.ackeey je napisao/la:Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.
Nije njih toliko strah Želje koliko ih je strah sudbine.
Sretno nam sutra.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.