Ma rano, vise bi volio njihovo finale al jbgalex1991 je napisao/la:Ako sve bude po planu i programu vec u cetvrtfinalu mec noleta i rafe,auuu![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: ATP Tour
Re: ATP Tour
Taj mec ce vjerovatno biti gledaniji od bilo kojeg potencijalnog finala
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ranjeni lav je najjaci,ako se ovdje ne trgne nece nigdje.akisarajevo92 je napisao/la:Ako Rafa sa trenutnom formom pobijedi 4 meca prije toga.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ono što sam ja primjetio jeste da Nishikori ima čist put do finala, a Novaku bi već od 1/4 finala moglo biti pakleno, Nadal, Murray pa Nishikori/Federer...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Oshikuru demon samuraj ima zeznut zhreb, pogotovo jer nije potvrdjen u best of five formatu na shljaci.
Ali, ako se susretnu RF i Oshikuru - ochekujem da Japanac prodje u finale. Olderer je isuvishe old za prashinarenje sa top grinderima.
Ali, ako se susretnu RF i Oshikuru - ochekujem da Japanac prodje u finale. Olderer je isuvishe old za prashinarenje sa top grinderima.
Budite ozbiljni molim vas.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Keiu je patnja zagarantovana u drugom kolu, najtežeg protivnika ima za taj dio turnira
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zar ne vjeruješ beogradskom Charlieju?
realno i objektivno ovo je finale prije finala,Novak je dosta napredovao a Rafa praktično nazadovao mislim da je Novak toliko prepun samopuzdanja i vjere u pobjedu da će ga to koštati,ona igra protiv Gaskea ono je ko na treningu i Novak je malo glumio kao da je nezainteresovan za igru...rasuće ga Rafa 3:1.....
bajern100 je napisao/la:realno i objektivno ovo je finale prije finala,Novak je dosta napredovao a Rafa praktično nazadovao mislim da je Novak toliko prepun samopuzdanja i vjere u pobjedu da će ga to koštati,ona igra protiv Gaskea ono je ko na treningu i Novak je malo glumio kao da je nezainteresovan za igru...rasuće ga Rafa 3:1.....
Rafa sretan rođendan i nadamo se danas pobjedi,uz tebe su brojni fanovi širom naše BIH
ovo mi se nije odavno desilo ...da jedva čekam neki teniski meč ... pa još četvrtfinale

ovo danas najrealnije nije za četvrtfinale ali šta je tu je....uživaćemo
Danas se na teniske terene vraća veliki Tommy Haas, nakon više od godinu dana pauziranja. Posljednji meč je odigrao u prvom kolu prošlogodišnjeg Roland Garrosa protiv Jurgen Zoppa kojem je predao zbog povrede ramena pri rezultatu 2-5 u prvom setu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com

Moćno za vidjeti da igrač bez renkinga uzme 59. igrača svijeta
Ajmo Tommy, 37 je na leđima, ali možeš ti ponovo u TOP 100
Nevjerovatno kakav je to majstor.
Njegov ulazak u polje na drugi servis protivnika i agresivno riterniranje bih mogao gledati dan i noć. Kakva klasa
Njegov ulazak u polje na drugi servis protivnika i agresivno riterniranje bih mogao gledati dan i noć. Kakva klasa
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kako na MTFu neki kazhu: Tommy Haas = Roger Federer with a very bad luck. 
e jeb.iga sad vas dvojica .... 
ocekujemo laganu titulu Fedexa u Halleu,i zagrijavanje za wimbledon ,i nadam se konanacno jos jedan grand slam u njegovim vitrinama,vrjeme je 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.