NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Istok se raspada ne vidim u skorije vrijeme išta bolje, možda Indiana bljesne kad se George vrati i to je to, Pistonsi i Knicksi jos najmanje 3-4 godine nece dohvatiti, Boston moze bit ozbiljan tim za tek 2-3 sezone, Heat je u silaznoj putanji prva runda PO ce im sljedece 2-3 sezone biti krajnji domet itd... Bucksi bi mogli biti ozbiljan tim za koju sezonu ako se Parker razvije i Kidd nastavi ovako.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A 76ers, nekako ih vidim u borbi za PO sa ovogodišnjim pikom+ Embiid i ovaj sadašnji sastav, ako ne ove godine onda dogodine sigurno
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mislim da to oko 76ersa ne spada u ovu temu, ali tesko ce se oni ukljuciti u borbu za PO prve godine. Sve to stoji da je istok dosta slabiji od zapada, ali treba malo vremena i tim ruki igracima da se adaptiraju na ligu.. Prije bih rekao da ce se Orlando sa Vucevicem, Oladipom, Paytonom i jos jednim pikom (ako dobro izaberu, naravno) umijesati u borbu za PO, tj biti konkurentni za to 7/8 mjesto do samog kraja..
Da mi cijeli upis ne bude offtopic, moram reci da sam prijatno iznenadjen Rocketsima.. Imao sam cak i sumnje da ce proci i Dallasa, a oni izborise sedmu tekmu sa LAC. Kontam da ce Harden morati odigrati na MVP nivou da prodju u finale.. mada, ja bih volio da Paul i ekipa odu dalje.
Da mi cijeli upis ne bude offtopic, moram reci da sam prijatno iznenadjen Rocketsima.. Imao sam cak i sumnje da ce proci i Dallasa, a oni izborise sedmu tekmu sa LAC. Kontam da ce Harden morati odigrati na MVP nivou da prodju u finale.. mada, ja bih volio da Paul i ekipa odu dalje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svi će poletit da preplate Jordana. Ne bih se iznenadio da maksimalni ugovor dobije.
-
- Kontakt:
Rekoh za rakete da ce uzeti. Gledaj sad strucnjaka opet im ne valja paul kakve neznalice samo pisu i nemaci pojma ljudi koji nba prate na box score. Ipak mislim da ce klipe dobit sedmu iako bih vise volio rakete jer bi i nama bilo lakse sa njima.
neko stream? ali da nije roja treba mi neki losiji 

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
trenutno wizardsi su ovdje kome trebaJoseeMourinho je napisao/la:NBA TV HD bas pravi
acestream://68f561aaba7d4a9146e25c7af07db7c12c2d9ffb" onclick="window.open(this.href);return false;
NBA TV normalna slika za one sa slabijom konvekcijom
acestream://92aa826fc0cc486827755c1cd7f2f9d86e5e926f" onclick="window.open(this.href);return false;
Et uživajte

Jozo pun linkova
Zasad na parketu najbolji Millsap.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
-
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
ja trazio po netu nigdje ne nadjoh. Hvala drug, ako naletis nalijepi i MedeJoseeMourinho je napisao/la:trenutno wizardsi su ovdje kome trebaJoseeMourinho je napisao/la:NBA TV HD bas pravi
acestream://68f561aaba7d4a9146e25c7af07db7c12c2d9ffb" onclick="window.open(this.href);return false;
NBA TV normalna slika za one sa slabijom konvekcijom
acestream://92aa826fc0cc486827755c1cd7f2f9d86e5e926f" onclick="window.open(this.href);return false;
Et uživajte

Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Korver je ocajan u ovoj seriji najslabiji igrac atlante ubjedljivo
Teague munja
Teague kralj, evo donese im finale, Wall isto dobar, momak igra ko da je 100% spreman. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- IlCapitano
- Kontakt:
Mirise mi Pierce za produzetak ...
PA LIK NIJE NORMALAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PA LIK NIJE NORMALAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 16 maj 2015, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: NBA Playoffs
I promasi prvo, moglo bi ih kostatiIlCapitano je napisao/la:Horford odluči seriju. Igračina
-
- Kontakt:
Kako izadje. Ajdee produzeci
Hajde Pierce ubodi
- Donnie Darko
- Kontakt:
nemoguce jbt haahahaaaaaaaaaaaaaaaa
stotinka ih **** samo
stotinka ih **** samo

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 maj 2015, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.