NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 14 maj 2015, 20:33

Daj Boze da nas sreca pogleda u banj luci njima ionako prvenstvo nije zanimljivo vise. Kako ce nam falit onaj bod protiv zelje dva od slobode sad bi imali ostanak rijesen al netreba kukat zapet jos tri tekme dobit pa sta bude. Ordagicu majka te rodila po sto puta :kralj: Gdje god da igrao Gradacac ce bit uz tebe svaka ti cast majstore.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 maj 2015, 21:57

Ordagića vidim uskoro u jednoj od najjačih evropskih liga.Davno bi i bio da su ga povrede zaobisle.Da je kojim slučajem igrač Zelje ili Sarajeva bio bi sigurno i na klupi repke.Bolje za njega,mozda jos mentalno nije spreman za tu čast,a slava kada udari u glavu zna biti kobna za karijeru.Jedan je od najboljih veznjaka lige.Krase ga jos i destruktivne sposobnosti koji malo koji organizator igre ima.Mali nedostatak je los sut sa distance, na čemi mora poraditi, jer bez kvalitetnog napadača kojeg će hraniti upotrebljivim loptama sjajni prodori i lucidni potezi ne dobovaju svoju konačnicu.Vjerovatno je i svjestan svog nedostatka jer rijetko puca i kada ima otvoren put do gola.Svoje nedostatke moze usavrsiti u jačim evropskim klubovima,ne bi bilo čudo ako naslijedi slavnog Misketa.Sav ovaj raskosan talenat krase i ljudske vrline.Njegov talenat,rad i trud će se visestruko vratiti za razliku od nasih zvjezdica tipa Brzog,Rose koji su sebe umislili Ronaldama i Mesijima,poletjeli visoko i nastavak se zna.........

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 15 maj 2015, 00:02

[quote="batigol777"]Daj Boze da nas sreca pogleda u banj luci njima ionako prvenstvo nije zanimljivo vise.

Tako smo i mi razmisljali pa nas pobijedise 2:1.J.ebeni su...nek' vam je Bog na pomoci. :)
Godine prolaze jubav ostaje...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 maj 2015, 10:23

ej ljudi !!!!!!!!!!!

sanjo sam deremo Borca 2-1 :mrgreen: :mrgreen:

toooooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

idemoooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

dernjavaaaaaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

ja sto sanjam to dolazi... tako sam sanjo i X protiv Slobode i pobjedu protiv Drine u 97 minuti ali nisam smio nikom reci proglasice me budalom....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 maj 2015, 14:26

combe80 je napisao/la:ej ljudi !!!!!!!!!!!

ja sto sanjam to dolazi... tako sam sanjo i X protiv Slobode i pobjedu protiv Drine u 97 minuti ali nisam smio nikom reci proglasice me budalom....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Sanjas li sta osim Zvijezde? :urnebes:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 maj 2015, 15:13

theboss_RD07 je napisao/la:
combe80 je napisao/la:ej ljudi !!!!!!!!!!!

Sanjas li sta osim Zvijezde? :urnebes:
mokri snovi combe,ha :urnebes:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 15 maj 2015, 20:46

Kvota s 6 spala na 1.90 cudno :mrgreen:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 maj 2015, 21:57

NKZ07 je napisao/la:Kvota s 6 spala na 1.90 cudno :mrgreen:
E yebo ga sve, nisu mogli sacekat jedan dan. Sutra ujutro htio otic odigrat dvicu. Sad mi se ne isplati.

80% pobjedjujemo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 maj 2015, 22:20

sutra sa stojanovim i mirkom u napadu buba i gadzo po krilima u prvih pola sata napraviti pritisak i dati gol.nadam se da cemo se sutra svi radovati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 15 maj 2015, 22:43

Utakmica se pokusava dogovoriti na sve nacine. Borac trazi pare koje trenutno nemamo ali do ujutro sve moguce. :roll: :( ali nadat je se da cemo dobit. Iako gledam raspore sa dvije pobjede u 3 kola nemozemo ostati jer ce biti puno mucke do kraja.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 maj 2015, 23:01

pokerman je napisao/la:Utakmica se pokusava dogovoriti na sve nacine. Borac trazi pare koje trenutno nemamo ali do ujutro sve moguce. :roll: :( ali nadat je se da cemo dobit. Iako gledam raspore sa dvije pobjede u 3 kola nemozemo ostati jer ce biti puno mucke do kraja.
Koji si ti levat, i ako neko pokusava dogovorit eto tebi je to reko a ti ko fol povjerljiva osoba pa pravo na forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 15 maj 2015, 23:17

Ma tebi ce eto reci. Ajdi vidjet ces sutra cobane glupi. Ako se nadju pare 3 boda su nas, ako ne bude para nema ni bodova. A hoces da kazes da smo proslu sezonu isto bez para dobili borca tamo. Ajdi pokrij se po usima i spavaj. U ova zadnja 3 kola ostaje ko bude imao vise para i to je tako.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 16 maj 2015, 07:03

Ne brukaj se pokerman ne pisi gluposti, molim te! Imaju ljudi koji su zaduženi za svoj poso i istina ako se bude Šta muljalo to neće znati niko pa čak ni igraci zvijezde. Tako da ovo gore su dezinformacije.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 maj 2015, 08:53

hhahah cuj ovog pokermana,bgt,on negdje nesto naccuo pa pravo na forum,ccc sto se tice para,fadil je rekao pare nisu bitne i da se nepita za cijenu opstanka,mora se opstat,tako da para sigurne necce falit,e sad dali cemo uspjet sta dogovorit ili ne vidjet cemo danas,realno nemozemo dobit dobit borac,---
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 maj 2015, 08:54

pokerman je napisao/la:Ma tebi ce eto reci. Ajdi vidjet ces sutra cobane glupi. Ako se nadju pare 3 boda su nas, ako ne bude para nema ni bodova. A hoces da kazes da smo proslu sezonu isto bez para dobili borca tamo. Ajdi pokrij se po usima i spavaj. U ova zadnja 3 kola ostaje ko bude imao vise para i to je tako.
Najmanje sto ti se moze reci jest da si glup, mogo si nazvat i A.vaz nek objave da se pokusava.... i sad sta god bude bice da si pogodio, ti ko nas Cicko danas ce bit umjereno do pretezno oblacno sa suncaninm intervalima uz mogucnost lokalne kise, nemere profulat a tako i ti

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 maj 2015, 09:13

pokerman je napisao/la:Ma tebi ce eto reci. Ajdi vidjet ces sutra cobane glupi. Ako se nadju pare 3 boda su nas, ako ne bude para nema ni bodova. A hoces da kazes da smo proslu sezonu isto bez para dobili borca tamo. Ajdi pokrij se po usima i spavaj. U ova zadnja 3 kola ostaje ko bude imao vise para i to je tako.
Kako cemo vidit? :lol: :lol: :lol:
E moj glupane, idi polij se flašom kiseline

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 16 maj 2015, 09:20

Ja hajvana braco slatka ni slucajno vise nemozemo dobit borca odma namjestseno. Taakvi su namjestili i protiv olimpika za kup pa tri komada pa namjestise sa zeljom pa pusha pa namjwstise sa slobodom pa nista. Nedaj boze opet da nam namjeste protiv BOrca opet cemo primit tri komada.Ekipa se malo digla nalon pobjede Borac nezaintrresovan ti treba iskoristit ako se mogne.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 maj 2015, 10:11

istina da jednom nisu zatezali protiv nas,ali ne zato što smo mi kupovali utakmicu,razlog je bio što Borac i Rudar Prijedor imaju loše odnose i ovima je odgovaralo da Rudar ispadne.I nemojte molim vas više o toj kupovini utakmica,ma od koga smo mi i kada kupili utakmicu? da smo prošle god. pobijedili Velež bilo bi namješteno,da smo ove pobijedili Slobodu bilo bi kupljeno. Da budem iskren ja bi volio da do kraja odigramo pošteno pa gdje puklo da puklo,ali čista obraza možemo stati pred sve i reći da smo igrali najkorektniji fudbal u ovoj žabokrečini zvanoj PL-a...

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 16 maj 2015, 10:13

crvenobijeli je napisao/la:hhahah cuj ovog pokermana,bgt,on negdje nesto naccuo pa pravo na forum,ccc sto se tice para,fadil je rekao pare nisu bitne i da se nepita za cijenu opstanka,mora se opstat,tako da para sigurne necce falit,e sad dali cemo uspjet sta dogovorit ili ne vidjet cemo danas,realno nemozemo dobit dobit borac,---
**** te taj tvoj fadil vidis da je digo ruke od svega. Da je bio imalo vise zainteresovan nebi zvijezda dosla u ovakvu situaciju. Jeste realni. Za polusezonu osvojili 7 bodova sad nam treba 7 u zadnja 3 kola, i kao realno digla se ekipa. Para ce radit a vi vjerujte u sta hocete. :kafa:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 maj 2015, 10:22

pokerman je napisao/la:. Ako se nadju pare 3 boda su nas, ako ne bude para nema ni bodova.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

e moj pokemone nije tebi dzaba ime pokemon... ti si onaj od kladionicara sto stalno dobijaju, gore u tvom postu nema sanse da ista izgubis... pravi pobjednik... respekt....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.