kojaaa turvita je ovaj gredicccc
odgovor azmira mozete samo nagadjat...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sad smo j e b a n i..kad mitomani navale ima aco cijelu noc da dezurasolinas je napisao/la:ali ljudi,ono sto sam ja cuo prevazilazi granicu paranoje,ocaja,veliki almir gredic zvao azmira u zeljeznicar,da ulaze,obecao mu kule i gradove.![]()
nemojte se samo paliti,ali nema razloga da nevjerujem covjeku,jedan je od nas ovdje,i dijeli nam najtacnije info i sve...bas sam dobio pp.
kojaaa turvita je ovaj gredicccc![]()
a jel istina za reprezentativca koji dolazi da zamijeni kisusolinas je napisao/la:ali ljudi,ono sto sam ja cuo prevazilazi granicu paranoje,ocaja,veliki almir gredic zvao azmira u zeljeznicar,da ulaze,obecao mu kule i gradove.![]()
nemojte se samo paliti,ali nema razloga da nevjerujem covjeku,jedan je od nas ovdje,i dijeli nam najtacnije info i sve...bas sam dobio pp.
kojaaa turvita je ovaj gredicccc![]()
ode kiso u baku na evropske igre,izgledaaleksandar_veliki je napisao/la:Zasto je 1:0 za tebe. Ja sinoc rekoh da nije jos sve zavrseno s tim da sam naglasio da nije iskljuceno da ce biti. Vi ste tvrdili da je sve zavrseno, kad tek danas finis. Kiso u Azerbejdzanu...solinas je napisao/la:da nebude ko za zebu aleksandre,zasada 1-0 za nas
Jest da si strumf al' si dobar momak....mozda te vrbujemoaleksandar_veliki je napisao/la:Zasto je 1:0 za tebe. Ja sinoc rekoh da nije jos sve zavrseno s tim da sam naglasio da nije iskljuceno da ce biti. Vi ste tvrdili da je sve zavrseno, kad tek danas finis. Kiso u Azerbejdzanu...solinas je napisao/la:da nebude ko za zebu aleksandre,zasada 1-0 za nas
SAMO BAHATO,PREDSJEDNICE HUSICUsolinas je napisao/la:**** ti meni sve ako ovaj nepuca na titulu...![]()
![]()
**** i licencu i sve..deri ba,samo bahato,haa staragarda![]()
![]()
jos nesto her batva,cete mozda da vam ronaldinjo kolo zaigraBatva je napisao/la:Hocu Zahirovica da gledam u timu naredne sezone, u tom slucaju neka ide Kiso.
Ibričić, Stevanović, Marjanović...Skver je napisao/la:Ocekujmo jedno veliko pojacanje, nije iz PL.
i ZahirovicNKMramor je napisao/la:Ibričić, Stevanović, Marjanović...Skver je napisao/la:Ocekujmo jedno veliko pojacanje, nije iz PL.![]()
Ma reko da zakljucim ovu sedmicu. Javit cu vam mister Solina zelje za sedmicu nadolazecu, premisljam se oko Haurdica, Okica ili Bilbije, za pocetak.solinas je napisao/la:jos nesto her batva,cete mozda da vam ronaldinjo kolo zaigraBatva je napisao/la:Hocu Zahirovica da gledam u timu naredne sezone, u tom slucaju neka ide Kiso.![]()
![]()
bice nesto,valja li se valja
Potpisujemharry_90 je napisao/la:Sto se digla frka oko mog igraca,cisto onako iz zezancije sam ga predlozio,nije nam potreban igrac od 33 godine u klubu,da je to ona Sloboda sa starim upravama,legao bi nam kao budali samar..mada stojim iza tog da je bolji napadac od Krpica !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.