FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2015, 21:14

MCMXLVI je napisao/la:Prvo citirao sam Dzenu nakon utakmice protiv Slavije za tvoj komentar. Drugo, po tvojoj prici ispade da su Baric, Puric i Kuadio bolji od Bice.
Znaci on je najveca greska uprave sto je on uvalio Atromitosu i doveo nam Borusiju, jos na kraju uvalio Slobodi gol za miran kraj utakmice i titulu. Zapitam sam ja bas dali ti uopste i pratis nase utakmice.
stvarno ne vidim potrebu za žalopojkama ni za jednim bivšim igračem,
simpatičan i borben momak ali nije taj kvalitet koji nam treba,
isto kao Todorović i još mnogi drugi... ništa lično...idemo dalje,
pamtiti lijepe momente, zaboraviti ružne, otišao je kao šampion :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jun 2015, 21:16

Kad je dosao Bilbija svi su ga hvalili ja ne znam da li ga je iko pljuvao a sada nam odjednom nevalja.
Istrkao ugovor nije produzen, zahvaliti se covjeku i pozeljeti mu srecu u nastavku karijere.
BUDITE DOSTOJASTVENI SAD KAD VISE NIJE TU. I ON JE BIO DOSTOJANSTVEN ZAHVALIO SE SZO MI NEBI BILI.
Volio bih da je imao vise srece kod nas i da je bar trecinu prilika iskotistio al eto sta je tu je.
Okrecemo se novim igracima i nobim utakmicama uzdignute glave.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jun 2015, 21:18

Husaric je smece i takve ljude treba drzati sto dalje od kluba, citao sam njegove komentare kako je stvorio Ibrakovica itd., kako je Delac amater za Pirica...

Previse se on poceo vrtiti oko naseg kluba.
Ti si opet šampion !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 jun 2015, 21:18

Ma primitivac nulte kategorije. Sljam teski od covjeka :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2015, 21:19

DenchiNL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Zrinjski postaje naša filijala :thumbup: :)
Ivan Sesar izgleda ide kod njih
:kafa:

Zrinjski se zestoko pojacava.
Zakaric,Sesar,i ako dođe Bilbija, nisu to loša pojacanja.
ne znam kakve ugovore daju , ali vrlo pametno rade,
nakon što se liga sljedeće sezone smanji svakom iskusnom igraču i veteranu lige će cijena skočiti drastično
ma nisu ovi igraci bas toliko ni stari :D ugl zrinjski ce nam sigurno biti glavni konkurent ovakav, a ako bi jos doveli i Stokica ili Mesanovica a i oni se spominju bgm nece biti lahko nimalo sa njima, to je vise nego dobar tim
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2015, 21:20

Pomalo pomalo hahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jun 2015, 21:21

simon je napisao/la:Husaric je smece i takve ljude treba drzati sto dalje od kluba, citao sam njegove komentare kako je stvorio Ibrakovica itd., kako je Delac amater za Pirica...

Previse se on poceo vrtiti oko naseg kluba.

Ma ne mozes budali zabraniti da piše ,šta hoce. :facepalm:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 18 jun 2015, 21:22

Mrcho je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:JA bi od Bilbije trazio pola para da vrati, eto koliko vrijedi kao igrac!!!!!

Dokle neki idu sa hvaljenjem Bilbije, pomislim onako dali su ikada pogledali ijednu fudbalsku utakmicu u zivoti!!!!!!!!

Svi imamo maksimalno povjerenje u upravu, koja je ostavila jednog Barica, jednog Protica, jednog Kaudia a Bilbiji pokazali izlazna vrata iako svi pricaju da postoji mogucnost da se proda Stojcev, eto o kakvom se fudbalskom kvalitetu radi kod Bilbije.... Najveca greska ove uprave je taj Bilbija a to su dokazali i ovim potezom gdje su ga svrstali u kos sa Bandovicem :D Hvala Allahu pa sam njemu ledja vidio iz mog Sarajeva!!!!!!!!
"Eh jeb,iga sad"

Bas tako, ****.ga ali je to su cinjenice, meni je licno drago sto je otisao!!!!

Izludi me ova neizvjesnost sve ga hebalo... Koji nam je to stoper najblizi ima li neko kakvu informaciju, a ovaj Crnoorac je masina koja bi nam valjala...
To nisu cinjenice, to je tvoje licno misljenje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 jun 2015, 21:26

@Denchi, ma sve uredu treba samo naprijed. Danas sam pisao da treba i gledati pozitivno na sve ovo oko Bilbije. Zamisli da je situacija kao nekada, sada bih ga molili da ostane. Ovako se samo napreduje jer smo u stanju da nam ni igrac kao Bilbija ne treba vise, a za mnoge klubove u ovoj ligi bih bio glavni u prvih 11.

Postano kroz sportsport.ba forum app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2015, 21:27

ShofaII je napisao/la:Kad je dosao Bilbija svi su ga hvalili ja ne znam da li ga je iko pljuvao a sada nam odjednom nevalja.
Istrkao ugovor nije produzen, zahvaliti se covjeku i pozeljeti mu srecu u nastavku karijere.
BUDITE DOSTOJASTVENI SAD KAD VISE NIJE TU. I ON JE BIO DOSTOJANSTVEN ZAHVALIO SE SZO MI NEBI BILI.
Volio bih da je imao vise srece kod nas i da je bar trecinu prilika iskotistio al eto sta je tu je.
Pa dosao je sa finom reputacijom, bivsi mladi reprezentativac, imao je sve predispozicije da se "fino proda" iz Sa u neki bolji klub. Eh sad sto je to izostalo (dvije godine: 46 utakmica, 10 golova je premalo), to je druga prica. Nije se poklopilo to da igra na svojoj poziciji (iza napadaca), pa je stavljan u sredinu, i nije se snasao... Ja mu zelim sve najbolje, ali nije za dvije godine pokazao da je napredovao ista, i zato mu nije produzen ugovor.
P.S. Ako ode u Grinjski, onda je samo dokazao da nema kvalitet da igra "ozbiljniji" fudbal van BiH, i da je Sa bilo u pravu sto se tice neproduzavanja ugovora.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 18 jun 2015, 21:30

Hvala Bilbiji je samo ona dva gola dao Artromitosu i nijedan drugi bilo bi dovoljno da se na fin nacin rastanemo i oprostimo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jun 2015, 21:32

revolt je napisao/la:Hvala Bilbiji je samo ona dva gola dao Artromitosu i nijedan drugi bilo bi dovoljno da se na fin nacin rastanemo i oprostimo.
:salut: :salut:
muhamedhulk je napisao/la:P.S. Ako ode u Grinjski, onda je samo dokazao da nema kvalitet da igra "ozbiljniji" fudbal van BiH, i da je Sa bilo u pravu sto se tice neproduzavanja ugovora.
Bico ima itekako kvaliteta i to ce i pokazati u novom klubu. Njegova nesreca je bila sto nije mogao da igra na svojoj poziciji. Guran je bio na poziciju klasicnog spica sto on nije. A na njegovoj poziciji je bio bolji igrac Stojcev. Da nije bilo Stojceva sada bi svi slavilu BIlbiju jer bi proigrao kad tad. Znaci dali ce on uspjeti zavisi od konkurencije na njegovoj poziciji. I Stojcev je sve samo ne lagana konkurencija.
muhamedhulk je napisao/la:Ne znam sta se planira umjesto Cimija, ali ja bi Zahi dao priliku. Mislim da ne bi puno trazio da igra..ipak mu je najbitnije da opet bude starter u nekoj ekipi.
Tako je. Samo treba onda pronaci mjesto i za Vukcevica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2015, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2015, 21:33

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... umu/165232

""Do kraja ovog mjeseca trebao bi potpisati za novi klub. Hvala Bogu, ponuda imam i dobro ću razmisliti. Vidjet ću šta je najbolje za moju karijeru, mada smatram da je najbitnije da pronađem klub u kojem ću igrati i vratiti se na stari nivo", riječi su 25-godišnjeg veznog igrača."

Ne znam sta se planira umjesto Cimija, ali ja bi Zahi dao priliku. Mislim da ne bi puno trazio da igra..ipak mu je najbitnije da opet bude starter u nekoj ekipi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2015, 21:35

muhamedhulk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zahirovi ... umu/165232

""Do kraja ovog mjeseca trebao bi potpisati za novi klub. Hvala Bogu, ponuda imam i dobro ću razmisliti. Vidjet ću šta je najbolje za moju karijeru, mada smatram da je najbitnije da pronađem klub u kojem ću igrati i vratiti se na stari nivo", riječi su 25-godišnjeg veznog igrača."

Ne znam sta se planira umjesto Cimija, ali ja bi Zahi dao priliku. Mislim da ne bi puno trazio da igra..ipak mu je najbitnije da opet bude starter u nekoj ekipi.
ima kandidata za rehabilitaciju još, nije sam, samo ne valja gomilati previše takvih :thumbup: :wave: :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2015, 21:37

svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, licno ja Bilbiju niti mrzim, niti ga gotivim recimo ko Benku, igrao je za Sarajevo, hvala mu na svemu sto je dao, ocekivali jesmo vise ali mozda smo i mi navijaci poenkad bili nepravedni prema njemu, sralo mu se i kad je trebalo i kad nije i taj neki pritisak koji je on imao ga je ocito sputavao da pruzi vise, i nemojte bgt sad pricati kako mora da se nosi s pritiskom, jer da to zna sigurno bi daleko vecu karijeru napravio nego sto je to dosad i uradio i sta je tu je, ja jedino ne bih volio da ode u Zrinjski jer dole ce sigurno rastereceniji da bude i moze nam velike probleme onda stvarati, itekako ima potencijala u njemu a ni prvi ni zadnji koji u Sarajevu nije pokazao sve sto zna, jednostavno je pritisak ovdje najveci
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jun 2015, 21:40

Ma da nam je stopera dovesti,još par dana do prijave igraca za LŠ.
Kad se sjetim da i Tatko ne igra zbog kartona,panika me hvata.U LŠ su ozbiljne ekipe,profesionalci,bojim se da nas ne ponize kao Borussija M.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 jun 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 jun 2015, 21:40

Ko god da dodje, ima par steka Marlbora od Dzemice :lol: :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jun 2015, 21:42

muhamedhulk je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Kad je dosao Bilbija svi su ga hvalili ja ne znam da li ga je iko pljuvao a sada nam odjednom nevalja.
Pa dosao je sa finom reputacijom, bivsi mladi reprezentativac, imao je sve predispozicije da se "fino proda" iz Sa u neki bolji klub. Eh sad sto je to izostalo (dvije godine: 46 utakmica, 10 golova je premalo), to je druga prica. Nije se poklopilo to da igra na svojoj poziciji (iza napadaca), pa je stavljan u sredinu, i nije se snasao... Ja mu zelim sve najbolje, ali nije za dvije godine pokazao da je napredovao ista, i zato mu nije produzen ugovor.
P.S. Ako ode u Grinjski, onda je samo dokazao da nema kvalitet da igra "ozbiljniji" fudbal van BiH, i da je Sa bilo u pravu sto se tice neproduzavanja ugovora.
Nije imao srece i to je to.
Sto se statistike tice 46 utakmica 10 golova i kolko vec asistencija je solidna statistika, ako ti je to malo onda gledaj mesija.
Gdje god ode ja mu zelim srecu. Mislim i da ce mu bizi lakse igrati svugdje nego kod nas i da ce eksplodirati gdje god ode.
A sto se tice odlaska u Zrinjski e vidis burazeru ja bih ga zbog toga zadrzao iako nisam bio za njegov dolazak u Sarajevo

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 18 jun 2015, 21:46

slika

Još mi samo fali da ne uspijem kupiti kartu. :mrgreen:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jun 2015, 21:47

amypitar je napisao/la:Ma da nam je stopera dovesti,još par dana do prijave igraca za LŠ.
Kad se sjetim da i Tatko ne igra zbog kartona,panika me hvata.U LŠ su ozbiljne ekipe,profesionalci,bojim se da nas ne ponize kao Borussija M.
Mislim da se igraci prijavljuju 7 dana pred utakmicu sto znaci da mi imamo fore do 07.07. Eventualno 08.07.
Ako grijesim neka me neko ispravi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []