Iniestu nece niko dirat, ovi su dozivili nekoliko napada i zato je svugdje velika sigurnost. Nema to veze sa BiH, svugdje je tako. Gradjani drzave koja je do srzi pokvarena ce uvijek bit u rizicnom polozaju.avenija je napisao/la:Ako ovi helikopteri nadletaju Zenicu zbog sigurnosti Izraelaca onda stvarno nisu normalni , pa jedan Iniesta Pique Cassilas su bez obezbjedjenja setali Kamberovicem , stvarno pretjeruju ili se stvarno boje .
12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
..........Begovic......
Mujdza....Bicakcic....Spahic....Kolasinac
.........Besic.....Pjanic
Visca.........Stilic.........Lulic
...............Dzeko.............
Po meni neka najbolja formacija.
Mujdza....Bicakcic....Spahic....Kolasinac
.........Besic.....Pjanic
Visca.........Stilic.........Lulic
...............Dzeko.............
Po meni neka najbolja formacija.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ma nešto slično k'o Ameri, napravili toliko zla cijeloj planeti pa se onda boje svoje sjene ybgCartman je napisao/la:Iniestu nece niko dirat, ovi su dozivili nekoliko napada i zato je svugdje velika sigurnost. Nema to veze sa BiH, svugdje je tako. Gradjani drzave koja je do srzi pokvarena ce uvijek bit u rizicnom polozaju.avenija je napisao/la:Ako ovi helikopteri nadletaju Zenicu zbog sigurnosti Izraelaca onda stvarno nisu normalni , pa jedan Iniesta Pique Cassilas su bez obezbjedjenja setali Kamberovicem , stvarno pretjeruju ili se stvarno boje .

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sta mislite hoce li biti zviždanja za vrijeme izraelske himne? ne bih da ispadnem neki pakas ali to je najmanje sto mozemo da ucinimo...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kako ljudi bacaju provokacije kao da znaju da smo glupi, kako se bliži utakmica sve me više strah da neki naš ne napravi problem s tribina, i možemo se poselamiti s Eurom.
Bilo bi lijepo kada bi naši mediji bili fokusirani samo na našu reprezentaciju i čisto kurtoazno odradili obavezujuće interviewe sa izrealecima (pressica), bez pokušaja dizanja tenzija, provokativnih pitanja i to sve u granicama ove sportske igre a ne politike.
Također bi bilo lijepo kada bi bh navijači na stadionu srčano navijali za BiH, a ne da se fokusiraju da navijaju protiv izraelaca. Ispoštovati himnu i bh obilježja istaknuti i pomoći našim reprezentativcima da svi skupa budemo 12-ti igrač.
Bilo kakve političke konotacije, pozivanje na Palestinu, vješanje transparenata za Gazu, zviždanje himnoj, vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i veličanje islama nije mjesto na sportskim igralištima.
Budimo bolji na terenu, budimo bolji na tribinama, zato što i jesmo!!!
Bodrimo naše momke, da nam UEFA nema ni našta prigovoriti ili neku kaznu složiti.
Veličina nije u tome da se spuštiš na njihov nivo, već da se izdigneš iznad njih - a oni su bili korektni kada su nas ugostili, da se ne lažemo. Zato mi moramo biti još bolji!
Sretno zmajevi.
Također bi bilo lijepo kada bi bh navijači na stadionu srčano navijali za BiH, a ne da se fokusiraju da navijaju protiv izraelaca. Ispoštovati himnu i bh obilježja istaknuti i pomoći našim reprezentativcima da svi skupa budemo 12-ti igrač.
Bilo kakve političke konotacije, pozivanje na Palestinu, vješanje transparenata za Gazu, zviždanje himnoj, vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i veličanje islama nije mjesto na sportskim igralištima.
Bodrimo naše momke, da nam UEFA nema ni našta prigovoriti ili neku kaznu složiti.
Veličina nije u tome da se spuštiš na njihov nivo, već da se izdigneš iznad njih - a oni su bili korektni kada su nas ugostili, da se ne lažemo. Zato mi moramo biti još bolji!
Sretno zmajevi.
Amin Jarabi.gazijabih je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi naši mediji bili fokusirani samo na našu reprezentaciju i čisto kurtoazno odradili obavezujuće interviewe sa izrealecima (pressica), bez pokušaja dizanja tenzija, provokativnih pitanja i to sve u granicama ove sportske igre a ne politike.
Sretno zmajevi.
Nema gore kazne nego ih sportski deklasirati, pobjediti i dokazati da smo kvalitetniji sto realno i jesmo.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
Izraelski igraci daju pomalo zapaljive izjave o neprijateljskom okruzenju, muslimanskoj publici. Vjerovatno se nadaju incidentu i sluzbenom rezultatu 0-3, jer znaju da su slabiji, a da se porazom, prakticno, oprastaju od plasmana.
Ne treba nasijedati na te folove! Navijati bez incidenata , provokacija , ne dozvoliti da sudija prekine utakmicu radi gluposti. Njihovi lobiji su mocni i mogu dosta isposlovati, zato pametno i sportski, a na terenu ih oderati ih ko majmune !
Ne treba nasijedati na te folove! Navijati bez incidenata , provokacija , ne dozvoliti da sudija prekine utakmicu radi gluposti. Njihovi lobiji su mocni i mogu dosta isposlovati, zato pametno i sportski, a na terenu ih oderati ih ko majmune !
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 10 jun 2015, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moje mišljenje je da će sudija jedva docekati i manji incident (neki predmet bacen u teren) i to bi bilo to, bit će prekid utakmice ..
Ja neznam je li ovi Izraelci namjerno podjebavaju ili je do novinara
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borit-c ... kom/164480
http://sportsport.ba/ino_fudbal/natcho- ... nju/164469
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bosna-i ... lja/164458
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zenicani ... one/164464
Neko bi ovdje mogao biti bjen

-
Ma to jeste opasno, dovoljno je nekoliko budala i da sve upropaste...Cak moze biti i provokatora, a njima podgrijana atmosfera najvise pase, zato oprez ,da nam se ne dogodi "CG-Rusija"!!!Convicts1988 je napisao/la:Moje mišljenje je da će sudija jedva docekati i manji incident (neki predmet bacen u teren) i to bi bilo to, bit će prekid utakmice ..
Samo ne nasjedajte na ove gluposti što mediji objavjljuju, čisto sumnjam da je ovo istina da Izraelci u ovolikoj mjeri spominju ovaj sukob sa muslimanima, sa druge strane ako je istina onda će izgoriti u želji da se dokažu. Naše je samo da mirne glave uđemo u utakmici, i igrači i navijači 
Hoće li biti njihovih navijača na BP?

Hoće li biti njihovih navijača na BP?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
To je to, podgrijavaju, provociraju incident, upaljce, flase na terenu,a sudija ce da prekine za najmanji incident. Mi smo na Balkanu zreli za suspenzije, savez nam je slabasan, a Izraelci mocni.Zato pamet u glavu!Dado je napisao/la:Ja neznam je li ovi Izraelci namjerno podjebavaju ili je do novinara
Koji mi na Balkanu smo spremni za suspenzije?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 jun 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Itekako novinari mogu biti odgovorni za atmosferu oko i na stadionu. Novinari prvenstveno traže senzaciju, ali u ratu su novinari također bili vrlo bitan faktor u načinu i tajmingu objave vijesti i huškanju. U ovom slučaju novinari itekako trebaju voditi računa, kao i selekciju objave informacija i plasmana vijesti i izjava. Vrijeme je i da novinari snose odgovornost za eventualno huškanje navijača na incidente. Tužno je da se po nas totalno irelevantne informacije prenose iz izraelskog tabora a bh tabor koji bi trebao da bude za nas centar svijeta je totalno zapostavljen radi huškanja i senzacije.
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 10 jun 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Da ih hoćemo dobiti ko Bjeloruse na Bilinom,kad je tata Zvjezdan izrešetao nas sve
Ne mogu ja ovo provariti nikako.Iz mješanog braka sam,otac musliman,mama pravoslavka,odrastao i dan danas drugar mi je katolik,naučen da poštujem i primam svačije, da smo svi isti.Ne mogu da mrzim ni četnike ni ustaše ni balije, ni fašiste ni komuniste.Ali brate mili, kad vidim one slike,onu djecu dolje u Palestini,sav se naježim.Nikad nisam volio one ružne,hladnokrvne židovske face. Jedva čekam da dođu većeras.Pa da u petak čuju Džumu,dok u pozadini zvona sa obe crkve zvone.Dočekat će njih Zenica ko Špance,Blegijance,Luksemburžane,ali ću jako jako zviždati na njihovu himnu,pa nek to bude moj znak protesta na sve ono što njihova politika radi. Ne vezano ali ipak vezano za utakmicu.

Ne mogu ja ovo provariti nikako.Iz mješanog braka sam,otac musliman,mama pravoslavka,odrastao i dan danas drugar mi je katolik,naučen da poštujem i primam svačije, da smo svi isti.Ne mogu da mrzim ni četnike ni ustaše ni balije, ni fašiste ni komuniste.Ali brate mili, kad vidim one slike,onu djecu dolje u Palestini,sav se naježim.Nikad nisam volio one ružne,hladnokrvne židovske face. Jedva čekam da dođu većeras.Pa da u petak čuju Džumu,dok u pozadini zvona sa obe crkve zvone.Dočekat će njih Zenica ko Špance,Blegijance,Luksemburžane,ali ću jako jako zviždati na njihovu himnu,pa nek to bude moj znak protesta na sve ono što njihova politika radi. Ne vezano ali ipak vezano za utakmicu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
Ma kakvi novinari, budemo li se uzdali u njihovu etiku i dobre namjere, sutra cemo zaratiti !gazijabih je napisao/la:Itekako novinari mogu biti odgovorni za atmosferu oko i na stadionu. Novinari prvenstveno traže senzaciju, ali u ratu su novinari također bili vrlo bitan faktor u načinu i tajmingu objave vijesti i huškanju. U ovom slučaju novinari itekako trebaju voditi računa i selekciji objave informacija i plasmanu vijesti i izjava. Vrijeme je i da novinari snose odgovornost za eventualno huškanje navijača na incidente.
Manje je Sarajevo bilo blokirano kad je Papa dolazio nego Zenica danas i narednih dana. Helikopter, duge cijevi..nikako mi se to ne sviđa
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Ja mislim da ce oni sutra da naprave neki skandal samo da se provuku, a UEFA ce naravno reagovati u njihivu korsit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja sam skoro pa ubijeđen da će najmanji incident poslužiti za prekid ili neodigravanje utakmice. Samo se nadam da cemo biti dovoljno strpljivi i civilizovni da im ne damo razlog za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.