Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
pa ljudi moji ako kojim slucajem Sarajevo odigra neriješeno u Vitezu ja garantujem da Zeljo nece slaviti u Zenici...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljo je zasluzio titulu, uzeli su bod Sarajevu, dva Sirokom i jedan Zrinjskom..
A prije dvije sezone hladno izbacio Slobodu, naravno da smo zaslužili i to se bodujetuzlak1987 je napisao/la:Zeljo je zasluzio titulu, uzeli su bod Sarajevu, dva Sirokom i jedan Zrinjskom..
Ja nisam ni znao da ih je Željo sve redom ovako je bavao pa se osjećaju zguženim u tolikoj mjeri da su svi navijači sarajeva odjednom postali
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
zeljo slobodu nikada nije rezultatski bavoAjzea je napisao/la:A prije dvije sezone hladno izbacio Slobodu, naravno da smo zaslužili i to se bodujetuzlak1987 je napisao/la:Zeljo je zasluzio titulu, uzeli su bod Sarajevu, dva Sirokom i jedan Zrinjskom..
Ja nisam ni znao da ih je Željo sve redom ovako je bavao pa se osjećaju zguženim u tolikoj mjeri da su svi navijači sarajeva odjednom postali
bilo je tu svega,tuce,remija,oduzimanja titula u posljednjim sekundama,razvaljivanja zelje u tuzli,izbacivanja iz kupa,poraza,sa obje strane,nekada teskih,ali bavanja..nije.
obje ekipe su znale otrest drugu kako na grbavici,tako i na tusnju.
jbg sta ces,dublje je to malo,za tebe,i tvoj kapacitet..
i niko ne navija nit voli sarajevo,mi samo bemo zelja,jbg,jace od nas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- JoseMourinho
- Kontakt:
pa naravno vi imate tajnu vezu koja vas veze, napadacki nogomet 
i yebo zelju u ovoj sad prici, titulu je uzelo sarajevo to je svima jasno, al isto tako ne morate se pravit ludi i glupi da ne znamo kako je doslo do nekih bodova i kako ce doci
ja cestitam komsijama bar normalnim kao sto sam i svojim jaranima na titulu, al ne trebamo se lagat oko nekih stvari
i yebo zelju u ovoj sad prici, titulu je uzelo sarajevo to je svima jasno, al isto tako ne morate se pravit ludi i glupi da ne znamo kako je doslo do nekih bodova i kako ce doci
ja cestitam komsijama bar normalnim kao sto sam i svojim jaranima na titulu, al ne trebamo se lagat oko nekih stvari
Jbg sta ces kad ne mozemo uzeti Vitez a mozemo vas, Siroki, Zrinju, Olimpik... Znamo i kako je Sarajevo izbaceno iz kupa steta pa se ne mozemo boriti i za drugi trofej. Imali ste sansu da nas uzmete i odete na prvo mjesto, ekipa nam je bila osakacena a sad mozete samo kukati. kuknjava kuknjava kuknjava
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
solinas je napisao/la:virtuel nakon utakmice sarajevo-sloboda
manijaci opcenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
prije ce biti ovako

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ova sezona je jos jednom pokazala da je Željo najveći klub u drzavi. Sa markom ulozenom borimo se za titulu.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
To je to u ovome je sve rećeno. Prejaki sutuzlak1987 je napisao/la:Zeljo je zasluzio titulu, uzeli su bod Sarajevu, dva Sirokom i jedan Zrinjskom..
Ali ne, prave alibi na vrijeme ako FKS uzme titulu da mogu pričati kupljeno. Pa naredne priče u slučaju bilo kakve pobjede FKS u Vitezu: kupljen Skakić, dogovoreno s Vitezom da igraju sa kombinovanim sastavom, pustio ih Vitez za pare, ali su im zato završili tekmu s Travnikom da Vitez ostane u ligi. Dalje Sloboda vas pustila, pitar na klupi Slobode, navijači Slobode nisu imali ništa protiv da FKS bude prvak i igrali skinutih gaća samo da bi ga Željezničaru šuknuli, Husić dobar sa Dinom, savez im pomagao posebno Prolić i Begić, imali svoje pitarske sudije Valjića, Skakića, Jakupovića, Paradžika. Sve ovo će narednu sezonu kao mazge ponavljati.
SRETAN BROJ - 1725
Cuj alibipitic je napisao/la:To je to u ovome je sve rećeno. Prejaki sutuzlak1987 je napisao/la:Zeljo je zasluzio titulu, uzeli su bod Sarajevu, dva Sirokom i jedan Zrinjskom..![]()
![]()
![]()
Ali ne, prave alibi na vrijeme ako FKS uzme titulu da mogu pričati kupljeno. Pa naredne priče u slučaju bilo kakve pobjede FKS u Vitezu: kupljen Skakić, dogovoreno s Vitezom da igraju sa kombinovanim sastavom, pustio ih Vitez za pare, ali su im zato završili tekmu s Travnikom da Vitez ostane u ligi. Dalje Sloboda vas pustila, pitar na klupi Slobode, navijači Slobode nisu imali ništa protiv da FKS bude prvak i igrali skinutih gaća samo da bi ga Željezničaru šuknuli, Husić dobar sa Dinom, savez im pomagao posebno Prolić i Begić, imali svoje pitarske sudije Valjića, Skakića, Jakupovića, Paradžika. Sve ovo će narednu sezonu kao mazge ponavljati.
AKO uzmete, bilo je za dlaku jer ste prosjek, koji je nizak ove godine. Koliko vas je kostalo, to znaju amidzici koji su sve platili. Nama ni iz dzepa ni u dzep. Moramo poslozit neke stvari, pa cemo vas karat po navici, serijski. Znas vec, rekordi, duple, nije da nisi osjetio to visegodisnje ponizavanje.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
e cuj prosjek, uzmemo titulu al smo prosjecna ekipa koja igra lose. Sta mislis sta cemo raditi sljedece sezone kad se pojacamo kvalitetnije nego ove sezone. 
1946
ma setnja ligom slijedi narednih 5-6 godinaHead je napisao/la:e cuj prosjek, uzmemo titulu al smo prosjecna ekipa koja igra lose. Sta mislis sta cemo raditi sljedece sezone kad se pojacamo kvalitetnije nego ove sezone.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
A sta da ti pricam.ZZtop10 je napisao/la:ma setnja ligom slijedi narednih 5-6 godinaHead je napisao/la:e cuj prosjek, uzmemo titulu al smo prosjecna ekipa koja igra lose. Sta mislis sta cemo raditi sljedece sezone kad se pojacamo kvalitetnije nego ove sezone.
1946
Molit će te vi uskoro onoga u Qatru da se hitno vrati nazad. Samo strpljenja...ZZtop10 je napisao/la:ma setnja ligom slijedi narednih 5-6 godinaHead je napisao/la:e cuj prosjek, uzmemo titulu al smo prosjecna ekipa koja igra lose. Sta mislis sta cemo raditi sljedece sezone kad se pojacamo kvalitetnije nego ove sezone.
SRETAN BROJ - 1725
Ovi tajanstveni postovi kao što je ovaj iznad mene su najjača vrsta postova 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.