FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 jun 2015, 17:40

GoskGabela je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Šta je ovo ba. Jel Zeba potpis'o ili nije :crazy:

Imam prijatelja koji je blizak upravi mostarskog kluba i kaze da su dali ponudu Zebi,ali da je on trenutno na moru u Grckoj pa ce odluciti
Oj majko moja draga. :crazy:

Provjerene informacije iz stručnog štaba kluba FK "Sloboda" Tuzla.

Zeba je igrač FK Slobode i potpisao je ugovor. Isto tako vrlo blizu prelaska je Haurdić. Pored Haurdića i Kostića koji je potpisao, sa dva igrača se isto pregovara koja su blizu.

A vi stranci što dođete na temu, i preneste ono rekla kazala, bolje ne pišite ništa :stop:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 jun 2015, 17:56

sigmundfreud 08.02.2015. u 18:34
koja pušiona taj husejinović, došao je nespreman pa ga se čekalo. onda ozljeda za ozljedom, pa sad ovo. lik nije igrao dvije godine a uopće nije klasa da ga se plača za neigranje. što prije ga trebaju otjerati jer je to bacanje love i nikad ništa od njega
Nadam se da će Predsjednik Husić dovesti Saida na Tušanj.Osim Zebe , Ordagića, Ivetića , Ahmetovića treba nam igrač koji zna i može prolaziti" kroz" protivničke igrače.Ovaj komentar koji citiram odražava odnos Dinamovih navijača i njihovih ambicija i to je njihov problem.Saidu su potrebni Sloboda i Tušanjska raja da" razgiba mišiće".Šta će imati ako bude grijao klupu u GNK Dinamu?
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 12 jun 2015, 18:02

Benjo_AFC86 je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Šta je ovo ba. Jel Zeba potpis'o ili nije :crazy:

Imam prijatelja koji je blizak upravi mostarskog kluba i kaze da su dali ponudu Zebi,ali da je on trenutno na moru u Grckoj pa ce odluciti
Oj majko moja draga. :crazy:

Provjerene informacije iz stručnog štaba kluba FK "Sloboda" Tuzla.

Zeba je igrač FK Slobode i potpisao je ugovor. Isto tako vrlo blizu prelaska je Haurdić. Pored Haurdića i Kostića koji je potpisao, sa dva igrača se isto pregovara koja su blizu.

A vi stranci što dođete na temu, i preneste ono rekla kazala, bolje ne pišite ništa :stop:
Jel se u ova dva s kojim se pregovara ubraja Ordagic ili su to neka nova imena brate ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2015, 18:06

Joj sto znate mlatit sa tim igracima, Said je davno ispucao sanse i dostigao maximum. Bolji su nam ovakvi kao Ordagic koji mogu napredovati..

Bilo bi lijepo da konacno pocnemo predstavljati igrace kada dodju! Ne mora biti ni Azmir, samo ga vise odvedite u prostorije kluba i dajte mu onaj dres novi da se slika i recite Krdzi nek posalje dijete neko da ga slika jbg vise. Dodje igrac, niko i ne zna da je dosao..

Inace moj pik za beka ne Zeljkovic, vec Misic :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2015, 18:12

opustite se i uzivajte...sve ce to lec na rudu...znaci,konacno jedno ljeto da i mi uzivamo poslije DECENIJA mucenja i dovodzenja igraca koji ne mogu igrati nigdje pa se nama uvaljuju....ZNACI,UZIVAJTE i budite strpljivi...i da,pocnite se navikavat na to ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2015, 18:16

Ma ja uzivam vec ostavljas utisak jak na publiku i ostale ekipe psiholoski kada se *urcis transferima. Pa ja bih namjerno sazvao novinare i fotografe i dao onom Ordagicu da potpise pred njima..

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 jun 2015, 18:17

hocemo Ibricica :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2015, 18:23

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja uzivam vec ostavljas utisak jak na publiku i ostale ekipe psiholoski kada se *urcis transferima. Pa ja bih namjerno sazvao novinare i fotografe i dao onom Ordagicu da potpise pred njima..
nemas se ti brate sta k u r c i t sa mogucim transferima....to radis sa organizacijom kluba i KESHOM...a ni jednog ni drugog nam hvala Bogu ne manjka....kesh je presudan i sve i jedan fudbaler sto PL sto federalke zna ko je AZMIR HUSIC, SA CIME RASPOLAZE I STA MOZE...to je pravi marketing i vjeruj da sami kucaju na vrata a i ubuduce ce....znas li ti koliko vrijedi samo ona Zebina izjava da ovo sto je dozivio u Slobodi nije nigdje dozivio..a svasta je prosao...to ti je jace od 10 presica i 20 novinara....samo jako i BAHATO...moze nam se,jbg :cool:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 jun 2015, 18:27

.

075

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 12 jun 2015, 18:29

Staragarda, nisi dobro skonto. Furka bi bilo, ali i profesionalno, da predstavis pojacanje pred novinarima uz slikanje sa Slobodinim dresom, na taj nacin ce se i pisati vise o tebi, svi to vise i prepoznaju napredak u klubu, prepoznaju profesionalnost, prepoznaju nesto sto gledaju svake sezone na TV-u... pustimo mi te price kako smo bogati i kako svi jedva cekaju da dodju kod nas, jer niti mozemo dovoditi koga god zelimo niti zelimo...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jun 2015, 18:30

tuzlak1987 je napisao/la:Joj sto znate mlatit sa tim igracima, Said je davno ispucao sanse i dostigao maximum. Bolji su nam ovakvi kao Ordagic koji mogu napredovati..

Bilo bi lijepo da konacno pocnemo predstavljati igrace kada dodju! Ne mora biti ni Azmir, samo ga vise odvedite u prostorije kluba i dajte mu onaj dres novi da se slika i recite Krdzi nek posalje dijete neko da ga slika jbg vise. Dodje igrac, niko i ne zna da je dosao..

Inace moj pik za beka ne Zeljkovic, vec Misic :)
Može i stari, bitno je da se počne radit' to predstavljanje igrača. :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jun 2015, 18:36

staragarda je napisao/la:opustite se i uzivajte...sve ce to lec na rudu...znaci,konacno jedno ljeto da i mi uzivamo poslije DECENIJA mucenja i dovodzenja igraca koji ne mogu igrati nigdje pa se nama uvaljuju....ZNACI,UZIVAJTE i budite strpljivi...i da,pocnite se navikavat na to ;)
Bgm jest lijepo biti opušten, već dva dobra igrača smo završili, produžili ugovore sa jakim momcima iz prvog tima i čekamo još koje pojačanje. Prateći sportsport samo smo mi doveli nekog igrača dok kod ostalih uglavnom rasap, naravno ne računam ove koji će igrati Evropu.
Samo opušteno braćo, konačno voda ide na naš mlin :cool:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 12 jun 2015, 18:40

Kako cu tek biti sretan da se potpise vise taj reprogram kakva ce to olaksica biti.
Jos sanjam klub bez dugova pa kakav tek onda prostor za manevrisanje bi imali ljudi moji.

samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2015, 18:42

merak je napisao/la:Kako cu tek biti sretan da se potpise vise taj reprogram kakva ce to olaksica biti.
Jos sanjam klub bez dugova pa kakav tek onda prostor za manevrisanje bi imali ljudi moji.

i ja jedva cekam dan da se potpise taj reprogam sa poreskom upravom i da se odblokira racun nakon 1000 godina....kako cemo PRRRRRRRRROOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDISSSSSSSSSSSSSAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTT :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 jun 2015, 18:46

Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2015, 18:47

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja uzivam vec ostavljas utisak jak na publiku i ostale ekipe psiholoski kada se *urcis transferima. Pa ja bih namjerno sazvao novinare i fotografe i dao onom Ordagicu da potpise pred njima..
Zlajci ovo cita i on sigurno ovdje moze sad uraditi dosta toga barem sad se zna da sad i ima neko ovlastenje
Ovo bi bilonfino treba ih sve skupit jer gledam cak i ona ekipa iz Jajca isto to radi redovno kad dovode igrace
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2015, 18:48

Kako bolan nista..produzio si SA svim bitnim igracima.doveo kostica i ordagica...prelazni rok je do kraja juna Stadt van je ljudi..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jun 2015, 18:49

ma po tom ne predstavljanju novih igraca vidis da nama fali puno tih sitnica koje krase velike klubove! ali nije jos kasno da se to uradi fino ih skupit i predstaviti sve odjednom pred prozivku;)
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2015, 18:49

RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane

Pa kako nistw :)

Haurdic? Kostic? Ordagic? :D
Uz to produzeno Ahmetovicu, Zebi, Kisi,Saricu,Moranjkicu,Iveticu i Mehmedovicu.

Treba nam samo krilo i desni bek, mozda jos neki et uz to

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2015, 18:51

Jeli Haurdic zvanicno nas ili sta?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.