popuse mi **** moj tuzlanski...vise vrijedi svaki momak na tribini,pa bio i pecinski covjek,nego svaka mraka na ogradi.
i opet cu napisati ono sto sam jednom napisao pod nikom wienultras
svojim ocima gledam kako na metar od mene samaraju momke iz banovica,i kako narkic govori sta cete vi ovdje seljacine...nabijem im furku na ****..
bajra ih je zastitio tada,i vratio na tribinu,dvije minute kasnije ide furka ko ne skace tuzlak nije,njih trojica se zagrlili,i urlaju momci,dok nasa gamad ispija bambuce,i nezna zasto je dosla na tribinu..a sve carsija pm...J*** ti tribinu kada je vodi svaki klosar...
da budemo otvoreni,cesto spominjem sanela ovdje,krezubicu
frajer je mog brata,obojica rodjeni tuzlaci,unazad koliko znamo do cukundjedova,osamario na utakmici,uz opasku da je seljacina iz kalesije,jer je bio na tribini sa nasim dajdjicem,koji je iz kalesije,a nepropusta tusanj...
naravno nasao sam ga onda isti dan u bandoniju u mejdanu,dalje necemo komentarisat

kada je vidio cijeg brata je udario,sasro se,nisam znao...pa jarane jesi ti baba vanga da vidis po faci ko je ko....serem im se na furku,ogradu,bambuce i sve....posle toga,slabo ja sa fukarama,nije to to vise...
i opet ta furka,seljak,seljacka posla,ovo ono....J*** nam dupe gradsko