Bihac96 je napisao/la:Ko ganja live nije lose probat dvicu na Targu Mures treba im pobjeda za prvaka Rumunjske lige trenutno 23 minuta kvota 6,5
ispratio, 1-1 je vec

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bihac96 je napisao/la:Ko ganja live nije lose probat dvicu na Targu Mures treba im pobjeda za prvaka Rumunjske lige trenutno 23 minuta kvota 6,5
gonzales je napisao/la:Uplaćenozgmiky je napisao/la:probaj galata over 1.5 na utakmici 76.min. kv 2.00gonzales je napisao/la:Taman da uplatim na Lokomotiva - Split više od 0,5 kvota 2,55 bila i da ga obradi kad blokiraše ga, povede Split i ode dobitak ispred nosa, koji sam peh.i hvala buraz
DrustveniParazit je napisao/la:Astra G.-Targu Mures ostanite tako u prvom imam vas manje od 1,5.
ništa brate, da probamo dalje over 2.5 ista utakmica 83.min 2.70gonzales je napisao/la:Uplaćenozgmiky je napisao/la:probaj galata over 1.5 na utakmici 76.min. kv 2.00gonzales je napisao/la:Taman da uplatim na Lokomotiva - Split više od 0,5 kvota 2,55 bila i da ga obradi kad blokiraše ga, povede Split i ode dobitak ispred nosa, koji sam peh.i hvala buraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.