Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kakav otkaz najboljem igracu WisleSheyi je napisao/la:Štilić najbolji asistent lige, a izgleda da je dobio otkaz u Wisli i pişe se da bi mogao ponovo u Lech.
Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj ti ne kontas, a zezas ?emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To kod Papeta ne bi moglo, ovaj nije ni zasluzio poziv, prepozn'o je to Pape i nije ga ni zvao. Igrace koji igraju u zivotnoj formi ne zove a zove ove polovnjake koji se prikljucuju 2 dana prije utakmicu.emir79 je napisao/la:Sto se cudis , tako je dosao i u Austriju , dan prije utakmice i dobi minutazu vecu nego igraci koji su bili cijele pripreme. Ne kontam uopste ovakve dolaske.Head je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Ne treba, imaju Cocalić i Zukanović. Možda Tatko ili Dupovac da ulete a može i Seda Torlakemir79 je napisao/la:Mi bi ipak Kerlu.FaraonTM je napisao/la:Stojčeva u repku
Pa sta ti nije jasno poljska liga se igrala u nedelju i Stila je igraoHead je napisao/la:Kakav je ovo javasluk, dolazi 2 dana prije utakmice. E moj selektoru ko tebi dobija poziv. Mogao je doci u petak ujutro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.