FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 jun 2015, 10:06

Što se tiče sezonskih, mora se uraditi neka vrsta "First minute". Nema nam druge jer ovo je smiješno.

Ili ako je ovo neoprihvatljivo, onda se treba ugledati na ovo kako Panonica radi (kako imam informaciju). Oni su se uvezali sa sindikatima dobrostojećih firmi i ustanova odnosno prodaja karata ide preko sindikata preduzeća/ustanova/instutucija. Sindikat uplati cjelokupan iznos za nekog zainteresovanog radnika, a radnik vraća sindikatu preko plate u koliko hoće rata. Također postoji metoda da postoji popust na karte, zavisno koliko je radnika zainteresovano. Ako ima 10 zainteresovanih u firmi,ustanovi . . 5 % popusta za svakog, ako ima 20 zainteresovanih xx % itd. . . .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 10:16

Tuzlak

To ti nije lose.mnogo vise BI sigurno raje bilo
Zainteresovano.
Ali ponuditi nekako svima
Nerade svi u velikim firmama.
Generalno marketing je los trenutno pokusat Bärem SA tk tel.tuzlanskom TV..pred sezonu snimiti kakav Video reklamni da SE vrti..pred svaku domacu tekmu forsirat kakav spot pozvati ljude na Stadion Sta znam...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 jun 2015, 10:18

Ima razloga zasto pise 82 karte, sve svoje ima zasto, bice i marketing veci , kao sto staragarda zlajci i ostali pisu samo lagano doce sve na svoje .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 10:19

Tuzlak04 je napisao/la:Što se tiče sezonskih, mora se uraditi neka vrsta "First minute". Nema nam druge jer ovo je smiješno.

Ili ako je ovo neoprihvatljivo, onda se treba ugledati na ovo kako Panonica radi (kako imam informaciju). Oni su se uvezali sa sindikatima dobrostojećih firmi i ustanova odnosno prodaja karata ide preko sindikata preduzeća/ustanova/instutucija. Sindikat uplati cjelokupan iznos za nekog zainteresovanog radnika, a radnik vraća sindikatu preko plate u koliko hoće rata. Također postoji metoda da postoji popust na karte, zavisno koliko je radnika zainteresovano. Ako ima 10 zainteresovanih u firmi,ustanovi . . 5 % popusta za svakog, ako ima 20 zainteresovanih xx % itd. . . .
To je super ideja....samo nek obidju "budjeteske" firme i naprave dogovor sa njima mislim da bi bilo puno vise kupljenih sezonskih karata.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2015, 10:25

hoce panonsko jer se mogu kupat, pa im jeftinije izadje..a i pritisak je posebno na ove gradske budzetane, neki se i ne pitaju hoce li kartu ili ne..dok bgm sto se tice Slobode broj prodatih karata pokazuje da se mora vuci za rukav svaki covjek pojedinacno..

kako god vjerujem da ce ovo biti za klasu bolje odradjeno nego prosle godine jer unazad par mjeseci bar imamo marketing, tada je UG samo uzelo sve na sebe...

vidimo kako je odradjena najava zadnjih utakmic Borac i Obarska (kameleon dzinglovi, nagradne igre, fb, portali, plakati, majice, bilbordi) , tako da i sa te strane imamo razloga za optimizam da ljudi znaju sta rade

ono sto mene brine je da su zadnje 2 utakmice odradjene jace nego svi ostali klubovi u PL (naravno osim Sarajeva) sto se tice reklame i najave i opet nisi imao 6000 ljudi sve skupa, pored odlicnih rezultata...mozes ti koka kolin marketing i budzet kad ljudi nece da dodju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 10:31

Pa realno 5000 je Platon za nasu ligu ultra bolan
Jedino evropa moze dovuc ljude na Stadion ili ako SE Boris za nesto KO u federalnoj primjer.
Takav smo narod jbg..nije to samo SA slobodom tako

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2015, 10:34

5000 na dvije utakmice, gdje je bio free ulaz...znaci 2500 po mecu (mada ni toliko nije bilo), a ponavljam dzaba ulaz..

koliko ocekujes sad ako Azmir realizuje svoju "prijetnju" i karte budu 10 i 7
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 10:39

Ja ocekujem vise ljudi ako karte budu 10km zapad i sjever 5km....rijesit ce mo se "alkoholicara".....zenskim djaba ulaz i eto ti vise muzjaka na tekmama :D.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 10:53

Sve zavisi öd rezultata..istina je da SE nema
Ali osto tako narodu je dosadilo sredina Tabelle.
Ili opstanak.ocekujem Prosjek 2000 standardno
Sve drugo diktira rezultat

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 15 jun 2015, 11:37

Dzaba pišete u vezi posjete na stadionu, to ce iskljucivo diktirati rezultati naseg tima, na otvaranju sezone ocekujem 5000, posle toga ce sve zavisiti od rezultata, ako zaredamo 3 pobjede u nizu, garantujem u IV kolu pun stadion i to je tako uvijek kod nas i to ptice na grani znaju.

Sad me zanima, a vec sam jednom pitao sta je sa novim dresovima, jel ide to i hoce li biti u prodaji, kad pocinje prodaja sezonskih ulaznica, kad mozemo ocekivat predstavljanje pojacanja, ajde insajderi dajte odgovore... pogurajte te temu :-D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 jun 2015, 11:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:5000 na dvije utakmice, gdje je bio free ulaz...znaci 2500 po mecu (mada ni toliko nije bilo), a ponavljam dzaba ulaz..

koliko ocekujes sad ako Azmir realizuje svoju "prijetnju" i karte budu 10 i 7
Mislim da je malo ljudi bilo iz razloga jer se nismo borili nizašto. Niti za opstanak, niti za evropu. Pogledaj koliko je ljudi došlo one godine kada smo ispali na zadnje dvije tekme...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 jun 2015, 11:43

Skver je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Što se tiče sezonskih, mora se uraditi neka vrsta "First minute". Nema nam druge jer ovo je smiješno.

To je super ideja....samo nek obidju "budjeteske" firme i naprave dogovor sa njima mislim da bi bilo puno vise kupljenih sezonskih karata.
Ma ne trebaju nikog obilaziti i ne bi trebalo biti ništa komplikovano. Napisati jedan dopis i adresirati na više adresa i bujrum (na adresu firmi , na ruke predsjednika sindikata i to je to),. Sindikati stave na oglasnu tablu i istaknu uvjete, popuste, način plaćanja i nek se javlja ko hoće (nije to ništa novo). Nisu sindikati neke uprave i javne institucije gdje je to komplikovano i gdje se traže neke saglasnosti, nego obični radnici koji su se organizovali i gdje kroz članstvo u sindikatima imaju mnogo čega što im se olakšava. . . .(općine, institucije TK, državne firme-telekom, distribucija, termoelektrana, pošta, banke-koliko ih ima u TZ, privatne firme- Deling, Bingo, Konzum (nisam siguran da li oni imaju sindikate) . . ..UKC Tuzla, Dom Zdravlja . . itd)

Kao što moderator reče, neće to biti nešto masovno kao na Panonici, ali neka bude jedan od načina, kako kupiti sezonske. First minute ili ovo što sam naveo to je to . . ..

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 jun 2015, 11:49

Tuzlak04 je napisao/la:
Skver je napisao/la:

Ma ne trebaju nikog obilaziti i ne bi trebalo biti ništa komplikovano. Napisati jedan dopis i adresirati na više adresa i bujrum (na adresu firmi , na ruke predsjednika sindikata i to je to),. Sindikati stave na oglasnu tablu i istaknu uvjete, popuste, način plaćanja i nek se javlja ko hoće (nije to ništa novo). Nisu sindikati neke uprave i javne institucije gdje je to komplikovano i gdje se traže neke saglasnosti, nego obični radnici koji su se organizovali i gdje kroz članstvo u sindikatima imaju mnogo čega što im se olakšava. . . .(općine, institucije TK, državne firme-telekom, distribucija, termoelektrana, pošta, banke-koliko ih ima u TZ, privatne firme- Deling, Bingo, Konzum (nisam siguran da li oni imaju sindikate) . . ..UKC Tuzla, Dom Zdravlja . . itd)

Kao što moderator reče, neće to biti nešto masovno kao na Panonici, ali neka bude jedan od načina, kako kupiti sezonske. First minute ili ovo što sam naveo to je to . . ..
First minute, prvih 50 koji kupe sezonsku dobija podmetac za sjedenje, kojeg usput može obezbijediti naš sponzor Tuzlanska pivara? Simbolično, ali da se proba nekako privuć narod da je kupi...
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 15 jun 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 jun 2015, 11:51

ultrasstyle_tz je napisao/la: ono sto mene brine je da su zadnje 2 utakmice odradjene jace nego svi ostali klubovi u PL (naravno osim Sarajeva) sto se tice reklame i najave i opet nisi imao 6000 ljudi sve skupa, pored odlicnih rezultata...mozes ti koka kolin marketing i budzet kad ljudi nece da dodju
:clap:
Ovo je najveci problem...Jer na ovom pada prica nas klub...U ovolikom gradu na besplatan ulaz i promociju bude 3000 ljudi..Tesko je ocekivati vise kad se budu placale karte...
& $ ?

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 jun 2015, 11:53

klma1 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ono sto mene brine je da su zadnje 2 utakmice odradjene jace nego svi ostali klubovi u PL (naravno osim Sarajeva) sto se tice reklame i najave i opet nisi imao 6000 ljudi sve skupa, pored odlicnih rezultata...mozes ti koka kolin marketing i budzet kad ljudi nece da dodju
:clap:
Ovo je najveci problem...Jer na ovom pada prica nas klub...U ovolikom gradu na besplatan ulaz i promociju bude 3000 ljudi..Tesko je ocekivati vise kad se budu placale karte...
Te utakmice nisu imale razultatski značaj, nije bilo euforije uopšte...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 jun 2015, 11:59

ZaBoljuSlobodu je napisao/la: Te utakmice nisu imale razultatski značaj, nije bilo euforije uopšte...
Malo utakmica ima rezultatski znacaj...Euforija nam ne treba...Euforija je prva dva kola a kad kola krenu nizbrdo nigdje nikog...
Klub ako zeli da opstane ne moze pocivati na euforiji...Nego na stalnim gledateljima i stalnim sponzorima...Ne na ho-ruk akcijama i hampa galama pristupu...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2015, 12:02

Samo onaj ko ne prati PL moze lupit da je 3000 ljudi slaba posjeta i to u borbi za NISTA..neki bas puno konzumiraju premiership i bundes ligu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 15 jun 2015, 12:15

klma1 je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la: Te utakmice nisu imale razultatski značaj, nije bilo euforije uopšte...
Malo utakmica ima rezultatski znacaj...Euforija nam ne treba...Euforija je prva dva kola a kad kola krenu nizbrdo nigdje nikog...
Klub ako zeli da opstane ne moze pocivati na euforiji...Nego na stalnim gledateljima i stalnim sponzorima...Ne na ho-ruk akcijama i hampa galama pristupu...
Jao jao negativa dominira. Pogledaj hajde eto FK Sarajevo koje je cijelu sezonu bilo u vrhu i u borbi za titulu, pun stadion im je bio za gradski derbi i zadnje kolo kada im se odlucivala titula. Ako Sloboda bude medju prvih 6 ekipa tokom cijele sljedeće sezone, Tušanj će biti poprilično ispunjen, barem 5000 ćeš imati svaku utakmicu...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 12:15

Ma posjeta je odlicna.kada bude rezultata.konkretnih
Bice i veca
A idemo u tom pravcu svakim segmentom.

Imal KO info skim SE to pregovara u seheru.
Koja dvojica igraca.ako dobro sam Skonto azmir hus i dvoica igraca imaju sastanak u sarajevu nakon kojeg BI trebalo biti poznato vise detalja..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jun 2015, 12:35

staragarda je napisao/la:Samo onaj ko ne prati PL moze lupit da je 3000 ljudi slaba posjeta i to u borbi za NISTA..neki bas puno konzumiraju premiership i bundes ligu
:lol: :lol: :urnebes:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.