FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Morao je tamo da stane više ljudi, ali je zato sa Juga održao govor, pa ti vidiMosaLjoze1921 je napisao/la:https://www.facebook.com/pupi76/videos/ ... 917514353/
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
I kako da ne volis ovaj Klub, ove ljudee

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Jankovic dosaso, nije los igrac, bice pojacanje , al trebalo je Zeljkovica zadrzati kao i Jamka, pa prodat za neke skuplje pare.....
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Dobro ste krenuli. Prvo iskusnjara. Potez koji ima smisla.Nexe992 je napisao/la:Jankovic dosaso, nije los igrac, bice pojacanje , al trebalo je Zeljkovica zadrzati kao i Jamka, pa prodat za neke skuplje pare.....
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Previse mirno ocigledno zatisje pred buru [WINKING FACE]
I onog Osima i Smajlovića još sljedeću sezonu da smo zadržali pa tušnuli za 20 miliona i Bog da te vidi.Nexe992 je napisao/la:Jankovic dosaso, nije los igrac, bice pojacanje , al trebalo je Zeljkovica zadrzati kao i Jamka, pa prodat za neke skuplje pare.....
DRUG NEBI TI PUNCA
Zna li se išta gdje ćemo na pripreme,s kime ćemo pripremne igrati? Ili je rano za to 
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Prioritet za sada su evropske tekme, pa se ne pise o tome.Ali naravno da se razmislja i o tim stvarima. 
Vjerovatno samo Međugorje, jer 13. prozivka, a 02. već prva tekma.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Svidja mi se ovaj Jankovic, par puta sam gledao Velez, pravo dobar igrac. I Zolj isto, mislim da su to dobra pojacanja, ako Zolj dodje. Raja i Zakarica spominje, a o njemu je suvisno pricati, paklen igrac
Kako je krenulo, miriše mi ovo na dobro
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja bi volio i onog Stojanova da zaganjamo, igrao hmje super u losim klubovima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zatisije pred buru? :p
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Znaju li se datumi pvog i drugog predkola kad bi se tekme igrale da ustimam godisnji da nebi propustio tekmu slucajno.Bice ovog ljeta dosta tekmi u Sarajvu.
Početkog Jula se igraju prva i druga pretkola, a onda dalje...........
2 i 9 jula je prvo pretkolo drugo tamo sredinom julaAlipasino je napisao/la:Znaju li se datumi pvog i drugog predkola kad bi se tekme igrale da ustimam godisnji da nebi propustio tekmu slucajno.Bice ovog ljeta dosta tekmi u Sarajvu.
1.pretkolo 2. i 9.7, 2.pretkolo 16.i 23.7Alipasino je napisao/la:Znaju li se datumi pvog i drugog predkola kad bi se tekme igrale da ustimam godisnji da nebi propustio tekmu slucajno.Bice ovog ljeta dosta tekmi u Sarajvu.