FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
samo da je bio od početka...
Kakvi likovi borave ovdje, nije ni zavrsena ova sezona, oni vec prave tim za narednu.
- champions1921
I ja sam cuo da je Zeric obecao da ce potpisati.. Ne znam samo sto jos ne potpisuje jer prema rijecima neke moje raje koja prati svaku tekmu omladinaca Zeric je mozda i najveci talenat u zadnjih deset godina.. S druge strane izgleda da je Behram dosta pao u formi u odnosu na proslu polusezonu tako da nam mozda nije ni zanimljiv vise..DR.HOUSE je napisao/la:ja sam drukcije cuo shzna za zerica da on ce potpisati ,a behram vjerovatno nece...nek dovedu koga Oda trazi i ja znam da ce biti dobro jel sta covjek radi s oskudnim kadrom jedva cekam da vidim kada bude imao izbor na klupi tj. malo siri kadar
BUDI ŽELJO !!!
pa valjda kada zavrsi sezona , a behram evo vec kolo ili dva i ne igra pa ko zna ...
ja čuo da potpisuje pa odmah ide, da bismo dobili jedno duplo više para nego samo za naknadu za treniranje. ako su lagali mene i ja lažem vas.
pa i to nije lose naravno bilo bi bolje da ostane i igra,ali ako vec ide i to je eto bolja opcija da dobijemo nesto vise ..
Nama ce treba par provjerenih igrača. Bez širine teško da možemo izboriti evropu sljedeće sezone. Bit ce velika borba na terenu, a i van njega. Povrede unaprijed zagarantovane.
vala ako smo je ove izborili i ako smo gotovo sigurno drugi, ispred barem dvije ekipe koje su potrošile mnogo više...ja se ne bi kladio protiv nas ni da niko ne dođe.
Sljedeće ce biti drugačije 6 ispada. Ovi mali ce slomiti nogu za bod.
a nas je to ove godine neko nešto puštao?
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Samo polakolazar je napisao/la:Nama ce treba par provjerenih igrača. Bez širine teško da možemo izboriti evropu sljedeće sezone. Bit ce velika borba na terenu, a i van njega. Povrede unaprijed zagarantovane.

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Doduše
Zeric potpisuje bar je takav dogovor sto je odlicno momak moze biti jako brzo najbolji igrac lige a igra na mjestu gdje smo pa hajmo reci deficitarni.Za Behrama ljudi koji se bave fudbalom kazu da nije to taj kalibar navodno njihovim rijecima mozda moze biti dobar igrac za nasu ligu tako da je jasno sta je prioritet.Obadvojica su mladi tako da trend potpisivanja sigurno treba nastaviti ali ne moze se odmah ocekivati od njih nesto.Po meni bitnije ovo da Hasanovic Dino isto tako i Hiros potpisuje na insistiranje Mulalica mada mi Dino izgleda malo predebelo pogotovo za svoje godine, Edis kaze da je mali Pitbull meni je to dosta i vjerujem da je to novi igrac kojeg cemo promovisati.Razgovarano je sa jednim dobrim igracem iz nase lige koji ima opciju vani ako mu to propadne trebao bi kod nas.Vraca se Stana koji bi trebao poptisati novi ugovor to je dogovoreno i to nam je jako bitno da zatvorimo desnu stranu u odbrani.Moze se ocekivati odlazak argnetinca, Turkovica i Nuspahica ako se sta ne promjeni do tada.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Mi smo ove sezone pokazali da je bitna samo jedna stvar/cinjenica a to je od svega najbitnije imati strucne ljude, ljude koji znaju raditi svoj posao. Svaka cast Adzemu i Mulalicu ali je Odovic neko ko nam je poslije Amara trebao na poziciji sefa struke.
Dosta manje povreda ima jer Oda trazi igru s loptom. Kakvi aorobici, treninzi snage i slicne gluposti. Igraci nam pucali po savovima. Ja se ne brinem da cemo dovesti igrace na poziciji koja je najtanja a to je zadnji vezni. Hasanovic moze svakako biti na klupi kao zamjena. Ako je istina da ce Turkovic ici, trebat ce nam i jedan napadac.
Dosta manje povreda ima jer Oda trazi igru s loptom. Kakvi aorobici, treninzi snage i slicne gluposti. Igraci nam pucali po savovima. Ja se ne brinem da cemo dovesti igrace na poziciji koja je najtanja a to je zadnji vezni. Hasanovic moze svakako biti na klupi kao zamjena. Ako je istina da ce Turkovic ici, trebat ce nam i jedan napadac.
KHAJ PRICE
stana je igrač prevage ako može postići staru formu. mada to niko ne može biti siguran.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma vidjeli smo svi nakon povreda Kvesica, Zolotica, Bogicevica, Colica. Iako su neki dosli u neku formu trebalo je godinu dana i opet nije to to. Jos je Kvesic puno kvalitetniji igrac od Stanica.
KHAJ PRICE
ali je imao i puno težu povredu, ustvari najtežu. i to ju je imao drugi put do nepune 23. godine.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma istina je to. Ali puno kvalitetniji fudbaleri na svijetu poslije povreda nisu bili nikad kao prije. Bilo koja ppvreda gdje ne igras godinu dana.
Ja od njega ne ocekujem nista iskreno.
Ja od njega ne ocekujem nista iskreno.
KHAJ PRICE
tek sredinom oktobra je prestao igrati, a već je u trenažnom procesu. tako da nije baš godinu dana, izaći će na 7-8 mjeseci. dok je kvesić koliko se sjećam prvu utakmicu nakon povrede odigrao u trebinju u aprilu 2014. a povrijedio se u januaru 2013. velika je razlika u težini tih povreda, vrlo velika, a tim prije što je kvesić ligamente kidao i u slovačkoj.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ako ce se iko vratit, vratit ce se stana i to još bolji