AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Trenerka je njesra, znak adidasa i krst na njoj, niđe veze sa Milanom, pogotovo trenerka bijele boje.
Mangala je obična klocina, mlađa kopija Demikelisa.
Nadam se da Rami i Cerci ostaju, Pipo neka se goni u 3pm kad je uspio da se posvađa sa njima.
Mangala je obična klocina, mlađa kopija Demikelisa.
Nadam se da Rami i Cerci ostaju, Pipo neka se goni u 3pm kad je uspio da se posvađa sa njima.
Forza Milan!
joj al' vi mene sad popljuvaste, em vam trenerka ne valja em grb em mangala, jooj
niko vam ugodit ne moze 
Ma vidi, rado bih ja sad potpisao silvu i darmiana, al' ako ne bude islo, nije ni ugljesa brate losa opcija. Ima u njemu kuveta cim se platio onolike novce (na stranu sto ne vrijedi), ali covjek pukao pod pritiskom jer se ocekivalo da maksimalno opravda placeni novac plus mu se nije ni dala sansa za adaptaciju na ligu i ekipu, vec je bacen u vatru da se bori sa svim tim. Kad bi dosao ovdje, neopterecen, bez pritiska i uz kontinuitet igara, mislim da bi bio dobro pojacanje i stojim iza toga. Mislim, nije da imamo nekog aman boljeg izbora da budemo realni...
sta ovo sad anceloti vjerovatno odbija, ali se za kandidate vracaju ponovo konte i emeri... ima li kraja ovome vise?
Ma vidi, rado bih ja sad potpisao silvu i darmiana, al' ako ne bude islo, nije ni ugljesa brate losa opcija. Ima u njemu kuveta cim se platio onolike novce (na stranu sto ne vrijedi), ali covjek pukao pod pritiskom jer se ocekivalo da maksimalno opravda placeni novac plus mu se nije ni dala sansa za adaptaciju na ligu i ekipu, vec je bacen u vatru da se bori sa svim tim. Kad bi dosao ovdje, neopterecen, bez pritiska i uz kontinuitet igara, mislim da bi bio dobro pojacanje i stojim iza toga. Mislim, nije da imamo nekog aman boljeg izbora da budemo realni...
sta ovo sad anceloti vjerovatno odbija, ali se za kandidate vracaju ponovo konte i emeri... ima li kraja ovome vise?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ima u Brazilu i Argentini mladih i jeftinih talenata, ali džaba sve kad su naši nesposobni. Kako Porto nafata tih klinaca pa od njih naprave igračine.
Eh kako bi volio Otamendia vidjeti u našem dresu
Eh kako bi volio Otamendia vidjeti u našem dresu
Forza Milan!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ovo je grb pokrajine Lombardije, koje je utisnut u logo kluba...IlCapitano je napisao/la:Baš, šta je sa ovim grbom? Kad se tek pojavio ja sam mislio da je to za jednu sezonu, kao neko prisjećanje na stara vremena, a oni ga ostaviše i dalje. Planira li se uopšte vraćanje na staro?
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ovaj grb je smeće žestoko!meskalin je napisao/la:Ovo je grb pokrajine Lombardije, koje je utisnut u logo kluba...IlCapitano je napisao/la:Baš, šta je sa ovim grbom? Kad se tek pojavio ja sam mislio da je to za jednu sezonu, kao neko prisjećanje na stara vremena, a oni ga ostaviše i dalje. Planira li se uopšte vraćanje na staro?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja bih naredne sezone volio El Saravija gledati daleko blize golu, ako ne kao napadaca onda daleko ofanzivnije krilo ili poluspica. Momak je ubica kada ga se ne unistava vracanjem da pomaze bekovima i trckaranjem da ni on ne zna gdje.
Rope, ima Kompani da nam dodje, taman da usere titulu ili izlazak u Evropu 2 utakmice pred kraj.
Rope, ima Kompani da nam dodje, taman da usere titulu ili izlazak u Evropu 2 utakmice pred kraj.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Moze on ostati krilni napadac kao sto je to i dosad bio, ali kod normalnog trenera kod kojeg krilni napadac znaci upravo to kako i pise - napadac, a ne neka vrsta bocnog igraca koji vise vremena provede na protivnickoj polovini nego li svojoj, pa tu "takticku" zamisao nigdje nisam vidio.
Nije on nikad bio neki bog zna kakav dribler niti krilo nesto tipa Candreve (a dosta mu se puta spocitavalo kako ne moze predriblati igraca), on je tu vise da utrcava iz drugog plana i iskoristava slobodan prostor koji mu naprave suigraci jer ima brzinu i fudbalsku inteligenciju.
Zavrsen sastanak sa Karlom i ponovo ce se sutra sastajati
on se navodno necka, ali ga familija gura da pristane.
a za svaki slucaj cemo navijati i za dnjepro, zlu ne trebalo...
Nije on nikad bio neki bog zna kakav dribler niti krilo nesto tipa Candreve (a dosta mu se puta spocitavalo kako ne moze predriblati igraca), on je tu vise da utrcava iz drugog plana i iskoristava slobodan prostor koji mu naprave suigraci jer ima brzinu i fudbalsku inteligenciju.
Zavrsen sastanak sa Karlom i ponovo ce se sutra sastajati
a za svaki slucaj cemo navijati i za dnjepro, zlu ne trebalo...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbg ovih par golova Saravija ove sezone su i vise nego lijepi za oko, tehniku je popravio, prima fino loptu i ne razmislja pretjerano, vec odmah trpa u gol. O njegovoj eksplozivnosti i pozrtvovanosti ne treba trositi rijeci, a mislim da koji god ozbiljniji trener dosao Saravi ce biti glavni kolovodja, jer takve momke svaki bolji trener postuje i zna kako sa njima. Ocekujem Mastoura od naredne sezone kao 3. zamjena, negdje 10ak minuta pred kraj tekme, dok ne poludi i pizdarije pocne praviti, nesto poput Nejmara, samo jos malo fizicki da ojaca, tehnike ionako ima za izvoza.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Jesu vise dosadni,sta se imaju stalno sastajat. Moraju oni dramu od svega napraviti.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Sad je prava prilika da dovedemo Emery-a. Postigao je sve sa Sevillom. Ipak sumnjam da mogu nešto napraviti u Ligi Prvaka iako je ovo glupo pravilo da idu u to takmičenje. Vrijeme mu je za nove izazove.
Ne znam zašto tuše čovjeka toliko, evo ti ponuda i hoćeš-nećeš! Možda je umoran, hoće čovjek da se odmori nakon svega. Emery bi bio pun pogodak, čovjek je stručnjak.
I opet ćelo ganja neke igrače a trenera nismo riješili a plus treba rastjerati pola ekipe. Opet će idiot nafatat amatera pa ih se bog ne riješi.
I opet ćelo ganja neke igrače a trenera nismo riješili a plus treba rastjerati pola ekipe. Opet će idiot nafatat amatera pa ih se bog ne riješi.
Forza Milan!
E to mi fakat nije jasno. Prica se o napredku,novom projektu a pregovara se sa igracima prije nego se dovede trener. Pa to nijedan vrhunski trener neće dozvoliti. Dakle,jedan kandidat manje. Ne vjerujem da ce Emery odustati pd LP radi vodjenja ekipe koju ti drugi kroje,pa makar to i Milan bio.
Samo Conte i Klop..šta je sa Klopom jesu coravi oni ,vide li da je covjek slobodan..anchelotija i emeriya zaboravite
Sad kad sam procitao ko je alternativa Ancelottiju (Mihajlović) molim Boga da uspiju nagovoriti Carla
Mihajlovic ce skoro pa sigurno u Napoli, bar oko toga ne moramo brinuti
mene je najvise strah Montele, da ne pricam o Sarriju, Brocchiju i ostalim tipovima ako izgubimo sve sanse za Karla i Emerija.
A cudno mi je ovo sa Karlom iskreno, ako ih je htio odbiti vec bi to ucinio nakon prve veceri, a ne bi se sastajao 4 dana zaredom
Postoje neke price sa bi se mogla desiti zamjena Conte - Anceloti sto ne bi bilo lose, svaki bi dobio ono sto zeli.
Sro se Emerija tice, sad kad su izborili LS, sanse su ravne nuli da on dodje. A realno, ne bi ni ja na njegovom mjestu, to bi samo lud covjek uradio.
A cudno mi je ovo sa Karlom iskreno, ako ih je htio odbiti vec bi to ucinio nakon prve veceri, a ne bi se sastajao 4 dana zaredom
Postoje neke price sa bi se mogla desiti zamjena Conte - Anceloti sto ne bi bilo lose, svaki bi dobio ono sto zeli.
Sro se Emerija tice, sad kad su izborili LS, sanse su ravne nuli da on dodje. A realno, ne bi ni ja na njegovom mjestu, to bi samo lud covjek uradio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve vodi ka tome da ce ova tema sljedece sezone imati najmanje postova na forumu
Ja prvi odustajem od pracenja ako ne bude promjena,nema logike vise
Ja prvi odustajem od pracenja ako ne bude promjena,nema logike vise
a conte je sa repkom do eura 2016.i ta prica ne pije vodu..nedo bog bude li ovaj montela ili mihajlovic..rađe musemica dovest
Gazzetta je isto pisala o Conteu, a vjerujem da oni ne lupaju bezveze i izmisljaju price.
Fazon je sto bi Ancelotiju koji zeli odmor legla reprezentacija koja ne trazi toliko angazovanje kao klub, a Conte je s druge strane ludjak, temperamentan lik koji voli voditi klubove i ucestvovati u tome svake sedmice. Mene je za pocetak bilo iznenadilo sto je uopste ikada i pristao voditi reprezentaciju tako da, ako bi doslo do neke trampe, vrlo rado bi prihvatio Milanov poziv.
Ma rano je pricati o svemu uopte, bog sami zna sta ce se sve izdesavati naredna 3 mjeseca i koliko ce imena proci kroz ovaj Milan.
Ali ako pokazu da su bili ozbiljni u namjerama da uloze stotinjak miliona, onda ce se sve to nekako lakse pratiti, bez obzira ko dodje za trenera.
Ali ce zato biti velika cistka, to jedva cekam
Jedino mi je zao De Jonga i Saravija koji cini mi se priprema teren da ode (bar sam ja iz zadnjih intervjua to tako shvatio, imam dojam da mu je pun ku.rac svega), al' boze moj, koga nema bez njega se moze, vrata su svima sirom otvorena.
Fazon je sto bi Ancelotiju koji zeli odmor legla reprezentacija koja ne trazi toliko angazovanje kao klub, a Conte je s druge strane ludjak, temperamentan lik koji voli voditi klubove i ucestvovati u tome svake sedmice. Mene je za pocetak bilo iznenadilo sto je uopste ikada i pristao voditi reprezentaciju tako da, ako bi doslo do neke trampe, vrlo rado bi prihvatio Milanov poziv.
Ma rano je pricati o svemu uopte, bog sami zna sta ce se sve izdesavati naredna 3 mjeseca i koliko ce imena proci kroz ovaj Milan.
Ali ce zato biti velika cistka, to jedva cekam
Jedino mi je zao De Jonga i Saravija koji cini mi se priprema teren da ode (bar sam ja iz zadnjih intervjua to tako shvatio, imam dojam da mu je pun ku.rac svega), al' boze moj, koga nema bez njega se moze, vrata su svima sirom otvorena.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kako bi conte došo u milan,šta odjedanput da raskine ugovor sa repkom i potpise ,kako već ?
ma ima u milanu pun krc igrača,što su dobri ali izgleda da neki ne shvaćaju i htijeli bi sve pocerati jer ti igrači jednostavno nemaju skim igrati (el saravi,rami..van ginkel,honda ) ili nisu dobili pravu sansu ( cerci,pazzini ) pa messi i ronaldo se nebi snašli u ovakoj smiješnoj ekipi volio bi da ostane :
lopez.rami,alex,de jong,montolivo,van ginkel,cerci,el sharawy,honda,pazzini ..kome je neko od navedenih igrača,los za milan,onda baš pretjeruje :O
ma ima u milanu pun krc igrača,što su dobri ali izgleda da neki ne shvaćaju i htijeli bi sve pocerati jer ti igrači jednostavno nemaju skim igrati (el saravi,rami..van ginkel,honda ) ili nisu dobili pravu sansu ( cerci,pazzini ) pa messi i ronaldo se nebi snašli u ovakoj smiješnoj ekipi volio bi da ostane :
lopez.rami,alex,de jong,montolivo,van ginkel,cerci,el sharawy,honda,pazzini ..kome je neko od navedenih igrača,los za milan,onda baš pretjeruje :O
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Honda nije los,Honda je odron