RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 17:17

I vi se svadjate oko gluposti. Karte se svugdje u svijetu dijele reciprocno 5 % od kapaciteta stadiona. Koliki stadion toliko gostujucim navijacima. Ha ja.

Samo jedno pitanje navijacima veleze, sto ste toliko zapeli za bijeli brijeg? Sad imate vrapcice i kad bi se dogovorili da zajedno igrate pod bijelim brijegom sta bi bilo sa vrapcicima? Propali bi. A bijeli brijeg je meni pravo ruzan stadion a od vrapcica se moze napravit extra stadion.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2010, 17:19

HŠKZ-svetinja je napisao/la: na cijem stadionu???????

NIKAD NIJE BIO VELEZOV NEGO GRADSKI!!!!!!!! ONDASNJI VELEZ JE IGRAO NA NJEMU...A POSLOVNI PROSTORI U STAROM GRADU NISU GRADSKI NEGO PRIVATNI!!!!

prema tome usa tamo livadicu

Najsmjesnije je kad seljak iz Cima sto navija za nacionalisticki klub u gradu na Neretvi kaze tebi, kome familija zivi u Mostaru preko 200 godina (sto se zna barem), da si ti livadic.

E ne znam bi li plakao il bi se smijao.

Da - druze. Stadion je gradski. Tacno - pa i stoga pitanje - okle tebe na njemu?

A sto se tice Veleza - samo zato sto te neko protjerao iz tvog doma - to ne znaci da ti (samo zato sto si protjeran) odjednom nemas vise pravo da se nastavis zvati onako kako si se zvao i da nastavis biti ono sto si bio.

Mene su protjerali isto ko i Veleza - a meni je i sada ime isto ko sto mi je i prije bilo i ja sam i sada isto ono sto sam uvijek i bio - tako isto i Velez. Protjeran - ali zadrzao pravo na ono sto jeste.

A to sto vas sada zapadno pocinje gristi savjest lagano radi tako odvratnih i seljackih poteza - **** ga brato. Da ti mogu pomoci - zaista bi. Vjeruj da bi. Al neznam kako.

A ova prica tvoja gore - prica tipa - "mi protjerali Veleza - pa zato taj Velez vise ne postoji" - nema smisla.

Protjerali ste i mene - pa evo i ja postojim i isti sam ko i prije. Raje imam odsvakle i imacu. Isto ko sto Velez predstavlja ono sto je uvijek predstavljao. A gdje to tebe stavlja kao covjeka i sta to govori o tebi kao osobi - sta ti ja mogu.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 20 apr 2010, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 apr 2010, 17:19

http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... icima.html

Neki članak o sutrašnjem derbiju vašem. Standardne gluposti, postavljam zbog slike, koja me dobro nasmijala.
Inače dabogda sve proteklo u najboljem redu, dogovorili se vi oko karata i sl. Pozdrav

slika :lol:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 20 apr 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:20

Strumph_tm87 je napisao/la:I vi se svadjate oko gluposti. Karte se svugdje u svijetu dijele reciprocno 5 % od kapaciteta stadiona. Koliki stadion toliko gostujucim navijacima. Ha ja.

Samo jedno pitanje navijacima veleze, sto ste toliko zapeli za bijeli brijeg? Sad imate vrapcice i kad bi se dogovorili da zajedno igrate pod bijelim brijegom sta bi bilo sa vrapcicima? Propali bi. A bijeli brijeg je meni pravo ruzan stadion a od vrapcica se moze napravit extra stadion.
to bi bilo OK da nije potpisan ugovor gdje JASNO stoji koliko oni toliko mi...nigdje AMA BAS NIGDJE to za reciprocitet..a jos jedan podatak,da smo smjesteni na bilo kojoj tribini ta prica bi pila vode.....ALI MI SMO SMJESTENI NA SKELI koja nema nikakve veze sa stadionom...pa ni sa reciprocitetom ;) i karta je 10 maraka za skelu..FUJ ali stoji sve isto pa se ne bunimo....

SPORTSKI POZDRAV NORMALNIM LJUDIMA
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 20 apr 2010, 17:21

HŠKZ-svetinja je napisao/la: bio sam svjedok potpisivanja ugovora gdje jasno stoji 400 KARATA obostrano
Ja sam bio svjedok dolaska NLO-a i prikazanja u međugorju.

Čuj nečete doći i ko nas stid da bude uzeti ta 3 boda. Hahahahaha. Ništa smiješnije odavno čuo nisam. Jok eto daćemo ih vama :mrgreen:

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:22

@mostarac velezovac

majstore,15 godina sam imao kad sam skakao sa starog mosta...moze ti potvrditi tvoj kolega sa foruma inace veliki velezovac "carina"....prema tome zivio ti meni 100 godina ali dajte 400 karata ili gledajte sami sebe sutra..,

@analic

tako ti je...ako ti je smijesno ok..ali ti je tako...
400 ili nijedna...pozdrav ti
Zadnja izmjena: HŠKZ-svetinja, dana/u 20 apr 2010, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Junačina
Kontakt:

Post Postao/la Junačina » 20 apr 2010, 17:23

Kako bi Mostaru godila jedna poplava,jest' Greta bila malo fijuuu ali nisu ni njene za baciti.
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !

Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2010, 17:24

Na kraju krajeva, evo imas prenos na fk velez live stranici i to direktno. Navodno komentator ce bit Marjan Mijajlovic - pa gledaj. Sta drugo da ti kazem?

Vi nama ostalima pod BB niste spremili neogranicen pristup direktnom prenosu barem.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 20 apr 2010, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2010, 17:27

Analic je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:@mostarac velezovac

majstore,15 godina sam imao kad sam skakao sa starog mosta...moze ti potvrditi tvoj kolega sa foruma inace veliki velezovac "carina"....prema tome zivio ti meni 100 godina ali dajte 400 karata ili gledajte sami sebe sutra..,

@analic

tako ti je...ako ti je smijesno ok..ali ti je tako...
400 ili nijedna...pozdrav ti
jeli ti zao bilo sto 93-ce nisi imao odakle skakat. Skaci bungie-jumping sad sa krsta na humu.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kralju! :mrgreen: :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 apr 2010, 17:28

bungie-jumping :lol: :lol: :lol:
#divovi

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 apr 2010, 17:29

Da ovi ultrasi ne maznu skelu pa niz neretvu.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 20 apr 2010, 17:43

jao lika kako se zado oko karata, daj budimo realni, da vam damo 1000 karata opet vas ne bi doslo vise od 200 :)

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 20 apr 2010, 17:43

cuj to "ili nece biti utakmice"!!!
hahahahaah

jesi vazan brato.

[youtube][/youtube]
Rođeni

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:45

VFCB je napisao/la:jao lika kako se zado oko karata, daj budimo realni, da vam damo 1000 karata opet vas ne bi doslo vise od 200 :)
haahhahah....kakav kralj

projubitaj malo pa pogledaj...i usporedi sa vasim... :D :D

nema vas na mapi...care moj

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 20 apr 2010, 18:19

HŠKZ-svetinja je napisao/la:u redovima Ultrasa ima veliki broj pravoslavaca i muslimana....
takodje u redovima Zrinjskog(mislim na igrace) ..
demokracija je cudna i otvorena za sve opcije...nitko nikome ne brani hoce li "lijevo" ili "desno"..prema tome
razguli momak
....
Ne znam jesi li primjetio ali ovo je tema RSD Velež Mostar :mrgreen: To sam misli kada sam ti rekao razguli :mrgreen: Inače ste vi navikli upadati u tuđe kuće i stadione i govoriti ljudima "razguli". Ratne navike se ne mijenjaju.

i brate ja kad nešto argumentiram koristim značajne cifre, a ne nešto što se može jedva u promilima mjeriti.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 apr 2010, 18:24

HŠKZ-svetinja je napisao/la:u redovima Ultrasa ima veliki broj pravoslavaca i muslimana....
takodje u redovima Zrinjskog(mislim na igrace) ..
demokracija je cudna i otvorena za sve opcije...nitko nikome ne brani hoce li "lijevo" ili "desno"..prema tome
razguli momak....
Uopste ne postoji veliki broj Ultrasa. :ugeek:
#divovi

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 apr 2010, 18:28

[youtube][/youtube] :twisted:
NE ZALI GRLO, NE ZALI DLANOVE,SAMO DAJ GOL !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 20 apr 2010, 18:43

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Na kraju krajeva, evo imas prenos na ****.
Navodno komentator ce bit Marjan Mijajlovic - pa gledaj.

Vi nama ostalima pod BB niste spremili neogranicen pristup direktnom prenosu barem.
necu gledati preko tv-a...bicu na skeli sa svojima ili nece biti utakmice..
haha a zato si ti ljut i tražiš veći broj karata. Nisi među top 200 ultrasa :mrgreen: Iskreno zaprepašten sam da vas toliko ima jer pjesma ide "100 cigaaaannaaaaa" :mrgreen:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 apr 2010, 18:47

Mene boli to sto je veliki Velez docekao da igra "derbi" sa nekim tamo ,novim ,malim klubom...i ,ne znam zasto ovome uopce pridajemo paznju kao nekoj posebnoj utakmici..ja to ,licno gledam ,kao navijac Sarajeva kad injegov klub gra sa Olimpikom...bez ikakvog naboja!
Navijaci novog kluba ne navijaju za taj isti klub ,nego navijaju protiv Veleza ,gdje god da su ,jer im je Velez rak rana ,nikako da se pomire da ne mogu "doseci" taj nivo ,nikad!!
Pozdrav svim demokratama ,liberalima ,ljevicarima ,antifasistima ,antinacionalistima ,multietnicima =navijacima Veleza

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 20 apr 2010, 18:48

velez_mostar je napisao/la:Mene boli to sto je veliki Velez docekao da igra "derbi" sa nekim tamo ,novim ,malim klubom...i ,ne znam zasto ovome uopce pridajemo paznju kao nekoj posebnoj utakmici..ja to ,licno gledam ,kao navijac Sarajeva kad injegov klub gra sa Olimpikom...bez ikakvog naboja!
Navijaci novog kluba ne navijaju za taj isti klub ,nego navijaju protiv Veleza ,gdje god da su ,jer im je Velez rak rana ,nikako da se pomire da ne mogu "doseci" taj nivo ,nikad!!
Pozdrav svim demokratama ,liberalima ,ljevicarima ,antifasistima ,antinacionalistima ,multietnicima =navijacima Veleza
Svaka castt majstore .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.