FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 13 jun 2015, 13:59

Tuzlak04 je napisao/la:I ovo volim čuti
Što se tiče ostalih klupskih novina, 23. juna održaće se radni sastanak članova uprave, Nadzornog odbora i predsjednika Skupštine. Sastanak je inicirao član NO Amer Karabegović kako bi se članovi najvažnijih klupskih tijela okupili na jednom mjestu i razmijenili ideje vezane za dalji razvoj Kluba.
Još samo kad bi htjeli dijeliti informacije
Bice razgovora tipa:
Ekipa, hocemo li ovu sezonu napasti kup mozda titulu ili "samo" Evropu :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jun 2015, 14:03

Što se tiče ostalih klupskih novina, 23. juna održaće se radni sastanak članova uprave, Nadzornog odbora i predsjednika Skupštine. Sastanak je inicirao član NO Amer Karabegović kako bi se članovi najvažnijih klupskih tijela okupili na jednom mjestu i razmijenili ideje vezane za dalji razvoj Kluba.
ne moze se sve ni dijeliti je.o ga ti, neke stvari i ideje moraju ostati i izmedju ljudi u klubu..kad bi svaka firma sve dijelila cim im padne na pamet propali bi kroz po godine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 14:12

Znaci situacija je naredna:
Zeba (dogovorio novi ugovor sa nama)
Perica Ivetic novi ugovor
Zrnanovic odlazi
Ahmetovic novi ugovor
Kiso novi ugovor
Mujic na cekanju?
Mehmedagic novi ugovor
Moranjkic novi ugovor
Fejzic??
Radovanovic najvjerovatnije odlazi
Efendic??
Halilovic odlazi
Mehanovic??
Saric novi ugovor
Colovic??

Od onih koji su tu:
Piric ostaje
Brezicanin rezervni golman
Salihovic ne znam koliko dugo ima ugovor i jel istekao??
Prses ostaje
Mujkic posudba mozda?
Music-bila prica da odlazi
Krpic ima ugovor
Mehidic isto
Hodzic iz omladinskog u prvi tim

Znaci imamo nekih 14 vec sigurnih, 6 koji bi mogli i ostati i otici, 4-5 koji sigurno idu..

Uz ovih 14 je od danas i Ordagic. Navodno dogovoren Kostic da zamjeni Zrnanovic.
Trebaju nam krila i bek..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jun 2015, 14:14

"Iskreno nemam sada neki kontakt sa ljudima sa Tušnja, jer su to sada sve neki drugi ljudi u odnosu na period kada sam ja nosio dres Slobode. Ipak, sa predsjednikom Slobode Azmirom Husićem sam jako dobar prijatelj i mislim da on radi jako dobar posao i da je na pravom putu", istakao je Husejinović prije nego smo mu poželjeli uspješan povratak nakon isteka suspenzije.( Said Husejinović, Intervju za SportSport PORTAL)20. 3. 2015
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 jun 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jun 2015, 14:15

Zeba mora ostati u klubu ako se želi postići nešto više iduće sezone. To je igrač koja pravi razliku u ovoj ligi i nikako ne bi bilo dobro da ga izgubimo, jer se takva klasa ne može zamijeniti jednim igračem.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jun 2015, 14:21

Claus je napisao/la:Zeba mora ostati u klubu ako se želi postići nešto više iduće sezone. To je igrač koja pravi razliku u ovoj ligi i nikako ne bi bilo dobro da ga izgubimo, jer se takva klasa ne može zamijeniti jednim igračem.
Pa covjek je potpisao na dvije godine jos, ne znam zasto uopste komentarisete Zebu ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 jun 2015, 14:29

Uprava našeg kluba obavila je pregovore sa šestoricom prvotimaca kojima su istekli ugovori, te je dogovoren njihov ostanak na Tušnju.

Haris Mehmedagić, Elvis Sarić, Perica Ivetić, Nenad Kiso, Zajko Zeba i Mersudin Ahmetović i u narednoj sezoni nosiće crveno - crni dres. Riječ je o fudbalerima koji su u ekipi Husrefa Musemića bili najstandardniji i iznijeli najveći teret igara u protekloj polusezoni.

:kafa:
Jedan grad, jedna ljubav!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 13 jun 2015, 14:30

Vala bas,nije Zeba balavac.Ako ga je Husref trazio,Azmir obavio razgovor,to je gotova stvar.Jos glavni igrac,blizu mu Sarajevo,a i u pet deka mu neko vise moze ponudit od Slobode.Jos,covjek je veliki profesionalac,sto je dokazo u vise navrata ovu polusezonu.Nece osvanut informacija na stranici kluba da nije provjerena i tacna...prema tome,idemo dalje brstit gdje sta ima adekvatno za nas :)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2015, 14:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:
ne moze se sve ni dijeliti je.o ga ti, neke stvari i ideje moraju ostati i izmedju ljudi u klubu..kad bi svaka firma sve dijelila cim im padne na pamet propali bi kroz po godine

Ma ne dijele oni skoro ništa. Za skoro godinu dana, izbacili su dvije informacije a bilo je jedno hiljadu bombi od delegata zbog koje smo jednim drugim stomak mrcvarili..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 13 jun 2015, 14:34

Ne znam zašto se smarate oko Zebe. Hebo vas insajderi. Čovjeku je super na Tušnju, zadovoljan je svojim partijama, zadovoljan je finansijama i lijepo se osjeca. Sto se tice pojacanja Haurdic je igrac Slobode, samo da potvrdi sluzbena stranica, a na poziciji densog beka od sljedece sezone moga bi se naci Srđan Stanic. :opaopa: :opaopa:
Niko, niko, samo Sloboda

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 13 jun 2015, 14:36

Dolaskom Ordagica, Saric se seli na klupu :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 14:36

Sta cine pare, Stanic je za Zelju na Tusnju standardno bio najveci provokator xd

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2015, 14:41

tuzlak1987 je napisao/la:Sta cine pare, Stanic je za Zelju na Tusnju standardno bio najveci provokator xd
hahaha, ovo je istina, bravo :thumbup:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 jun 2015, 14:45

katarakta je napisao/la:Ne znam zašto se smarate oko Zebe. Hebo vas insajderi. Čovjeku je super na Tušnju, zadovoljan je svojim partijama, zadovoljan je finansijama i lijepo se osjeca. Sto se tice pojacanja Haurdic je igrac Slobode, samo da potvrdi sluzbena stranica, a na poziciji densog beka od sljedece sezone moga bi se naci Srđan Stanic. :opaopa: :opaopa:
A de druže eto pišeš prvo hebo vas insajderi, pa daješ insajdersku informaciju :mrgreen: šalim se malo, bilo bi fino vidjeti obojicu u dresu Slobode.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 jun 2015, 14:48

Amere majstore neka ti je sa srecom Navijaci slobode nisu ni svjesni sta su dobili koliko god mislili da si dobar ti ces biti jos bolji. Mislim da imate realne sanse napasti titulu da nema vise od dvije ekipe koje vam mogu parirati u PL. Po mom mislkenju jaci ste igracki od Sarajeva.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 jun 2015, 14:51

NYKnicks Fan je napisao/la:Jao kad mi klocevi pocnu pisati na stranici: a gdje su nasa djeca, sto dovodite ove sa strane?

Pa yebala vam nasa djeca majku u usta retardiranu eto. :D
Koji nivo inteligencije :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 13 jun 2015, 14:52

Coraco je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Ne znam zašto se smarate oko Zebe. Hebo vas insajderi. Čovjeku je super na Tušnju, zadovoljan je svojim partijama, zadovoljan je finansijama i lijepo se osjeca. Sto se tice pojacanja Haurdic je igrac Slobode, samo da potvrdi sluzbena stranica, a na poziciji densog beka od sljedece sezone moga bi se naci Srđan Stanic. :opaopa: :opaopa:
A de druže eto pišeš prvo hebo vas insajderi, pa daješ insajdersku informaciju :mrgreen: šalim se malo, bilo bi fino vidjeti obojicu u dresu Slobode.
Ne nagađam da odlaze igraci koji su produzili ugovor. Evo Stanica nema na prozivci malih Plavih
Niko, niko, samo Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2015, 14:53

joksimovic je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Jao kad mi klocevi pocnu pisati na stranici: a gdje su nasa djeca, sto dovodite ove sa strane?

Pa yebala vam nasa djeca majku u usta retardiranu eto. :D
Koji nivo inteligencije :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
hahah Tačno si nam ti pao na pamet

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2015, 15:02

potpisan i Ordagic...bit ce jos kvalitetnih pojacanja
SAMO BAHATO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jun 2015, 15:20

Jel se moze neko sjetiti kada smo zadnji put platili obestecenje za nekog igraca ?

Bilo bi dobro dovesti ove slobodne igrace...

Zeljkovic na desnom beku
Haurdica
Stanica na lijevom krilu
Skahica na stoperskoj poziciji i lijepa prica bi mogla da otpocne
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ZaBoljuSlobodu i 6 gostiju.