Znaci da ja tebi dam, lupam, 60 hiljada da sebi kupis audia a7, pustim te da ga vozas godinu dana pa ga onda zapalim ili dignem u zrak, ja bi i dalje bio dobar prema tebi jer sam ti pruzio zadovoljstvo vozanja audia godinu dana?combe je napisao/la:Nema brige ostanu Sadan i kompanija i druga liga sjever nas nemaša. Kako možete tako baljezgati, de neka se nađu nova dvojica koja će dati Zvijezdi koliko su dali njih dvojica pa neka i oni imaju koristi kao što su njih dvojica imala od Zvijezde.
Jel se mora stalno nabrajati šta su njih dvojica uspjela donijeti Zvijezdi(ne kažem ja da je to novcem iz njihovih džepova, ali nalazili su neke načine, nalazili su budale koje će ulagati novac u Zvijezdu). Stadion kada su oni došli je imao 5 redova tribine dužine oko 70 m. a sada imamo kapacitet cca 4.000 sjedećih mjesta, travnjak koji je bio ponos ove naše u....e lige, pa za tri godine od trećeg do najvišeg ranga takmičenja u kojem smo bili 7 godina sve do ove godine i nove uprave(naših čaršijanera), u Gradačac-Zvijezdu su dolazili juniorska, mlada i A reprezentacija, selektor Sušić, predsjednik saveza, iz Gradačca je Areprezentacija ispraćena u Brazil na svoje prvo svjetsko prvenstvo, trebali dalje nabrajati.
A šta su ovi sada napravili, s.....i su jedan od najboljih travnjaka u ligi, u stadion nisu uložili gotov ništa, j....u plastičnu travu koju je stara uprava nabavila nemogu postaviti.
Zaboravio sam samo su u jednom bolji od prethodnih u brzini, što su oni gradili 10 godina oni su uspjeli sjebati za 1 godinu.
ZATO BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!
Ne znam jeste li vi stvarno glupi ili necete da skontate neke stvari da Nurdi nikad nije bilo do Zvijezde. To sto je on nas uveo u PL je bio jedini preduslov da ima dobru sliku o sebi u Savezu. I kad je tu uletio odma nas je ostavio na cjedilu. Da nas je makar ostavio na cjedilu ja bi bio sretan, vec nas prca s visine.