FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
- Aerodromsko
- Kontakt:
Samo avio karte za europske utakmice..Head je napisao/la:Ma ne placa nama Turkish nista.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Turkish ubleha. Tan je lopov.
Vjerovatno mislis na pripremnu tekmu na pomocnom ? HahahaTHEC je napisao/la:kod nas je prilikom prvog dodira s loptom zamalo kicmu slomio
Ne misli ušao je jednom i bio na istoj strani sa Čomorom, to je tako bilo smiješno, jedino mu je dres bio lepršavAlpasinac je napisao/la:Vjerovatno mislis na pripremnu tekmu na pomocnom ? HahahaTHEC je napisao/la:kod nas je prilikom prvog dodira s loptom zamalo kicmu slomio
Mosa RajvoSa
pitarlOOk je napisao/la:Ne misli ušao je jednom i bio na istoj strani sa Čomorom, to je tako bilo smiješno, jedino mu je dres bio lepršavAlpasinac je napisao/la:Vjerovatno mislis na pripremnu tekmu na pomocnom ? HahahaTHEC je napisao/la:kod nas je prilikom prvog dodira s loptom zamalo kicmu slomio
Jedinu tekmu sto je odigrao dobro ono kad smo sa Splitom igrali na Kosevu prijateljsku i to je to...onih par sto je usao zapinjao je po terenu,pa smo se sprdali ko podvali ovoga jel nije znao ni hodat.Na kraju je ispao simpatican momak jel je uvijek podbadao i peckao ove prugaše sto vako sto preko FB...ako cemo realno Zvijezda je dovela dva bolja igraca i provjerenija imena za BH okvire(Brkovic,Savic) od ovih vodovodjija
Reklama za Turkish
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jednog dana moramo dići bistu ovoj upravi pred stadionom AFHLacoste je napisao/la:Znaci ovo je danas![]()
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6838_o.jpg![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turkish- ... evo/164673![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
Prvo boldirano, po prikazanom Okić je dobar, potencijalno odličan. U vremenu Veleža jedan od boljih igrača lige, kod nas ljetos bio fantastičan, pogotovo u evropskim tekmama. Purić je solidan igrač, samo eto dosta nesretan. Protić ne zna lopte. A Almir Bekić je najbolji igrač Slobode.SiouxLukavac je napisao/la:Često čitam oko Cimirota, svi pišu kako treba da ide, zaslužio je, prevazišao je ovu ligu.. Slažem se da jest zaslužio da igra u nekom jačem klubu i u jačoj ligi ali on igra u Sarajevu, najvećem klubu u BiH i ne treba ponižavati klub sa takvim komentarima. Eh, ja sam iskreno za njegovu prodaju samo iz razloga što nismo odavno prodali nijednog igrača za veće pare, mora se poslati pozitivna slika, mora neko probit led, samo iz tog razloga bi Cimirota prodao. A da je bio slučaj da smo već prodali par igrača za fine pare zadnjih godina, pod svaku cijenu bi Cimirota vezao ugovorom i ostavio ga koliko je god moguće duže jer jedino tom strategijom se može dostić nivo Rijeke, Partizana.
Što se tiče novih igrača, mislim da je promašaj sa Bekićem, jer je kvalitetom bar po prikazanom u rangu sa Protićem, Purićem, Okićem.. igračima koje bi mnogi navijači FKS voljeli da napuste klub. Istina, potrefilo se sa par igrača za kojih se nije čulo ranije (Cimirot) da naprave to što jesu, ali dosta se pogriješilo sa ovim polovnjacima (Kostić, Protić, Mitrevski, Purić, Okić, Kallasi...) za kojih se nadalo da će proigrati, nadam se da griješim. Hebibović je solidan igrač za ovu ligu i nadam se da će uistinu bit pravo pojačanje.
Tražimo bekove, a obojica ovih igrača su igrali u svojim klubovima dosta ofanzivnije, a takvih igrača imamo milion. Sada stoji samo ono da oni kao mogu igrati na beku, mogu ali kako? Pitanje je, nadam se da će bit od trenutnih.
Moja želja je da se dovede Subić iz Borca pod svaku cijenu, jedan dosta kvalitetan i iskusan stoper, po mogućnosti neka gromada. Jedan ubojit napadač kao Benko i jedan dobar vezni igrač kao Jajalo.
Volio bi da se što prije riješimo Bandovića, Barića, Okića, Purića, Kaudia, Protića..
Drugo boldirano. Anel Hebibović je dvije godine bio najbolji desni bek lige. Nije on ofanzivac koji "može" odigrati nazad, već bek koji je sticajem okolnosti ove sezone prekomandovan na krilo gdje isto fantastično igra. Može on i u vezi igrati sasvim solidno, ako koga zanima.
Nema potrebe da se kometarisu njihova pojacanja, necemo biti kao oni.
Oni su Matu Jajala proglasili polovnjakom i propalim igracem a vece ime nije igralo u ligi a u nebo dizu ove penzionere sto dovode tako da je svaka rasprava sa njima na tu temu suvisna.
Oni su Matu Jajala proglasili polovnjakom i propalim igracem a vece ime nije igralo u ligi a u nebo dizu ove penzionere sto dovode tako da je svaka rasprava sa njima na tu temu suvisna.
Ti si opet šampion !
-
belosevic28
- Kontakt:
uNbx, zar ti ne cekas ves masinu
haaah
Ja cekam najvece pojacenje ovog prelaznog roka, tj. informaciju da ce Delac ostati i naredne sezone !

Ja cekam najvece pojacenje ovog prelaznog roka, tj. informaciju da ce Delac ostati i naredne sezone !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nadam da se naredne sezone neće desit nešto slično kao u ovoj, gdje u devetom kolu imaš -7 , treba radit na tom da se u startu odlijepiš od konkurencije, a to kod nas ide teže, a ja mislim da je jedini razlog tome što se mi najviše zadržimo u Europi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cekam, cekam, a hocul je docekat, vidjecemobelosevic28 je napisao/la:uNbx, zar ti ne cekas ves masinuhaaah
Ja cekam najvece pojacenje ovog prelaznog roka, tj. informaciju da ce Delac ostati i naredne sezone !![]()
![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
U utorak brat dolazi aBd. U bubnju cu nam prosvercat jednog Afrikanca iz Cvajte...i neka ludilo pocne.uNbx je napisao/la:Cekam, cekam, a hocul je docekat, vidjecemobelosevic28 je napisao/la:uNbx, zar ti ne cekas ves masinuhaaah
Ja cekam najvece pojacenje ovog prelaznog roka, tj. informaciju da ce Delac ostati i naredne sezone !![]()
![]()
![]()
Pozz za brata MOrtema
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znaš i sam koliko su neki više iz želje nego iz stvarne mogućnosti prizivali i predviđali prekucavanje lige, ali to kod nas nije moguće, ne zbog nekvaliteta nego više zbog mentaliteta igrača. Čim se postigne neki uspjeh dođe do opuštanja.Besic je napisao/la:Nadam da se naredne sezone neće desit nešto slično kao u ovoj, gdje u devetom kolu imaš -7 , treba radit na tom da se u startu odlijepiš od konkurencije, a to kod nas ide teže, a ja mislim da je jedini razlog tome što se mi najviše zadržimo u Europi .
U toku ove sezone sam shvatio da najbolje igramo kada nam drugi pušu za vratom i kada u glavi imamo ono da nismo toliko mnogo bolji od ostalih.
Vidjet ćemo koliko ćemo se ovo ljeto zadržati u Evropi, samo se nadam da nećemo praviti greške kao i prošle sezone. Biće ove godine lakše igrati i to trebamo iskoristiti ali uvijek biti maksimalno oprezni jer neće drugi sjediti skrštenih ruku. Još pogotovo što pola lige ispada, biće krvi do koljena.
Mi bi smo trebali napraviti internu tabelu, da szimulisemo igrace. Tabelu na kojoj cemo prije starta lige imati 10 bodova u minusu u odnosu na sve ostale i da nam je cilj da stignemo taj bodovni zaostatak.
Mislim da bi to bio dobar stimulans. Igraci dobiju premije na kraju kako po zoj tabeli zavrsimo. A takođe nebi se opustili u nekim laganijim utakmicama.
Mislim da bi to bio dobar stimulans. Igraci dobiju premije na kraju kako po zoj tabeli zavrsimo. A takođe nebi se opustili u nekim laganijim utakmicama.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ne nego je usao protiv Goska, kad smo 2-0 izgubili na Kosevu i dobio je loptu kod istoka, lik zape za nju, malo je falilo da kicmu slomi, bukvalno, sjecam se dobro toga, raja se valjala od smijehaAlpasinac je napisao/la:Vjerovatno mislis na pripremnu tekmu na pomocnom ? HahahaTHEC je napisao/la:kod nas je prilikom prvog dodira s loptom zamalo kicmu slomio
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], boki86, FksOtokaHz, ObjektivnaSApublika, SamoIzrekno, Vanja8 i 32 gosta.