FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 14 jun 2015, 20:55

Zabijo bi i ja u drugoj češkoj.
4.10.2009.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2015, 20:56

Ma hinjara mrtva :mrgreen:

Bekic je za Mesanovica izmislio napadacku poziciju ;)

Sto nije igrao u propalom Osijeku kojeg svi tamburaju po Hrvatskoj.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 jun 2015, 20:58

Ako cemo prodati Okica onda Mesanovic nije losa opcija. ;)
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2015, 21:01

majke mi ko da ja dovodim Mesanovica :lol: samo kazem bolja je opcija od Okica jer je mladji, a kao drugo Mesanovica spominjem jer mu eto menadzer valjda tvrdi da je to gotova stvar i da dolazi kod nas, ako ne dodje jos bolje, ko sto vec rekoh uzeti pare za onu trojicu i otici u Banjaluku po Subica i u Madjarsku po Stevanovica, koji je idealna zamjena za Krstu, vjerujem da bi se moglo nesto jeftino izmajmunisati svakako mu je klub u trecu ligu ispo
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 jun 2015, 21:02

Ma kakav Mešanović, bolje gurati nekog malca iz juniora....
Nismo vise klinika za oživljavanje ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2015, 21:03

THEC je napisao/la:majke mi ko da ja dovodim Mesanovica :lol: samo kazem bolja je opcija od Okica jer je mladji, a kao drugo Mesanovica spominjem jer mu eto menadzer valjda tvrdi da je to gotova stvar i da dolazi kod nas, ako ne dodje jos bolje, ko sto vec rekoh uzeti pare za onu trojicu i otici u Banjaluku po Subica i u Madjarsku po Stevanovica, koji je idealna zamjena za Krstu, vjerujem da bi se moglo nesto jeftino izmajmunisati svakako mu je klub u trecu ligu ispo

tebra ba treba nam klupa ako krstu prodamo to je samo zato sto je stranac, ili imamo asa u rukavu za jedno bogovsko krilo i napadaca :o :cool: naravno uz stopere
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 21:03

Svaka cast za stopera. :thumbup: :thumbup: Idealna zamjena za Krstu ?? Pa zar se i njega misli prodavati ??

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 jun 2015, 21:03

THEC je napisao/la:majke mi ko da ja dovodim Mesanovica :lol: samo kazem bolja je opcija od Okica jer je mladji, a kao drugo Mesanovica spominjem jer mu eto menadzer valjda tvrdi da je to gotova stvar i da dolazi kod nas, ako ne dodje jos bolje, ko sto vec rekoh uzeti pare za onu trojicu i otici u Banjaluku po Subica i u Madjarsku po Stevanovica, koji je idealna zamjena za Krstu, vjerujem da bi se moglo nesto jeftino izmajmunisati svakako mu je klub u trecu ligu ispo
Ti, ti! Ti ga dovodis pas ti se mesa naJo :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2015, 21:04

Jedino pozitivno, mada ne pratim hr. Ligu, mi je ovo
Znaci da decko, napreduje, mlad je jos, itekako mlad. Dobro poznaje ovu ligu, znate svi sta ne decko radio i u slobodi i u celiku, ima to iskustvo. A kad vec ozivljavamo karijeru ovog novog Bekica, zasto ne bismo i Mesanovicevu.
Navijam za to da ga uprava dovede, pa neka je tu, bit ce od koristi

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 jun 2015, 21:06

Hajde priznaj da imas tala u tom transferu :rol: :rol: :rol: Ma nije on los jos uvijek je mlad mozda bi na njemu mogli i zaraditi za koju godinu ko zna.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2015, 21:06

imam Husarica u raji na fb, tako je ja ga dovodim :lol:
@rule ne znam vjeruj mi sta uprava planira ako Krstu proda, ja samo kazem da bi nam idealna zamjena za njega bio Stevanovic koji i igra na krilnoj poziciji a i domaci je :D a kako ce i sta ce biti nemam pojma, vjerujem da cemo narednu sedmicu znati dosta vise jer pocinju pripreme i valjalo bi da sto prije rijesimo igracku krizaljku sto se tice evrope a ono neko vece ime ako uspijemo uhvatiti to prije augusta nema sanse, pa mozda cak i septembra jer slobodnog igraca mozes kad hoces dovesti :D
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2015, 21:08

Pa ako ne gledate HNL o cemu ja onda ovdje pricam. E jest to relevantno. Pa imas veznjaka u HNL po 1.5 mil. € pa ne mogu Radovcu kopacke cistiti. Okic je bolji igrac od Mesanovica. Bekic je spejsšatl

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 21:08

Ne znam koliko je pametno prodavati puno igraca. Po meni treba zadrzati 70-80% igraca ( svi najbolji osim CImirota ) i prodati ovih 20-30% losijih i kojima istice ugovor ili imaju odlicne ponude. Treba graditi tim svake godine a i igraci su uigrani. A ovako ako zamjenis pola tima potreban je opet period da ih uigras. Po meni treba samo nadogradit momcad sa ciljanim pojacanjima.
Osim toga Okic je bio odlican na pocetku sezone i u evropi.
Stevanovic je samo krilo a Krste i napadac i krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 14 jun 2015, 21:10

U Osjeku ga nisam gledao ali u Celiku je Mesanovic strasan bio. Ne da je odskakao od svojih suigraca vec je u svakom nasem medjusobnom duelu odskako i od nasih igraca. Iskreno ja bi ga volio vidjeti kod nas. Djeluje mi puno konkretnije i okomitije od Okica.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2015, 21:10

Nisam poentirao na to kolika mu jecijena vec na to da je cijena konstantno rasla, sto znaci da momak igra, napreduje, i da nije unazadio karijeru vec se malo zajebo izborom kluba!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2015, 21:16

@Ajax slazem se da treba drzati ekipu sto vise na okupu ali moras i shvatiti evo Cimirot je dosao do granice u ovoj ligi, on vise ne moze ovdje napredovati i moramo ga prodati, drugo Krstu mi mozda mozemo prodati i kad bude imao 30 godina ali za daleko manje pare, najvise sto za njega mozemo uzeti je upravo ovaj prelazni rok, sto se tice Puzija isto tako ako ima neka solidna ponuda prihvati jer i on ima godina pofino i zadnji mu je voz za neki inostrani angazman i trazi mu mladju zamjenu za te pare, a mislim da se moze naci, i Okic nama ovakav(u ovoj formi i lutanjem po kafanama) ne odgovara i ako se moze prodati prodaj, nijedan od tih igraca nece igrati do kraja karijere kod nas a valjda je logicno da je onda bolje uzeti pare za njih dok jos mozes nego da se zasite i odu dzabe kad im ugovor istekne.....i da me ne shvati neko pogresno, mozda osim Cimija ne ode nijedan, ovo su jos uvijek sve neke spekulacije i mahalske ali ako se desi da neki od nabrojanih igraca ode jednostavno morate razumjeti zasto je to tako
Pyro is not a crime !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 14 jun 2015, 21:16

Mesanovic je dobar igrac za nasu ligu i sigurno da bi imao finu ulogo u nasoj ekipi. Ovdje mnogi pretjeruju i svakog drugog igraca omalazavaju. Malo visoko letite nemojte da nisko padnete.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2015, 21:20

xbox je napisao/la:Mesanovic je dobar igrac za nasu ligu i sigurno da bi imao finu ulogo u nasoj ekipi. Ovdje mnogi pretjeruju i svakog drugog igraca omalazavaju. Malo visoko letite nemojte da nisko padnete.
Bolji Jusufbasic iz Viteza od Mesanovica

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2015, 21:21

Bosniacum fakat si mi cudan lik .... Najbolje da dovedemo Robbena na tu poziciju.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2015, 21:23

FrancescoTotti je napisao/la:Bosniacum fakat si mi cudan lik .... Najbolje da dovedemo Robbena na tu poziciju.

Pa imao si Osijek gledati svaki vikend na areni covjece dragi. Gdje je tu Mesanovic bio. Svaku trecu po 10 min. I ubaci s pola metra gol Dinamu i sad je to igrac. Pa toj ekipi je Jamak prvi igrac ekipe. Recimo kad sam ja pricao za Djelmica kad je bio slobodan, meni se isto tako svi smijali, pa sta. To je samo moje misljenje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Helemnejse, mnon46, MostarReds22, rimljanin90 i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []