FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam zasto pricate o terminima na Kosevu kada se ni jedan ne podudara, a Merlin nastupa poslije naseg uzvrata sa mađarima.
Po meni odlican protivnik u prvom kolu, u drugom srednje jak protivnik koji se uz odredjenu dozu srece moze proci uz bas dobru analizu njihovih utakmica, maksimalno odradjenim pripremama i glavom jakim igracima.
Po meni odlican protivnik u prvom kolu, u drugom srednje jak protivnik koji se uz odredjenu dozu srece moze proci uz bas dobru analizu njihovih utakmica, maksimalno odradjenim pripremama i glavom jakim igracima.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Uvijek sam priželjkivao ovakav scenario: prvo lagana ekipa da mi uđemo u formu, a onda jači protivnik koji ipak nije prejak.
Maltežani će nam praktički biti dio priprema, što je super, da možemo tempirati formu za Ferencvaros.
Međutim, sad kad pogledam ova imena kod mađara, mislim da su značajno jači od nas. Ne mora to puno da znači, možemo se nekako boriti sa njima, ali ne treba nam euforija.
U svakom slučaju, biće zanimljivo.
Bilo bi mi drago da nastupi što više mladih igrača, da odma u početku karijere osjete šta znače evropske utakmice, a ne da čekaju do 25 pa da tek onda zaigraju u nekoj evropskoj. Ako se igrač do 20 ne pokaže kao dobar, onda ne vrijedi u njega ulagati i na njega trošiti vrijeme.
Maltežani će nam praktički biti dio priprema, što je super, da možemo tempirati formu za Ferencvaros.
Međutim, sad kad pogledam ova imena kod mađara, mislim da su značajno jači od nas. Ne mora to puno da znači, možemo se nekako boriti sa njima, ali ne treba nam euforija.
U svakom slučaju, biće zanimljivo.
Bilo bi mi drago da nastupi što više mladih igrača, da odma u početku karijere osjete šta znače evropske utakmice, a ne da čekaju do 25 pa da tek onda zaigraju u nekoj evropskoj. Ako se igrač do 20 ne pokaže kao dobar, onda ne vrijedi u njega ulagati i na njega trošiti vrijeme.
Uvijek sam bio odmjeren i gledao realno na stvari ali ne znam zasto ste toliko isprepadani od Maltezana, od Madjara pa ja. Pa mi smo **** od ekipe ako ove ne budemo iznabijali nogama u usta u obje utakmice, sta vam je? Ne brinite nista za prvo pretkolo iako znam da ce Odovic iako je vec 90% siguran u prolaz pripremiti ekipu kao da smo mi autsajderi, lisac je to. Sto se tice Ferencvarosa koji nam je vjerovatno na crti u drugom pretkolu, ne znam, moglo je bolje a i nije tako da je relativno okej. Ne treba se ni protiv njih predati iako su favoriti ali ako bacimo peskir prije nego sto se i potrpamo u autobus za Madjarsku onda se ne trebamo nicemu ni nadati. Shvatiti ozbiljno i jedne i druge te sa ozbiljnoscu u prvim ubit nimet a sa drugima se maksimalno posibati i probati da se dokopamo i 3.eg pretkola. Ehh sada posto i ja smatram da nam je protivnik iz drugog pretkola povoljan koliko toliko i da uz dodatno pojacanje ali pravo pojacanje i ostavljanje i onog posljednjeg atoma snage na terenu mozemo i preko Ferencvarosa.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- advanced1921
- Kontakt:
Nisu kvalitetni koliko su iskusni, igrači sa takvom reputacijom bi igrali negdje jače da imaju i dalje veliki kvalitet, ali da su iskusni, tj. da imaju utakmica u nogama, to je tačno, to im je prednost...
nije to bolest rijetka...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma Ferencvaros protivnik po mjeri, jbg ne mozes napravit iskorak da u tri kola igras protiv ekipa sa malte i san marina moras nekad i jaceg izbacit
=\_1921_/=
U 18:00 igramo protiv ekipe Medjugorja.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Red je da jednom izadjemo iz ramazana sa pozitivnim ishodom u evropi 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Zasto ste sigurni da Ferenvaros prolazi Nizozemce?
Samo ne treba podcjenjivat nijedan klub, to moze skupo koštati nas, a sto jest jest, apsolutno smo favoriti, nismo mogli lakseg izvuci.
Mi dizemo sve klubove a sebe podcjenjujemo,pa ovaj Kokot recimo bi bio Messi u Malti
Zeljeznicar! 1921 !
Ma taman, moglo je biti puno gore, a puno bolje teško, možda za nijansu.
Spremiti se dobro u svakom smislu, skautirati protivnike koliko je to moguće i na teren.
Spremiti se dobro u svakom smislu, skautirati protivnike koliko je to moguće i na teren.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
bice ovo lijepa europska prica aBd... bice lijep ramazan i bajram
zeljo ce dalekooo

Pa yebo mater pola ovih nasih navijaca u ratu ni kuhari ne bi mogli biti.. Izbjegli smo Legiu, Hapoel, PAOK... Nadam se da ce u Klubu prepoznat pravi trenutak za napredak i da cemo uz dobar rezultat u prvoh tekmi i dobar marketing nakupiti 25000 ljudi u revansu. Uzmemo li u obzir da se parovi treceg pretkola izvlace dan nakon prve tekme u drugom pretkolu, mozda bude motiv vise
A prvo ove s Malte izbaciti, bez povreda i kartona... Let's go Zeljo

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pa da, zamisli mi imamo dobar rezultat poslije prve tekme, a sutradan nam izvuku Dortmund(lupam).. Kakav bi to motiv bio ybt... Mislim da bi tada bilo 25k minimalnoMinjore je napisao/la:Pa yebo mater pola ocih nasih navijaxa u ratu ni kuhari ne bi mogli biti.. Izbjegli smo Legiu, Hapoel, PAOK... Nadam se da ce u Klubu prepoznat prabi trenutak za napredak i da cemo uz dobar rezultat u prvoh tekmi i dobar marketing nakupiti 25000 ljudi u revansu. Uzmemo li u obzir da se parovi treceg pretkola izvlace dan nakon prve tekme u drugom pretkolu, mozda bude motiv viseA prvo ove s Malte izbaciti, bez povreda i kartona... Let's go Zeljo
Željezničar živimo !
A u Ferencvarosu ili Den Hagu borba za klupuFormat je napisao/la:Mi dizemo sve klubove a sebe podcjenjujemo,pa ovaj Kokot recimo bi bio Messi u Malti

Evo ko ima vremena moze pogledati utakmicu gdje je Balzan dobio s 3:1 ekipu Hiberniansa(prvaka Malte).Ja sam malo gledao i jedino mi napadac s brojem 14 djeluje opasno.Neki Italijan Piccioni, on im je i najbolji strijelac tima
[youtube][/youtube]
EDIT: u utorak 30.06 vec igramo prvu utakmicu na Malti
[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koji su naši?Schwarz je napisao/la:Evo ko ima vremena moze pogledati utakmicu gdje je Balzan dobio s 3:1 ekipu Hiberniansa(prvaka Malte).Ja sam malo gledao i jedino mi napadac s brojem 14 djeluje opasno.Neki Italijan Piccioni, on im je i najbolji strijelac tima
[youtube][/youtube]

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
CrveniFaraonTM je napisao/la:Koji su naši?Schwarz je napisao/la:Evo ko ima vremena moze pogledati utakmicu gdje je Balzan dobio s 3:1 ekipu Hiberniansa(prvaka Malte).Ja sam malo gledao i jedino mi napadac s brojem 14 djeluje opasno.Neki Italijan Piccioni, on im je i najbolji strijelac tima
[youtube][/youtube]

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- corleone87
- Kontakt:
Za Plave od prve minute igraju: Antolović (kapiten) - Memija, Kosorić, Bogdanović, Uzelac - Hadžiahmetović, D. Sadiković, Đelmić, Kokot, Beganović - Bajić.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 26 gostiju.