Evo i ja se pridruzujem, OGNJENE ODLAZI !Papastathopoulos je napisao/la: Ne znam, citajuci tvoje postove od sinoc i danas, previse si "ravnodusan" na sve ovo...mozda i grijesim, a ako jesam, izvinjenje od mene...
Jednostavno, kao sto neko rece, covjek je iskidao drzavu na svojoj ruci, a reprezentaciju te drzave on predstavlja svijetu noseci dres na sebi...nema se tu puno cega dodati ni oduzeti, taj njegov potez je za svaku osudu...i iako ja tu ne mogu puno uciniti da se on istjera iz reprezentacije, ja cu to napisati ovdje....a ti i ostali koji dijele tvoje misljenje primirujte strasti ako vam nije mrsko..
Ko hoce konkretno da reaguje, evo uputstvo:
Uzeti komad carsafa 2m x 40cm bijele boje, dva crna markera i napisati velikim slovima "Ognjene odlazi ".
Platno unijeti na stadion i razviti u datom momentu uz skandiranje "Ognjene odlazi" i zvizdanje pri kontaktu s loptom (u slucaju da igra)
Ako nemate kartu za utakmicu,to uraditi ispred stadiona.
Ako ne zivite u Zenici, platno donijeti u centar naseobine u kojoj zivite ili ugostiteljske objekte gdje se utakmica gleda, razviti i drzati odredjeno vrijeme uz skandiranje "Ognjene odlazi"