PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
manje-vise nista.skupstina bila,uprava hebala majku istoj,najava iskoraka i evrope vec sledece godine..kod nas neki novi vjetrovi,znaci bura u mostaru gradu 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
A druze evo poceli se i sami blamirat i ofirat. Izgleda nisam ja vise ni potrebanBaader je napisao/la:Golemo je da jedan čovjek danima, da ne kažem mjesecima, plodi po petoricu, a da mu ovi nesrećnici ne mogu ništa.![]()
Ustvari mogu, šmekaju ga moderatoru i onda ga moderator banuje. Internet huligani![]()
From father to son
kakav lik...izadji malo ba napolje,pregorices.
kakva repka i ****..ali tako je najbolje,samo deri,sprdaj se,,boli te ****,glavni si baja na forumu.samo on ti je i ostao od zivota.
kakva repka i ****..ali tako je najbolje,samo deri,sprdaj se,,boli te ****,glavni si baja na forumu.samo on ti je i ostao od zivota.
puse vamo odnese, i tako zadnjih 10 godina. **** chicago kako vamo pušesolinas je napisao/la:manje-vise nista.skupstina bila,uprava hebala majku istoj,najava iskoraka i evrope vec sledece godine..kod nas neki novi vjetrovi,znaci bura u mostaru gradu
goveđigulašmajka
Ok, Fukare na sjeveru protiv Sarajeva je stvarno epski fazon, šteta što će ostati u okvirima ovog, za navijačke pojmove, smiješnog foruma.Cernica je napisao/la:A druze evo poceli se i sami blamirat i ofirat. Izgleda nisam ja vise ni potrebanBaader je napisao/la:Golemo je da jedan čovjek danima, da ne kažem mjesecima, plodi po petoricu, a da mu ovi nesrećnici ne mogu ništa.![]()
Ustvari mogu, šmekaju ga moderatoru i onda ga moderator banuje. Internet huligani![]()
![]()
![]()
Nego, evo jedne grupe na sjeveru Koševa

Brato kakva kuca evo me u tite u starom gradu. Hladna hajna ispred mene a prolaze mladice sa prosjekom feeta 36-37 sa nalakiranim prsticima u haljinicama i mini suknjicama. Eejjj ahiret brato vjerujsolinas je napisao/la:kakav lik...izadji malo ba napolje,pregorices.
From father to son
pa guziiiiii sta cekasCernica je napisao/la:Brato kakva kuca evo me u tite u starom gradu. Hladna hajna ispred mene a prolaze mladice sa prosjekom feeta 36-37 sa nalakiranim prsticima u haljinicama i mini suknjicama. Eejjj ahiret brato vjerujsolinas je napisao/la:kakav lik...izadji malo ba napolje,pregorices.
kakva repka i ****..ali tako je najbolje,samo deri,sprdaj se,,boli te ****,glavni si baja na forumu.samo on ti je i ostao od zivota.![]()
Mojne bola meni govorit koja je utakmicaCernica je napisao/la:Badeer druze i to protiv Olimpica je ta slika. 0:1 Okic
Tek sada uprati. SkontaoBaader je napisao/la:Mojne bola meni govorit koja je utakmicaCernica je napisao/la:Badeer druze i to protiv Olimpica je ta slika. 0:1 Okic
From father to son
Ako neko moze odgovoriti @rigotini aka ex @krmku. Satra se lik sa svojim kočerinskim humorom a niko da mu odgovori

From father to son
ne treba, evo svi vam se skupa smijemo. pozdrav za kočerin i vrapčiće, tu ste negdjeCernica je napisao/la:Ako neko moze odgovoriti @rigotini aka ex @krmku. Satra se lik sa svojim kočerinskim humorom a niko da mu odgovori![]()
![]()
goveđigulašmajka
Cernica je napisao/la:Ako neko moze odgovoriti @rigotini aka ex @krmku. Satra se lik sa svojim kočerinskim humorom a niko da mu odgovori![]()
![]()
One fore kad se skupe na sijelu na ognjistu vikendom. Kamene kuce,vatra,bocun vina a Mate prica kako je Ante bokoN prosao krivinu u Jarama i svi se smijushaman7 je napisao/la:Cernica je napisao/la:Ako neko moze odgovoriti @rigotini aka ex @krmku. Satra se lik sa svojim kočerinskim humorom a niko da mu odgovori![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
gledaj bate,
pauza izmedju postova

pauza izmedju postova

Dobra bratosolinas je napisao/la:gledaj bate,![]()
pauza izmedju postova![]()
![]()
From father to son
Valcer pod Bijelim brijegom nakon intoniranja njihovih klubskih pjesama na poluvremenu
[youtube][/youtube]
Susret mostarske raje prvi put sa ovom vrstom muzike

[youtube][/youtube]
Susret mostarske raje prvi put sa ovom vrstom muzike
From father to son
jel ovo s ekskurzije?Cernica je napisao/la:Valcer pod Bijelim brijegom nakon intoniranja njihovih klubskih pjesama na poluvremenu
[youtube][/youtube]
Susret mostarske raje prvi put sa ovom vrstom muzike![]()
goveđigulašmajka
Nije bola, ovo je sa obične prvenstvene utakmice koju vi rado nazivate gradskim derbijemrigotina je napisao/la:jel ovo s ekskurzije?Cernica je napisao/la:Valcer pod Bijelim brijegom nakon intoniranja njihovih klubskih pjesama na poluvremenu
[youtube][/youtube]
Susret mostarske raje prvi put sa ovom vrstom muzike![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.