FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
a mora neko i na toj klupi biti dobar. ti sad bukvalno, najbukvalnije nisi imao napadačke zamjene kad su počinjali dženis i bajić (a dženis je morao igrati van pozicije), nisi imao koga ubaciti kad ganjaš rezultat. i još jedan-dva iskusna i dobra igrača nama zaista trebaju, ne umjesto djece nego da ih dopune.
Istina je da su se nasi raspitivali za bilbiju ali ne znaju da je on bolestan momak ima secer.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
to je na ovom forumu neko napisao još 2009. kad sam se ja tek registrovao. mislim da je tačno i da se zna.
- samogrbavica
- Kontakt:
- champions1921
Imas Kokota,Bajica i Djenisa kao napadace. Treba li ih jos. Iz veznog reda imas Dadu,Enisa, Hasanovica za klupe koji su bolje rjesenje od Varee. Za krila imas Diatu i Sehica koji su bolje rjesenje od Bucana. Ja mislim da nama u ovom momentu vise ne treba i da imamo konkretnija rjesenja nego u prosloj sezoni.. Zelio sam nekog destruktivca ali ako ga Oda ne treba onda se nema vise sta pricati..ChWilla je napisao/la:a mora neko i na toj klupi biti dobar. ti sad bukvalno, najbukvalnije nisi imao napadačke zamjene kad su počinjali dženis i bajić (a dženis je morao igrati van pozicije), nisi imao koga ubaciti kad ganjaš rezultat. i još jedan-dva iskusna i dobra igrača nama zaista trebaju, ne umjesto djece nego da ih dopune.
BUDI ŽELJO !!!
I brazilac je napadač.
i ja mislim da smo već bolji nego prošle sezone i to sam napisao više puta. ali isto tako mislim da bi nam super došli još jedan-dva igrača koji stvarno unose prevagu. pravo lijevo krilo nemamo i dalje. ako ostane ovako kako jeste kokot ti opet igra lijevo krilo, a bajić i dženis polušpica i špica i opet nemaš provjerenog napadača ili ofanzivnog veznog sa klupe da može unijeti preokret.
moram se umijesat secer je gospodska bolest to je bolest koju moras postovati i zivis normalan zivot kao i svako,moras biti fizicki aktivan i treba da se hranis zdravo,tako kad sve ovo postujes a siguran sam da Bilbija to radi i koristi lijekove koje su mu prepisani,on kad dodje na ljekarski njemu su svi normalni nalazi secera,tako da mi neznamo da on ima secer nikad nebi ni saznali.samogrbavica je napisao/la:Bas me zanima kako prode tolike ljekarske preglede?
Samo Sarajevo
ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.
- champions1921
Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.
BUDI ŽELJO !!!
hajde ti to objasni aldinuChWilla je napisao/la:ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.
samo sto doticni papak nije ni v od vrhunskog igraca ne znam sto se uprava uopste interesovala za dotino netreba nam takav pokusaj od igraca.ChWilla je napisao/la:ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.
51%--------49%
i višća je dešnjak i bolji na desnom krilu, sve je to tačno, ali ja ostajem kod svogchampions1921 je napisao/la:Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.
također, iako nema sad konkretne ponude, prelazni rok službeno nije ni počeo. i zamjenu za eventualni odlazak bajića ne treba početi tražiti kad ode, jer njega će najprije pustiti.
Čovjek i na ovakvoj mrsavoj klupi nije za nas. Nikakvu on prevagu ne bi donio. Nama treba super pojacanje ako ga ne možeš dovesti onda nemoj dovoditi ni polovnjaka.
Ima Govedarica njega zaganjati bolje bi im bilo.
Ima Govedarica njega zaganjati bolje bi im bilo.
A gdje je Behram , gledao sam mu par video klipova odlično je igrao u našim mladjim kategorijama . Krilo , odličan šut , pregled igre a i brz je . Spominjalo se da će potpisat kada i Žerić
.
.
Brkica
Bilbiji želim zdravlje i da napravi svjetsku karijeru, ali u Želju ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Oporavlja se od povrede. Nije igrao zadnjih 5-6 utakmica u prvenstvu zbog te povrede.Choks je napisao/la:A gdje je Behram , gledao sam mu par video klipova odlično je igrao u našim mladjim kategorijama . Krilo , odličan šut , pregled igre a i brz je . Spominjalo se da će potpisat kada i Žerić
.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Steta zbog Joce, sigurno jedan provjeren igrac koji donosi prevagu. Sto se sadasnje ekipe tice, i ja sam tog misljenja da smo jaci nego prosle sezone. Eh sad ti odlasci poslije europe, mislim da i uprava razmislja o tome sad, da ne bi poslije bilo kasno. Sto je Oda govorio o transferima, uradili smo koliko smo mogli, to se odnosilo na utakmicu prvog predkola, da ce ova sadasnja ekipa igrati, ko je dosao, dosao je. A uprava je u pregovorima sa jos par igraca i eventualno za drugo, trece predkolo i ligu ce biti jos pojacanja sigurno, i u slucaju da niko ne ode
- champions1921
Meni nesto ostalo da je ljevak. OndaBog zna od kada nemamo ljevaka na lijevom krilu. Koji ce nam sadChWilla je napisao/la:i višća je dešnjak i bolji na desnom krilu, sve je to tačno, ali ja ostajem kod svogchampions1921 je napisao/la:Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.a to je da bi zaista volio vidjeti još jednog provjerenog napadačkog veznog ili napadača. a čim se pričalo sa stokićem znači da struka misli isto.
također, iako nema sad konkretne ponude, prelazni rok službeno nije ni počeo. i zamjenu za eventualni odlazak bajića ne treba početi tražiti kad ode, jer njega će najprije pustiti.
@choks Behram je povrijedjen..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, boki86, Brkooo, Cwirek, Harinho97, Levin, NeRi_K, Paromlinac, perodeformero, Plavamamba, RaZuti, seha77, Stanceski, WeekendOffender i 115 gostiju.