Chinaglia je napisao/la:lijepo sam rekao da igranje u evropi utiče na igrače, što se odrazi na fizičku spremu i rezultate, al' ne u tolikoj mjeri koliko se ovdje piše, jer sa moje tačke gledišta, tako se previše osporavaju odlične igre i rezultati Lazija
Naravno da utiche na rezultate, jer se timovi troshe mnogo vishe. Ovako se Lazio spremao na 1 tekmu u 7 dana, a drugi su morali da putuju diljem Evrope i da igraju u ritmu sreda-nedelja. A niko u ligi nema tim za tako neshto - sem Juventusa.
Polozhaj Lazija na tabeli ne korespondira sa kvalitetom, vec sa igrama. A igre su produkt toga shto se SSL najmanje troshio od svih konkurenata.
Da je SSL stigao do npr. 1/4 finala LE, borbe u zadnjem kolu za LS ne bi ni bilo, jer ne bi Lazio imao seriju od koliko (15ak mecheva?) bez poraza.
mislim, ne znam šta bi se ovdje pisalo da je Lazio dobio, vjerovatno Lazio ne bi dobio kredit', nego bi se trazili razlozi zašto je riomma izgubila .. Pioli je popušio derby, katastrofalno vođenje istog i to je to
Uglavnom ovo. Izgubio je mech u kome je trebalo da bude 0:0 ili izgubio je mech u kome je trebalo da zatvori 1:1 na desetak minuta.