Nedjelja je danas. Neradni danChinaglia je napisao/la:prođe još jedan dan bez pojačanja
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jos 10 dana do pocetka priprema, u toku ove sedmice ocekujem da dodju ta pojacanja ali isto tako bice jos bruka igraca na probi tako da je samo vazno da u Sloveniju odemo kompletni.
Treba biti realan i ocekivati jos maximalno dolazak 5 igraca, tri u prvu postavu i ova dva za klupe, nema potrebe za brigu samo lagano sve ce biti uredu
Treba biti realan i ocekivati jos maximalno dolazak 5 igraca, tri u prvu postavu i ova dva za klupe, nema potrebe za brigu samo lagano sve ce biti uredu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
dzekooooTz
- Kontakt:
MA NAMA TREBAJU JOS TRI POJACANJA DESNI BEK I DVA KRILA OSTALA IMAMO JEDINO MOZDA ZAMJENA ZA ZEBU AL TO MOZE I SARIC NEKAD ODIGRATfukarezv je napisao/la:Jos 10 dana do pocetka priprema, u toku ove sedmice ocekujem da dodju ta pojacanja ali isto tako bice jos bruka igraca na probi tako da je samo vazno da u Sloveniju odemo kompletni.
ubi ova tišina, da hoće nešto javit', makar da je Zeba otišao 
Chinaglia je napisao/la:ubi ova tišina, da hoće nešto javit', makar da je Zeba otišao
-
belosevic28
- Kontakt:
Zeba otisao
al na more... Vidim blizu ste dovodjenja Jankovica...hmm nezz da li vam je potreban trenutno jer ja AMF prije svega, a tu imate ovoga sto je otisao na more
i Ordagu (koji ce zbog ljubavi preci negdje drugo a ne u Slobodu
)
Kako god, Hus opet zna najbolje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
gdje procita to za Jankovica ?? mislim da on nema nikakve veze sa Slobodombelosevic28 je napisao/la:Zeba otisaoal na more... Vidim blizu ste dovodjenja Jankovica...hmm nezz da li vam je potreban trenutno jer ja AMF prije svega, a tu imate ovoga sto je otisao na more
)
-
belosevic28
- Kontakt:
Na jednom drugom forumu, sad koliko je tacno, ne znamfukarezv je napisao/la:gdje procita to za Jankovica ?? mislim da on nema nikakve veze sa Slobodombelosevic28 je napisao/la:Zeba otisaoal na more... Vidim blizu ste dovodjenja Jankovica...hmm nezz da li vam je potreban trenutno jer ja AMF prije svega, a tu imate ovoga sto je otisao na more
)
Ko kaze da se nista ne desava ?
Sarajevo i Sloboda nude iste uslove za Jasmina Mešanovića
Sarajevo i Sloboda nude iste uslove za Jasmina Mešanovića
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
dobro to za Mešanovića, nema sumnje gdje ga gura smrad Husarić
kod nas bi imao više prostora za igru, al' et' ..
kod nas bi imao više prostora za igru, al' et' ..
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta cemo za Mesana, moze po polu-sezonu za vas i za nas

Ja se nadam da ni Mesanovic ni Jankovic nece doci
Ocekujem Ibricica, Marjanovica i nekog desnog beka
Ocekujem Ibricica, Marjanovica i nekog desnog beka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al vam je zinulo d u p e,brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
IMA mjesec kako sam pisao za mesanovica.
Da SE u kontaktu.
Ali meni smrdi onaj ublehas nastranu Sto je ispao paksu
Ali jasko je finoo dijete jbg za Nase lige
Zna momak lopte.
Ali ja nebi vise igrace öd onog cmara
Kada nebi nikog doveli.smrdi covjek da GA ****
Da SE u kontaktu.
Ali meni smrdi onaj ublehas nastranu Sto je ispao paksu
Ali jasko je finoo dijete jbg za Nase lige
Zna momak lopte.
Ali ja nebi vise igrace öd onog cmara
Kada nebi nikog doveli.smrdi covjek da GA ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
nisam u toku jel prosla zlatna karika ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
perverzijaNKMramor je napisao/la:
kad ce bit pustene u prodaju sezonske i po kojoj cijeni..ove godine se MORA puno bolje i agresivnije izreklamirat prodaja sezonskih...to je najbolji nacin za pomoci klubu...reklame,displeji,bilbordi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako bi bilo dobro u skorije vrijeme izbaciti nekog "kapitalca" iz omladinskog pogona. Barem jednog igraca izbacivati u prvi plan na godisnjem nivou. 
samo Sloboda
Informacija
Na posljednjoj sjednici Skupštine nogometnog kluba Sloboda prikazan je jedan “zanimljiv” trošak. Radi se o novcima koje je tuzlanski klub morao uplatiti u blagajnu Nogometnog saveza BiH zbog izrečenih kazni, počev od pirotehnike, ubacivanja raznih predmeta u igralište, pa do kazni nogometašima.
U prošloj godini Sloboda je za te namjene olakšala svoju blagajnu za više od 20.000 maraka, što nije mala suma ako se pogleda koliko je iznosio ukupan rashod kluba iz Ul. Stara tržnica 10.
Naime, ukupni troškovi Slobode u 2014. godini prikazani su u iznosu oko 767.000 maraka što znači da je oko 3 posto troškova otišlo na plaćanje kazni. Zanimljiv je slučaj vezan za utakmicu s Radnikom iz Bijeljine, kada je uprava kluba zatražila prikupljanje dobrovoljnog prihoda kako bi se isplatio nalog po sudskoj presudi za Bahrudina Bajramovića, bivšeg komesara sigurnosti Slobode (oko 21.000 KM).
Tada su navijači skupili oko 1.400 maraka, a tokom utakmice u igralište je ubacivana pirotehnika, pa je uslijedila kazna od strane NS BiH od 1.000 maraka. Bakljada je, dakle, odnijela skoro sav prihod od dobrovoljne akcije publike.
Inače, u 2014. godini prikazano je slijedeće: prihod od Općine Tuzla – oko 285.000 maraka (bez usluga korišćenja infrastrukture stadiona, što je besplatno). Prihod od reklama iznosio je oko 180.000 maraka, a isto toliko i od ulaznica. Od članskih karata prihod Slobode iznosio je 4.100 KM, te od obeštećenja 1.800 KM. prihod iz ranijih godina, na ime otpisa duga dobavljačima, iznosio je oko 101.000 maraka.
Ukupni prihodi u toj godini, prema izvještaju Upravnog odbora kluba, iznosio je oko 754.000 maraka. Koliko od ovog iznosa su takozvane pozajmice, nije navedeno.
Na kraju da kažemo, gubitak Slobode u toj godini iznosio je oko 13.000 maraka
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Ovo sam ja pisao jednom clanu UG-a prije skoro mjesec dana, samo prijedlog
EDIT: (i ovdje sam se za*ebo kad sam napisao 800 jer sam mislio da je makar 500 ljudi imalo sezonske)
EDIT: sad napisa @Tuzlak "Od članskih karata prihod Slobode iznosio je 4.100 KM", smijesno ili zalosno 82 sezonske karte prodane za ovu godinu, a toliko i pisete kako svi pomazete klubu i kako imate sezonske karte (i nasi i dijaspora) .. suplja prica
P.S. smatram ako lupe 50-60km da nece opet prodati ni cca. 800 sezonskih karti, gurbetski bosanskohercegovacki mentalitet nazalostOvako, da se napravi neka akcija mjesec dana pred pocetak sezone (i u toku sezone, prvih par utakmica), 2500 hiljade sezonskih karti po 35Km to je 87.500Km (ili mozda prvih 500 po 35Km) ili po 40Km sto je okruglo 100.000Km, i znamo da je sa Sjeverom gdje moze S+Z stati oko 8000 ljudi, tesko da ce 5500 kupiti ulaznicu koja god utakmica i protivnik bio (mozda Sarajevo, Zeljo) jer nemamo ni mentaliteta a ni rezultate za tako nesto, ali treba nekako pokusati kroz marketing animirati i dijasporu da se ukljuci, doktore, advokate, sve prijatelje Slobode i ne odustajati dok se ne proda svih 2.500 sezonskih karti ..
EDIT: (i ovdje sam se za*ebo kad sam napisao 800 jer sam mislio da je makar 500 ljudi imalo sezonske)
EDIT: sad napisa @Tuzlak "Od članskih karata prihod Slobode iznosio je 4.100 KM", smijesno ili zalosno 82 sezonske karte prodane za ovu godinu, a toliko i pisete kako svi pomazete klubu i kako imate sezonske karte (i nasi i dijaspora) .. suplja prica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.