Forum
Re: Forum
To momci pokazuju ljubav prema našoj Bosni, nemoj tako.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Svakakvi kreteni uvode internet...
admin je napisao/la:Svakakvi kreteni uvode internet...
Nego, kad idem edit post i onda kad kliknem posalji nece da me vrati nazad na temu nego se samo vrti u prazno ali kad zatvorim tab i uđem opet i pronađem post vidim da je editovan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Centre forward
- Kontakt:
Svašta u Božijoj bašči, svakako. Neg', ja imam jedan problem. Kada me neko citira ne dolazi mi obavijest uopšte, neg' moram kliknut na "Obavijesti" i tek tada mi pokaže. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
A htio bi da ti dodje mail ili?
- Centre forward
- Kontakt:
Ma jednostavno kad me neko citira, kod "Obavijesti" u srednjoj zagradi stoji nula, dakle ako ne kliknem i ne znam. Al' hajd nema veze, nije ništa strašno. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
To nije do nas, siguran sam da za sve ostale korisnike radi drugacije.
Je l' ima neki problem sa citatima, il forumaši zaboravili kako se citira. Ne može se ništa pročitati koliko je sve smušeno usljed lošeg citiranja
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni i dalje dolaze obavjesti sa velikog broja tema koje nisam bookmarkovao.
Mislim da je problem u aplikaciji nakon apdejta foruma. Ali koja je i nepotrebna sada, jer je mobilna verzija foruma odlična.topnik1 je napisao/la:Je l' ima neki problem sa citatima, il forumaši zaboravili kako se citira. Ne može se ništa pročitati koliko je sve smušeno usljed lošeg citiranja
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da se taj problem javlja i kad se koristi Tapatalk.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svaka cast, dozvolite da me vrijedja sijaset forumasa i naravno oni prodju bez bana iako sam uredno prijavio postove. A meni k banujete kad napisem da je Nihad Djedovic su.pak. 
1946
- Aerodromsko
- Kontakt:
Navijas za Sarajevo,sta ocekujes?Head je napisao/la:Svaka cast, dozvolite da me vrijedja sijaset forumasa i naravno oni prodju bez bana iako sam uredno prijavio postove. A meni k banujete kad napisem da je Nihad Djedovic su.pak.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Re: RE: Re: Forum
I mene kad napisem da moderator ima guznih havera na chatu.Head je napisao/la:Svaka cast, dozvolite da me vrijedja sijaset forumasa i naravno oni prodju bez bana iako sam uredno prijavio postove. A meni k banujete kad napisem da je Nihad Djedovic su.pak.
Ne vidim gdje se tu pravila krse
FORZA MARŠAL !!!
Head, tebe smo banovali nakon 1000 upozorenja, a vidim da ni sedmodnevni ban ne shvatas kao upozorenje da je vrijeme da promijenis pristup.
I drugi imaju jednak tretman, kad bi se banovi dijelili na svaki prijavljen post dugme bi se zvalo 'banuj' a ne 'prijavi'
Hodzinu pamet necu komentarisati, a kad bude banovan veze od ostalih, pitace se i on zasto i ko ga to mrzi.
I drugi imaju jednak tretman, kad bi se banovi dijelili na svaki prijavljen post dugme bi se zvalo 'banuj' a ne 'prijavi'
Hodzinu pamet necu komentarisati, a kad bude banovan veze od ostalih, pitace se i on zasto i ko ga to mrzi.
Ako je ovo vama normalno i da se prelazi preko ovoga onda Vas molim da me trajno banujete.
http://pokit.org/get/img/6229123cd2edc3 ... d83231.jpg
Spominjanje rahmetli oca.
http://pokit.org/get/img/6229123cd2edc3 ... d83231.jpg
Spominjanje rahmetli oca.
1946
Ne znam šta pokušavaš, izboriti detaljan izvještaj o poduzetim koracima nakon tog posta?
Savjetovao bih svim forumašima da se prvenstveno bave svojim postovima, jer je to jedini put kojim ćete saznati šta se dešava sa onima koji krše pravila foruma.
Savjetovao bih svim forumašima da se prvenstveno bave svojim postovima, jer je to jedini put kojim ćete saznati šta se dešava sa onima koji krše pravila foruma.
-
sitnaburanija
- Kontakt:
isti problem.Centre forward je napisao/la:Ma jednostavno kad me neko citira, kod "Obavijesti" u srednjoj zagradi stoji nula, dakle ako ne kliknem i ne znam. Al' hajd nema veze, nije ništa strašno.
Aplikacija za forum će uskoro biti povučena iz upotrebe.
mobilna varijanta sada jako dobro radi, nema potrebe za aplikacijom, a javljaju se problemi u održavanju.
mobilna varijanta sada jako dobro radi, nema potrebe za aplikacijom, a javljaju se problemi u održavanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.