Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesam li to pogrijesio, jel neki drugi igrac u pitanju, da nije PuziOrton je napisao/la:
Kakve veze imaju akademija Cimirot i bilo koji klub gdje bi on mogao eventualno preci sa PL?lisander je napisao/la:Jesam li to pogrijesio, jel neki drugi igrac u pitanju, da nije PuziOrton je napisao/la:![]()
Igra u premier ligi, samim tim ima veze sa istom, akadamija je od FKS ima i ona, iako, ona nema trenutno veze ni sa cim
jedino sto nikakve veze nema je ovo sto ti pises
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Cujem, Cimirot treba u Udineze, al ceka da se akademija napravi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vazda je kriv novi trener, a ponuda više nego Messi 
Zajednicko za igrace Sarajeva i Zelje kad prdnu u fenjer vani je da ih trener nikako ne voli 
Zajedničko za sve igrače sa ovih prostora.Orton je napisao/la:Zajednicko za igrace Sarajeva i Zelje kad prdnu u fenjer vani je da ih trener nikako ne voli
Najjača mi je i ona, prošao sam probu ali uslovi nisu bili dobri.
@Papy sta je to sa slavije kadar se raspada jel ima ambicija za opstanak
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko ce Slavija ostati u ligi svakako pogotovo jos kad je i Radnik isplivao
To ovi sto izmedju Udinezea i Šerifa uzmu ovaj drugi radi boljih uslovalisander je napisao/la:Cujem, Cimirot treba u Udineze, al ceka da se akademija napravi
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Za sada je akcija rješavanja škarta (što dobro ide), te momaka koji su zaslužili da idu dalje svojim igrama. Još par njih treba da ode, i to je to. U narednim danima bi trebalo da se krene sa dovođenjem igrača, kontakti postoje, usmeni dogovori postoje sa nekim našim bivšim fudbalerima koji bi trebali da se vrate. Sve u svemu, opstanak sa takvom ekipom ne bi smio da dođe u pitanje.esprit24 je napisao/la:@Papy sta je to sa slavije kadar se raspada jel ima ambicija za opstanak
Ja mislim da ce prije Celik ispast nego Slavija. Oni su najbolji kad ih se otpise
PS. Ne mislim da ce Celik ispasti, samo dajem primjer, da se nebi netko nakacio.
PS. Ne mislim da ce Celik ispasti, samo dajem primjer, da se nebi netko nakacio.
Vala, svaki dan citam kako Slavija nekoga prodala, odnosno, neko iz Slavije potpisao za neki drugi klub. A znamo kako su odigrali proljetni dio sezone i cesto isli u goste sa velikim brojem juniora, ako se ne varam. Tu se ne nazire opstanak, pogotovo sto ispada 6 timova.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavija je siguran putnik u 2. ligu,ne znam kako neko moze i pomisliti da ostaju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce opet vjerovatno tim dva iz RS koji ce se u februaru sjetiti da pokusaju obezbjediti opstanak ali tada ce nadam se biti kasno. Ne moze se raditi sve 5 do 12..
I prošle godine ste pred početak sezone rekli kako je Slavija siguran putnik u nižu ligu. A vjerovatno niko od vas i nije upoznat sa kakvim problemima se suočavala čitavu sezonu.
Nikada ne bi opstanak došao u pitanje, da momci iza sebe imaju ljude u upravi kojima je stalo do Slavije, da imaju gdje da treniraju, da igraju utakmice. A pri tome, svaku utakmicu se neko povrijeđivao.
Al' eto ako vam je lakše ispadamo.
Al' eto ako vam je lakše ispadamo.
Slavija i Vitez ispadaju 100%, Travnik, Rudar, Mladost, Drina 70% Radnik, Velež, Čelik, Borac 30%
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nisam to znam jer su postojale slabije ekipe Pappy,ove godine posto 6 ispada vi putujete u nizi rang
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.