upravo to, ako ima neki igrac vezu sa njim to sve najbolje pise i o igracu i klubu, no cim se neka druga imena pocinju spominjati taj odmah krene pljuvati a evo konkretno za Vukcevica,pa ako bi njega uspjeli dovesti to je sigurno najvece ime koje je dovedeno u ovu ligu al ovaj debil se odmah nadje da popljuje topitarlOOk je napisao/la:ne čudi me ,mane njega tuTHEC je napisao/la:Vec je poceo da sere po Vukcevicu(a lik nije jos ni doveden) na fb, ja koji je to debil pa za ne povjerovati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
PREGOVORI U TOKU Vukčević dolazi u Sarajevo!
Na Koševu se u tišini spremaju za početak nove sezone, koja počinje evropskim utakmicama u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka, a sportski direktor kluba Abdulah Ibraković, prema informacijama koje smo dobili, sprema pravu bombu!
Naime, dvadesetdevetogodišnji Crnogorac Simon Vukčević boravio je danas u Sarajevu, te je obavio preliminarne pregovore s čelnicima Sarajeva, a kako smo saznali, postoje velike šanse da potpiše ugovor s našim prvakom!
No, Vukčević na stolu ima i nekoliko finansijski mnogo primamljivijih ponuda iz Španije, Grčke i Turske, no prednost Sarajeva je ta što bi bio blizu svoje domovine, te bi za svega nekoliko sati mogao biti u rodnoj Podgorici.
Vukčević je u karijeri nosio dresove Partizana, Saturna, Sportinga, Blackburna, Karpatya, Vojvodine i Levadiakosa
Na Koševu se u tišini spremaju za početak nove sezone, koja počinje evropskim utakmicama u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka, a sportski direktor kluba Abdulah Ibraković, prema informacijama koje smo dobili, sprema pravu bombu!
Naime, dvadesetdevetogodišnji Crnogorac Simon Vukčević boravio je danas u Sarajevu, te je obavio preliminarne pregovore s čelnicima Sarajeva, a kako smo saznali, postoje velike šanse da potpiše ugovor s našim prvakom!
No, Vukčević na stolu ima i nekoliko finansijski mnogo primamljivijih ponuda iz Španije, Grčke i Turske, no prednost Sarajeva je ta što bi bio blizu svoje domovine, te bi za svega nekoliko sati mogao biti u rodnoj Podgorici.
Vukčević je u karijeri nosio dresove Partizana, Saturna, Sportinga, Blackburna, Karpatya, Vojvodine i Levadiakosa
Dolazi k'o i onaj Brazilac što ga Scolari cijeni. 
Ima li kakvog stopera narode ?? Ako svi ovi stoperi propadnu valjalo bi bar dovest jednog od one cetvorice Brazilaca koje sam postao. Svima je istekao ugovor i imaju solidno iskustvo.
Potpisat na 1 + 1 godnu tek toliko da se ne ostane bez iskusnih stopera u ligi prvaka.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2015, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Eh jeb,iga sad"Mrcho je napisao/la:JA bi od Bilbije trazio pola para da vrati, eto koliko vrijedi kao igrac!!!!!
Dokle neki idu sa hvaljenjem Bilbije, pomislim onako dali su ikada pogledali ijednu fudbalsku utakmicu u zivoti!!!!!!!!
Svi imamo maksimalno povjerenje u upravu, koja je ostavila jednog Barica, jednog Protica, jednog Kaudia a Bilbiji pokazali izlazna vrata iako svi pricaju da postoji mogucnost da se proda Stojcev, eto o kakvom se fudbalskom kvalitetu radi kod Bilbije.... Najveca greska ove uprave je taj Bilbija a to su dokazali i ovim potezom gdje su ga svrstali u kos sa BandovicemHvala Allahu pa sam njemu ledja vidio iz mog Sarajeva!!!!!!!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Husariću budi pošten i priznaj koliko si platio ovaj članak Sinanu da bude na naslovnoj strani
Husariću tebe samo zanima lova boli tebe racku i za FKS i za evropu i sve ostalo.
SRETAN BROJ - 1725
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovo je jos jedan veliki dobitak za nas klub ,sad igraci kad odlaze zahvaljuju se klubu ,navijacima ,upravi to je nekad bilo nezamislivo
ostajalo se duzno ,tjerani igraci itd itd FK SARAJEVO je na pravom kolosjeku
ono sto me brine nas mentalitet ne daj Boze da odma ispadnemo sto je moguce vecina ce odma poceti negativno pisati nisu doveli prave igrace ,nije Dzeno za trenera ,ulazu se pare dovode se polovnjaci itd itd
MCMXLVI je napisao/la:"Eh jeb,iga sad"Mrcho je napisao/la:JA bi od Bilbije trazio pola para da vrati, eto koliko vrijedi kao igrac!!!!!
Dokle neki idu sa hvaljenjem Bilbije, pomislim onako dali su ikada pogledali ijednu fudbalsku utakmicu u zivoti!!!!!!!!
Svi imamo maksimalno povjerenje u upravu, koja je ostavila jednog Barica, jednog Protica, jednog Kaudia a Bilbiji pokazali izlazna vrata iako svi pricaju da postoji mogucnost da se proda Stojcev, eto o kakvom se fudbalskom kvalitetu radi kod Bilbije.... Najveca greska ove uprave je taj Bilbija a to su dokazali i ovim potezom gdje su ga svrstali u kos sa BandovicemHvala Allahu pa sam njemu ledja vidio iz mog Sarajeva!!!!!!!!
Bas tako, ****.ga ali je to su cinjenice, meni je licno drago sto je otisao!!!!
Izludi me ova neizvjesnost sve ga hebalo... Koji nam je to stoper najblizi ima li neko kakvu informaciju, a ovaj Crnoorac je masina koja bi nam valjala...
Zrinjski postaje naša filijala

Ivan Sesar izgleda ide kod njih

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema nikakve neizvjesnosti.U klubu sve ide po planu.Imena su sve nagadjanje novinara i raje na netu.
Naucili su od prosle godine dosta toga i tako se ponasaju.
Naucili su od prosle godine dosta toga i tako se ponasaju.
DenchiNL je napisao/la:Zrinjski postaje naša filijala![]()
Zrinjski se zestoko pojacava.
Zakaric,Sesar,i ako dođe Bilbija, nisu to loša pojacanja.
Dobar je Vukcevic samo nije ni Stojcev los. Daleko od toga. Dobrih igraca nikad dosta. Samo daleko najbitniji je Stoper od svih pozicija trenutno. Mozda bi mogao Vukcevic i zamjeniti Cimirota na zadnjem veznom. Znao je on nekad i to odigrati 
Ma sta losa, odlicna.amypitar je napisao/la:Zrinjski se zestoko pojacava.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2015, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja izgorio od neizvjesnosti...
ne znam kakve ugovore daju , ali vrlo pametno rade,amypitar je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Zrinjski postaje naša filijala![]()
Zrinjski se zestoko pojacava.
nakon što se liga sljedeće sezone smanji svakom iskusnom igraču i veteranu lige će cijena skočiti drastično
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma meni bi Guza bio sasvim dovoljan.
Treba peticiju napisati
Treba peticiju napisati
Prvo citirao sam Dzenu nakon utakmice protiv Slavije za tvoj komentar. Drugo, po tvojoj prici ispade da su Baric, Puric i Kuadio bolji od Bice.
Znaci on je najveca greska uprave sto je on uvalio Atromitosu i doveo nam Borusiju, jos na kraju uvalio Slobodi gol za miran kraj utakmice i titulu. Zapitam sam ja bas dali ti uopste i pratis nase utakmice.
Znaci on je najveca greska uprave sto je on uvalio Atromitosu i doveo nam Borusiju, jos na kraju uvalio Slobodi gol za miran kraj utakmice i titulu. Zapitam sam ja bas dali ti uopste i pratis nase utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dobar je bio Nemanja iz drugog plana **** ga.MCMXLVI je napisao/la:Prvo citirao sam Dzenu nakon utakmice protiv Slavije za tvoj komentar. Drugo, po tvojoj prici ispade da su Baric, Puric i Kuadio bolji od Bice.
Djeluje mi malo nerealno da Simon dođe kod nas, ali hajde da vidimo.. Tako sam mislio i za Jajala pa buum!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sretno Nemanja, znas da te prava raja vazda podrzavala. Hvala ti za sve lijepe trenutke.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.