Cuh i ja da se pregovaralo s njim, al nisam vjerovao da mozemo bodaciti do njega. Ipak covjek ima impozantne klubove do sada u CV.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Banujte Heada ako ne potpise sutra
...vezano za odlaske i za Krstu se prica da bi se mogao prodati, i jos se spominje i cifra od 750k eura sto mi zvuci bas nevjerovatno iako je on dobar igrac a eto valjda cemo znati uskoro ko bi nas sve mogao napustiti pored Cimirota, koji sigurno ide, samo ne znam gdje i kad tacno al bi valjda trebao evropu sa nama odigrati, osim ako ne udjemo u grupnu fazu

Pyro is not a crime !
- franklampard8
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
Izvinjavam se al nisam u toku, ko je zeko o kome pricate?? 
Ovaj srbin pravo dobar, da se prepanu protivnici kad ga vide ispred sebe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj srbin pravo dobar, da se prepanu protivnici kad ga vide ispred sebe
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Istina je ovo, i ja sam cuo. Jedino je lose to nije igrao od januara, ali ima strasan CV.
Samo da ne prodamo Krleta
Samo da ne prodamo Krleta
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mislim da nije taj, ne stima mu boja kozefranklampard8 je napisao/la:Odlicno ako je istina.
Mosa RajvoSa
- Burberry46
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pricalo se za onog iz Cukarickog, ali ovaj je bolji. Mnogo bolji.pitarlOOk je napisao/la:Mislim da nije taj, ne stima mu boja kozefranklampard8 je napisao/la:Odlicno ako je istina.
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/tri-bh-kluba- ... vica/93856
FKS, Sloboda i Zrinjski. Sloboda se bas zahuktava pred pocetak...
http://www.transfermarkt.de/jasmin-mesa ... ler/149238
600k eura procjena vrijednosti. Nije malo, i mogao bi se nazvati pojacanjem, ako dodje. Ali mislim da on nece sletiti na Kosevo, samo moje misljenje
Ovaj stoper..ne znam, kvalitet je garant, samo onda Miho i Kova ce na kapaljku da dobiju minutazu...al' valjda sve bude ok
Evo jedna smijesna situacija..u februaru Sarajevo trazilo golmana i odu po Delaca..ali kontaktiraju i Ostrakovica. Delac ne javlja, a Olimpic hoce odstetu..i ovi nasi fino plate Gracicu (oko 30k eura mislim), jer je hitno trebao golman..kad ono Delac se javlja da bi dosao :S I tako Sarajevo dobije dva golmana
FKS, Sloboda i Zrinjski. Sloboda se bas zahuktava pred pocetak...
http://www.transfermarkt.de/jasmin-mesa ... ler/149238
600k eura procjena vrijednosti. Nije malo, i mogao bi se nazvati pojacanjem, ako dodje. Ali mislim da on nece sletiti na Kosevo, samo moje misljenje
Ovaj stoper..ne znam, kvalitet je garant, samo onda Miho i Kova ce na kapaljku da dobiju minutazu...al' valjda sve bude ok
Evo jedna smijesna situacija..u februaru Sarajevo trazilo golmana i odu po Delaca..ali kontaktiraju i Ostrakovica. Delac ne javlja, a Olimpic hoce odstetu..i ovi nasi fino plate Gracicu (oko 30k eura mislim), jer je hitno trebao golman..kad ono Delac se javlja da bi dosao :S I tako Sarajevo dobije dva golmana
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- moustapha
- Kontakt:
Profil igraca kakvog smo i trazili. Uz njega neko od mladjih moze stasavati. Sudeci prema zavrsnici prvenstva, to ce vjerovatno biti Kovacevic.
#divovi
-
Coromandel
- Kontakt:
samo da se zahvalim ovim likovima što nam daju informacije. svaka čast momci, živi bili 100 godina. jedino se ovdje može pročitati nešto konkretno...
opustite se ba ceka nas mancester
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sto ti nikove krades raji baRule_hz je napisao/la:opustite se ba ceka nas mancester
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Sto ti nikove krades raji baRule_hz je napisao/la:opustite se ba ceka nas mancester![]()
![]()
4.10.2009.
Realno sto mi ne bi Krstu prodali ako mozemo dobre pare uzeti za njega, jer i on ima sad 27 godina, reprezentativac, zadnji mozda voz za neki dobar transfer je ovaj prelazni rok, i neko je na infu napisao dobru stvar, uzeti maksimum koliko se moze za njega,Puzija i Okica (a vec spomenuh da se za Krstu spominje cijena od 750 k eura, znaci za svu trojicu mora onda preko milion moci da se uzme) dovedes odmah, Subica, Stevanovica i vec pomenutog Mesanovica, uz ovog stopera, pa mi bi za ove lige bili armirani beton
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mesanovic veca ubleha od Melunovica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma dobro ni meni se on ne svidja nesto previse ali da je toliko los nije, jedina greska koju je on napravio u karijeri je sto nije prosle godine potpisao za nas nego otisao u Osijek, ovdje itekako moze napredovati pa tek su mu 22 godine, sad nekad puni mislim 23 ugl za mene licno bolja opcija od Okica najvise zbog godina
Pyro is not a crime !
Necemo pretjerivati!Bosniacum Lilium je napisao/la:Mesanovic veca ubleha od Melunovica
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odigrao kloc polusezonu zivota, 10 utakmica 8 golova u 2. ceskoj ligi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mesanovic veca ubleha od Melunovica
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
i sad da ga mi dizemo i dajemo priliku za ozivljavanje karijere, ma mrs... trazit selameta u Osijeku prije Sarajeva, malo sutraTHEC je napisao/la:ma dobro ni meni se on ne svidja nesto previse ali da je toliko los nije, jedina greska koju je on napravio u karijeri je sto nije prosle godine potpisao za nas nego otisao u Osijek
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black