FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 12:58

a mora neko i na toj klupi biti dobar. ti sad bukvalno, najbukvalnije nisi imao napadačke zamjene kad su počinjali dženis i bajić (a dženis je morao igrati van pozicije), nisi imao koga ubaciti kad ganjaš rezultat. i još jedan-dva iskusna i dobra igrača nama zaista trebaju, ne umjesto djece nego da ih dopune.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jun 2015, 13:02

Istina je da su se nasi raspitivali za bilbiju ali ne znaju da je on bolestan momak ima secer.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 13:03

to je na ovom forumu neko napisao još 2009. kad sam se ja tek registrovao. mislim da je tačno i da se zna.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 jun 2015, 13:04

Bas me zanima kako prode tolike ljekarske preglede?
KHAJ PRICE

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 13:04

ChWilla je napisao/la:a mora neko i na toj klupi biti dobar. ti sad bukvalno, najbukvalnije nisi imao napadačke zamjene kad su počinjali dženis i bajić (a dženis je morao igrati van pozicije), nisi imao koga ubaciti kad ganjaš rezultat. i još jedan-dva iskusna i dobra igrača nama zaista trebaju, ne umjesto djece nego da ih dopune.
Imas Kokota,Bajica i Djenisa kao napadace. Treba li ih jos. Iz veznog reda imas Dadu,Enisa, Hasanovica za klupe koji su bolje rjesenje od Varee. Za krila imas Diatu i Sehica koji su bolje rjesenje od Bucana. Ja mislim da nama u ovom momentu vise ne treba i da imamo konkretnija rjesenja nego u prosloj sezoni.. Zelio sam nekog destruktivca ali ako ga Oda ne treba onda se nema vise sta pricati..
BUDI ŽELJO !!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 13:09

I brazilac je napadač.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 13:09

i ja mislim da smo već bolji nego prošle sezone i to sam napisao više puta. ali isto tako mislim da bi nam super došli još jedan-dva igrača koji stvarno unose prevagu. pravo lijevo krilo nemamo i dalje. ako ostane ovako kako jeste kokot ti opet igra lijevo krilo, a bajić i dženis polušpica i špica i opet nemaš provjerenog napadača ili ofanzivnog veznog sa klupe da može unijeti preokret.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jun 2015, 13:11

samogrbavica je napisao/la:Bas me zanima kako prode tolike ljekarske preglede?
moram se umijesat secer je gospodska bolest to je bolest koju moras postovati i zivis normalan zivot kao i svako,moras biti fizicki aktivan i treba da se hranis zdravo,tako kad sve ovo postujes a siguran sam da Bilbija to radi i koristi lijekove koje su mu prepisani,on kad dodje na ljekarski njemu su svi normalni nalazi secera,tako da mi neznamo da on ima secer nikad nebi ni saznali.
Samo Sarajevo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 13:12

ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 13:14

Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.
BUDI ŽELJO !!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jun 2015, 13:14

ChWilla je napisao/la:ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.
hajde ti to objasni aldinu :lol: cuj kako prodje ljekarski :lol: :facepalm:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 20 jun 2015, 13:16

ChWilla je napisao/la:ima vrhunskih sportista sa šećerom koliko hoćeš.
samo sto doticni papak nije ni v od vrhunskog igraca ne znam sto se uprava uopste interesovala za dotino netreba nam takav pokusaj od igraca.
51%--------49%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 13:19

champions1921 je napisao/la:Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.
i višća je dešnjak i bolji na desnom krilu, sve je to tačno, ali ja ostajem kod svog :mrgreen: a to je da bi zaista volio vidjeti još jednog provjerenog napadačkog veznog ili napadača. a čim se pričalo sa stokićem znači da struka misli isto.

također, iako nema sad konkretne ponude, prelazni rok službeno nije ni počeo. i zamjenu za eventualni odlazak bajića ne treba početi tražiti kad ode, jer njega će najprije pustiti.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 13:21

Čovjek i na ovakvoj mrsavoj klupi nije za nas. Nikakvu on prevagu ne bi donio. Nama treba super pojacanje ako ga ne možeš dovesti onda nemoj dovoditi ni polovnjaka.
Ima Govedarica njega zaganjati bolje bi im bilo.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 20 jun 2015, 13:21

A gdje je Behram , gledao sam mu par video klipova odlično je igrao u našim mladjim kategorijama . Krilo , odličan šut , pregled igre a i brz je . Spominjalo se da će potpisat kada i Žerić
.
Brkica

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 jun 2015, 13:24

Bilbiji želim zdravlje i da napravi svjetsku karijeru, ali u Želju ne.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jun 2015, 13:25

Ima li kakvih novosti iz Međugorja ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fareMO
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la fareMO » 20 jun 2015, 13:25

Choks je napisao/la:A gdje je Behram , gledao sam mu par video klipova odlično je igrao u našim mladjim kategorijama . Krilo , odličan šut , pregled igre a i brz je . Spominjalo se da će potpisat kada i Žerić
.
Oporavlja se od povrede. Nije igrao zadnjih 5-6 utakmica u prvenstvu zbog te povrede.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 20 jun 2015, 13:27

Steta zbog Joce, sigurno jedan provjeren igrac koji donosi prevagu. Sto se sadasnje ekipe tice, i ja sam tog misljenja da smo jaci nego prosle sezone. Eh sad ti odlasci poslije europe, mislim da i uprava razmislja o tome sad, da ne bi poslije bilo kasno. Sto je Oda govorio o transferima, uradili smo koliko smo mogli, to se odnosilo na utakmicu prvog predkola, da ce ova sadasnja ekipa igrati, ko je dosao, dosao je. A uprava je u pregovorima sa jos par igraca i eventualno za drugo, trece predkolo i ligu ce biti jos pojacanja sigurno, i u slucaju da niko ne ode

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 13:30

ChWilla je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Lijevo krilo moze igrati Djelmic i to dosta dobro sto je i pokazao a desno krilo Memija. Po meni je Kokot u ovakvom rosteru igrac za klupe prije svega zbog fizicke spreme koja nije na zavidnom nivou a sa klupe bi mogao biti i taj igrac prevage. Nikad nismo ni imali pravo lijevo krilo osim Visce pa smo se nekako snalazili.
i višća je dešnjak i bolji na desnom krilu, sve je to tačno, ali ja ostajem kod svog :mrgreen: a to je da bi zaista volio vidjeti još jednog provjerenog napadačkog veznog ili napadača. a čim se pričalo sa stokićem znači da struka misli isto.

također, iako nema sad konkretne ponude, prelazni rok službeno nije ni počeo. i zamjenu za eventualni odlazak bajića ne treba početi tražiti kad ode, jer njega će najprije pustiti.
Meni nesto ostalo da je ljevak. OndaBog zna od kada nemamo ljevaka na lijevom krilu. Koji ce nam sad :mrgreen: Ne znam kako u klubu razmisljaju i koliko ce omladinaca pustiti a siguran sam da se moze prodati i Amir i Baja i Memija. I ja sam da puste samo Baju. U skladu sa odlascima cemo vjerovatno i dovoditi igrace i ako se uzme neka fina para za Baju onda imas i bolje preduslove da dovedes kvalitetnu zamjenu. Nisam ja protiv pojacanja ali ako su oni zaista pojacanja a ne igraci koje cemo pro forme dovoditi.

@choks Behram je povrijedjen..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”