Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za zgradu su dobili pomoc od UEFA. Ali onolika zgrada je jedva potrebna velikim savezima, a ne nama... U najmanju ruku kao da smo Njemacki savez. I smatram da iznose od SP ili EP ne trebaju ulagati u Premijer ligu, nego iskljucivo u omladinske kategorije i infrastrukturu te poboljsanje organizacione strukture NFSBiH. Premijer liga mora biti u mogucnosti sama sebe da izdrzava kroz partnerstva i sl. i da bude samoodrživa, a ne da se subvencionira kroz druga primanja NFSBiH.
Mnogi su od SP-a (nagrade) svoje licne đepove dobro napunili novcem a to se i nastavlja dan danas preko fudbalskog saveza, raznih donacija kao npr. ova od UEFA, partnera, sponzora. A to sto fudbal u BIH stagnira i propada se niko ne pita.
Eto kupili su zgradurinu, nemojte da vas cudi ako tu niknu neciji poslovni prostori ili vlastiti stanovi i kancelarije.
Eto kupili su zgradurinu, nemojte da vas cudi ako tu niknu neciji poslovni prostori ili vlastiti stanovi i kancelarije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Premijer Ligi 12 treba novo ime, novi logo i novi sponzor.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ime lige je nesto najmanje bitno, ne znam kako bi ju drugacije nazvao. Logo ionako ne postoji, mijenja se ovisno od sponzora lige, a sponzor neka bude onaj tko ponudi najvise. Ne znam zasto bi uzeli npr. Konzum za sponzora ako on nudi 800 tisuca, a rijesili se sadasnjeg sponzora koji daje milijun.
Ima i to smisla.Signore je napisao/la:Ne znam zasto bi uzeli npr. Konzum za sponzora ako on nudi 800 tisuca, a rijesili se sadasnjeg sponzora koji daje milijun.
A šta je sa onom zgradom što je kupio Savez ?
Nešto nije uredu sa njom, treba je adaptirati ili nešto tako, znam da je potrebno još novca da zgrada bude u potpunosti funkcionalna.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Komentar za dusu i tijelo. Aferim!xbox je napisao/la:Poslije Ordagica i Zakaric u zelji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Toni, Stevanovic, Misimovic...xbox je napisao/la:Poslije Ordagica i Zakaric u zelji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Sreca pa su pribliznih kvaliteta kao Ordagic i Zakaric 
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
mogu se i ja raji kur.cit da pisem sa J.Lo
pusti te price ba, nismo djeca VALJDA
pusti te price ba, nismo djeca VALJDA
- Aerodromsko
- Kontakt:
Pa nismo djeca jarane ali otkad je kurcenje kada ljudi dodju i sjede sa tobom,pregovaraju o dolasku
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
jakih pregovora trajali 5 minuta sva 3, sta kaze miske ode u menadzere aha eno ga u kini
- Aerodromsko
- Kontakt:
Pregovori su trajali danima i danima sa oba igraca,nemoj izmisljati molim te.Pa bi li se ti vratio 4 mjeseca da igras i to jednom sedmicno za milion dolara?
Moljakanje je trajalo danima i danima, stevanovic ne prima milione al nije bitno ajd eno gomez trazi klub probajte
eno tomić trazi pare, platitegodrina je napisao/la:Moljakanje je trajalo danima i danima, stevanovic ne prima milione al nije bitno ajd eno gomez trazi klub probajte
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Aerodromsko
- Kontakt:
Ma kakav Stevanovic,pa sad smo o Misimovicu pricali 
Neka dodje po parePantelija je napisao/la:eno tomić trazi pare, platitegodrina je napisao/la:Moljakanje je trajalo danima i danima, stevanovic ne prima milione al nije bitno ajd eno gomez trazi klub probajte
Gredica kad nespici herc kada odbi djeki liverpol.
zavrsio na intenzivnoj..smirio se malo danas poslepodne kada je arsenal poslao ponudu.ali stanje se naglo pogorsalo kada je procitao dzekijev interviju za mirror
Godi mi interes arsenala ali osjecam se divno u sitiju.
nervni slom dozivljava..pare nisu problem ba..para nema

zavrsio na intenzivnoj..smirio se malo danas poslepodne kada je arsenal poslao ponudu.ali stanje se naglo pogorsalo kada je procitao dzekijev interviju za mirror
Godi mi interes arsenala ali osjecam se divno u sitiju.
nervni slom dozivljava..pare nisu problem ba..para nema
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
to ti on rekao ??Pantelija je napisao/la:eno tomić trazi pare, platitegodrina je napisao/la:Moljakanje je trajalo danima i danima, stevanovic ne prima milione al nije bitno ajd eno gomez trazi klub probajte
tomicu se "duguje" a on opet dolazi bodri momke i navija za zelju eee o tome vi mozete samo sanjati
@ aerodromsko govorim opcenito za tu trojicu, tu je samo jedna strana imala potrebu za razgovor mojne ba tih prica ako je razgovora uopste i bilo
zipa tuzlaka sto prati gredu, i ti eto dozivljavas nervni slom nema dana kad ne trolas o zelji
- Aerodromsko
- Kontakt:
Ma jarane bilo je i to jako dosta vremena se pricalo..ne znam zasto imas problem protiv cinjenica
ma nemam ja problem, neka ste pricali sa ronaldom
to je vise bila prica po forumu i poneki clanak po ovom portalu niko nikad nije tacno izjavio sta gdje koliko, a znamo koliko je tad bilo pumpanja svega oko sarajeva
to neki odraz moci poslat ponudu igracu o kojoj ovaj i ne razmisli, kad je suarez imao onu zabranu neki albanski klub mu je cini mi se poslao tako neku ponudu svi shvatili ko sarkazam, i nisu mocno ispali koliko se ovdje price furaju al ajd nije bitno, bilo pa proslo
to je vise bila prica po forumu i poneki clanak po ovom portalu niko nikad nije tacno izjavio sta gdje koliko, a znamo koliko je tad bilo pumpanja svega oko sarajeva
to neki odraz moci poslat ponudu igracu o kojoj ovaj i ne razmisli, kad je suarez imao onu zabranu neki albanski klub mu je cini mi se poslao tako neku ponudu svi shvatili ko sarkazam, i nisu mocno ispali koliko se ovdje price furaju al ajd nije bitno, bilo pa proslo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.