AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

KpbKaka22
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la KpbKaka22 » 08 jun 2015, 22:54

Što npr Milan ne dovede Van Persia,em klasa,em nizozemac,a znate kako Milan stoji sa nizozemcima i kakvu je povijest ispiso sa njima, i još će ga United mršnuti

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 09 jun 2015, 00:10

KpbKaka22 je napisao/la:Što npr Milan ne dovede Van Persia,em klasa,em nizozemac,a znate kako Milan stoji sa nizozemcima i kakvu je povijest ispiso sa njima, i još će ga United mršnuti
Em je star, em je sklon ozljedama. ... sto bi njega kad mozes Marztineza dovesti uz prava krila imati super napad! !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 00:30

Zagrizli smo za Martineza, ali nasi pokusavaju sniziti cijenu na bar 30 miliona s obzirom da mu je otkupna klauzula 35 miliona. Iskreno, ja bih iste sekunde platio tih trideset miliona iako ovako na prvu djeluje preskupo, jer kako drugacije da napredujes i stvoris respektabilnu ekipu ako ne na ovaj nacin?
Brahimijeva klauzula 50 miliona, znaci cao dovidjenja, ne vrijedis ti toliko :kafa: na kraju krajeva ni ne treba nam, imamo Saravija koji nije nista gori igrac od doticnog.

Kondor ostaje do sutra u Portugalu, a onda zatim leti za Francusku i Njemacku :rol: znaci, to bi moglo znaciti Kondogbia i mozda Dzaka. Ma super, dovedi ih sve. :kafa:

Yebote, PSG Alvesu nudi 12 miliona platu :rol: znaci, izvisit cemo haman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 02:04

Pardon, kondor nije u Portugalu vec je odletio da veceras pregovara sa Monakom oko Kondogbie, a sutra se ponovo vraca u portugiz. :tokralju: :kafa:

:rol: :rol:

slika

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 jun 2015, 09:57

rope11 je napisao/la:Pardon, kondor nije u Portugalu vec je odletio da veceras pregovara sa Monakom oko Kondogbie, a sutra se ponovo vraca u portugiz. :tokralju: :kafa:

:rol: :rol:

slika
Yebo me svako ako nije otisao nakupiti bijelog roblja za šefa. Na kraju ce izmacati jednog besplatnog i jednog igraca od cca 8mil i mi cemo reci, pa nisu losa pojacanja jbg. Toliko puno smo citali da vise ne vjerujem ni kad je oficijelno, dok ne odigra utakmicu za Milan. Cak sam i tad sumnjiv, na prijateljskim utakmicama, da nije Galijani doveo igraca na probnu utakmicu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 09 jun 2015, 09:59

Talijanski novinar , Vito Angele: Galliani sutra putuje u Njemačku, Dortmund, zbog: Gundogana i Immobileja i u Francusku, Monaco, zbog: Kondogbije.
‪#‎Mediaset‬: Galliani putuje u Njemačku, Dortmund zbog Hummelsa i u Francusku zbog Kondogbije.

Koliko ce celo samo na putovanja potrositi mogli smo nekog dovesti :lol:

valjda dodje bilo ko od ovih imena sa kojima se spominjemo iako mi se immobile ne svidja.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jun 2015, 10:38

Izjavio je agent od Martineza da ce se kroz par dana objaviti koji je klub aktivirao klauzulu 35 mil, imam osjećaj da to nije Milan!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 jun 2015, 12:11

:A neki mediji prenose da Galijani ide u Njemacku po Hummelsa, kakav bi go posao bio :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :tokralju:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jun 2015, 12:30

Zanimljivi su mi ti svi natpisi i spekulacije,ali nikad ovo nisam volio. Te doci ce onaj,doci ce ovaj. Bitno je da se pocelo ozbiljno pricati i to je to. Sad samo cekati oficijalne potvrde koga smo potpisali :kafa:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 jun 2015, 12:36

Ništa ne vjerujem ovim natpisima jer sam naučio da ćelavci čim zinu lažu.

Alves produžio sa Barcom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 jun 2015, 12:39

Daj čelo potpisi bilo koga od spominjanih igrača kad si već toliko navalio :D

Danas bi trebali da objave zvanicnu informaciju u vezi izgradnje stadiona, valjalo bi da i to krene sto prije.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2015, 13:01

Još kad bi riješili te posube Cercija i Toresa pa Cercija ukljucili u transfer za Darmiana :thumbup:
Ovo bi bilo nekako u stilu Galianija :kafa:
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 jun 2015, 13:21

Cudi me sto nisu napravili buy-back klauzulu sto se tice Darmiana, sad bi sve bilo lakse

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jun 2015, 13:23

objašnjava mu Pioli neke stvari, trebao je ranije tražit' savjet :zviz:

slika

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 09 jun 2015, 13:26

_forzamilan_ je napisao/la:Ništa ne vjerujem ovim natpisima jer sam naučio da ćelavci čim zinu lažu.

Alves produžio sa Barcom.
znas koja je sad razlika?
ta da Galijani putuje po Evropi pa eto nade da ce doci neki dobar igrac, pa nije valjda budala da dzaba ide u portugal ili francusku.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2015, 13:39

Pa ja se nesto ne sjecam da je prije letio po drzavama i razgovarao sa agentima, pogotovo ne ovako na pocetku merkata. Prije su to obicno bila putovanja po Italiji, u pottazi za Bonaventurama, Kuckama i slicno. :mrgreen:

Zivo me zanima koji je to klub otkupio Martineza, svi pisu da je to Arsenal ili Liverpul, ali bio bi fazon kada bi to ustvari bio milan :rol: :rol:

Joj i ja ovo sa Kondogbiom sto prije rijesavati, daj im para kokiko hoces, evo im Menez, ma sve nosite :zzz: stvar je u tome sto se vec dosta klubova interesuje za njega, a sanse da izabere Milan naspram svih su mi malo - nevjerovatne :zzz: Al' treba poslati dobru ponudu, biti spreman platiti onoliko koliko kazu, pa boze moj, bar da znas da si ga pokusao dovesti jer boljeg veznog ne mozemo naci.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2015, 15:18

Zna li se uopšte koja će bit primarna formacija kod Mihajlovića? Negdje sam pročitao da će to biti 4-3-3 al koliko sam ja upratio u Sampi je večinom forsirao 4-3-1-2.

KpbKaka22
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la KpbKaka22 » 09 jun 2015, 15:32

meskalin je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Što npr Milan ne dovede Van Persia,em klasa,em nizozemac,a znate kako Milan stoji sa nizozemcima i kakvu je povijest ispiso sa njima, i još će ga United mršnuti
Em je star, em je sklon ozljedama. ... sto bi njega kad mozes Marztineza dovesti uz prava krila imati super napad! !
Sanse da on dođe su ravne sansama da će Milan uzeti scudeto sljedece sezone,ali eto..van persie bi došo jeftinije a nije puno lošiji od martineza

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jun 2015, 15:45

Rodrigo Ely stoper Avellina se vratio u Milan, novi Silva :thumbup:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2015, 15:59

Da se hoce vratiti stari Silva to bi vec bila neka vijest ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.