AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 17 maj 2015, 13:27

Gledam ja, glupan, i svaki put kazem sebi da necu i onda prebacim na kanal cim pocinje utakmica. I savjetujem vam da ne gledate, cak ni Honda nije onaj stari, vec je rastrcan i ima par finih poteza kao i proslu utakmicu. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 maj 2015, 13:29

Ja gledam jer sam odrvenio na njihovu idiotsku igru, više gledam jer gotivim Sass :D

ma loši svi, čak je i Lopez izgubljen, ne vjerujem kako im je gol poklonio, Paletta kao Bonera iz najgorih dana. Destro je očajan, Matri je za njega igračina.
Forza Milan!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 maj 2015, 13:37

Gledam i ja,na moju zalost :D
Jedino Bonaventura ima prolaznu ocjenu,samo on nesto i pokusava.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 maj 2015, 13:41

Mogla bi i ova 4 3 završiti :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 maj 2015, 13:50

Taman ga hvalim on crveni dobi.
E ovo je taj glupanluk kod 90% nasih igraca kojeg ja ne mogu podnijeti i razumiti. Sto mu je ovo trebalo u momentina kad smo poceli liciti na nesto.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 maj 2015, 14:03

Diego Lopez. :tokralju:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 maj 2015, 14:08

Ajd ako nista,makar sam sad i uvjeren da sam bolji igrac od bonere.
Evo i Faraona konacno.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 maj 2015, 14:09

Berardi tri gola danas, hoće ga protiv Milana, čini mi se da je prošle sezone zabio 4 gola Milanj u jednoj utakmici? :hmmmmm:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 maj 2015, 14:14

Još jedna utakmica koja pokazuje kakve su neznalice Bonera i Paletta. Žalosno da opet igraju bezidejno i nisu mogli uigrane akcije napraviti. Niko da se odluči na šut iz daljine, bolje bi raja iz moje mahale odigrala.
Forza Milan!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 maj 2015, 14:19

Neka njemu Bonera igra. To što on ne može čuvati slijepu babu od 90 godina a ne Berardia koji uživa igrati protiv nas nije ni važno.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 maj 2015, 14:30

Nevažna utakmica, mogao je komotno ubaciti lijevog beka iz primavere i Mastallia u vezu. Baš je očajan Pipac.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2015, 14:32

:rol: :rol: :rol:

2 crvena kartona, pa koji im je ku.rac vise :facepalm: ovo je postalo praksa da nam igraci dobijaju crvene svaku drugu tekmu. :facepalm:

nisam gledao, necu nista komentarisati, necu nikoga ni kriviti, yebat ih sve, valjda ni ne moze bolje od ovoga u ovoj usranoj atmosferi.
a onaj konj ako ne proda klub, ne dovede dobrog trenera i par pojacanja, ja ovo vise necu pratiti, ma idite bolan u klinac vise. :evil:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 maj 2015, 14:50

Ja sam malo gledao a bolje da ni to nisam. Jel presla lopta gol crtu kod 1. njihovog gola? Zasto Suso dobi crveni?
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 maj 2015, 14:51

samo da se ova sezona završi što prije :oops: :oops:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2015, 15:15

Koliko sam vidio bio je regularan gol, ali citam da je bio ofasajd kod drugog, neam pojma. I ono nad Saravijem u 90-toj minuti je vala mogao bio penal (kad nam je tip dao dva crvena, mogao nam je dati ovu sadaku), lik ga sa dvije ruke hrvacki obori :mrgreen: al' aj yebat ga, nisu zasluzili ni taj bod.

I mene zanima sto je Suso dobio crveni :rol: i sta je sa Jackom, je li makar regularan crveni?
Losa stvar sto smo od ovoliko krila spali na Hondu i rovitog Saravija ali dobra stvar sto ce vjerovatno neki mladic dobiti sansu jer ne moze ovaj izdrzati 90 minuta.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 maj 2015, 15:23

Suso otvorenim dzonom isao na nogu protivnickog igraca,nije ga zahvatio al da je bilo bi :crazy:
Bonaventura drugi zuti,igrao rukom na sredini terena,kad mu je lopta letila metar iznad glave :facepalm:
A sto se tice penala za Faraona,mozda je i bio. Ali gledao sam tekmu i ranije je De Jong napravio cist penal koji sudija nije svirao Sassuolu.

Sezona,zavrsi se vise. :?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2015, 15:34

Ma teoretski je mogao biti penal jer ga je odgurnuo sa dvije ruke po prsima i dole slozio na pod, al' ako ni njima nije sviran penal onda ok sto nije ni nama. :mrgreen:
Nije ni bitno na kraju krajeva, samo da se konacno zavrsi ova sezona i kompletira dogovor oko prodaje klub jer mi lagano postaje muka od svega, do te mjere da se zakletem da ih vise nikada necu gledati dok se stvari ne promjene. :crazy:

Imamo 12 crvenih kartona, ubjedljivo najvise od svih klubova :facepalm: ja bi majke mi sve to po dzepu udarao i kaznjavao, nevjerovatno koliko su nedisciplinovani i bezobrazni. Razumijem da ti pukne film, pogotovo kad si prinudjen igrati u ovakvom Milanu, al' sta je previse, previse je.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 maj 2015, 15:54

Kod prvog gola lopta nije čitavim obimom prešla gol liniju ali bilo je blizu. Italija je previše siromašna da bi uveli gol-linija tehnologiju. Bonaventura nije trebao dobiti drugi žuti jer je štitio glavu a od inercije su ruke završile iznad glave ali prvi kontakt je bio ispred glave. Ni Suso nije zaslužio crveni jer nije bilo kontakta ali napravio je glupost što je uopšte išao tako oštro u posljednjoj sekundi dodatka. Ali niša od ovoga nije više ni važno. Nikad nisam pratio utakmice Milana bez ikakvih emocija kao ovih zadnjih 20-ak utakmica. Dok Berlusconi ne umre neće nam biti bolje jer sve su prilike da od prodaje dionica neće biti ništa.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 17 maj 2015, 15:55

nisam gledao utakmicu ali i bolje :D

sve sto bi rekao opisat ce jedan smajli :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 maj 2015, 16:05

rope11 je napisao/la:Ma teoretski je mogao biti penal jer ga je odgurnuo sa dvije ruke po prsima i dole slozio na pod, al' ako ni njima nije sviran penal onda ok sto nije ni nama. :mrgreen:
Nije ni bitno na kraju krajeva, samo da se konacno zavrsi ova sezona i kompletira dogovor oko prodaje klub jer mi lagano postaje muka od svega, do te mjere da se zakletem da ih vise nikada necu gledati dok se stvari ne promjene. :crazy:

Imamo 12 crvenih kartona, ubjedljivo najvise od svih klubova :facepalm: ja bi majke mi sve to po dzepu udarao i kaznjavao, nevjerovatno koliko su nedisciplinovani i bezobrazni. Razumijem da ti pukne film, pogotovo kad si prinudjen igrati u ovakvom Milanu, al' sta je previse, previse je.
cuj prinuđen igrati u ovakom Milanu, pa svim ovim igracima je premija i vrhunac karijere igrati u Milanu! Još jedan propala sezona u svakom smislu. Niti smo uspjeli afirmisati nekog mladog igraca i dati mu priliku, a još više smo pali u odnosu na prethodnu sezonu, na kraju faktički ispadne da smo đaba igrali, onako iz zezancije. To automatski znači da i od sljedeće sezone nema ništa, osim ako Tata ne izvali 200-300 miliona i dovede 10-tak novih igrača, jer od ovih nema ništa.
Ja Pipu zmjeram samo što nije nekom iz primavere dao šansu, i što je Saponaru pustio u Empoli, a nas živcirao sa Poliem, Esienom, Muntariem i sličnim klocevima. Na ovakvim rezultatima i igri mu ne zamjeram puno, jer realno sa ovim igracima bilo koji trener na svijetu ne bi puno više postigao. Ko drugačije misli vara se!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []