Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Ni ja nisam u gradu. Placam damu u budvi. Yebo pp sve na javno. Sretno. Forza Velez
ako dobijem pp šaljem, ne brini se...shaman7 je napisao/la:Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.
EDIT. Za pet minuat počinje nova era VELEŽA...
Ima li ikakvih informacija,ako nije za javnost moze i na pp.AlemC85 je napisao/la:ako dobijem pp šaljem, ne brini se...shaman7 je napisao/la:Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.![]()
EDIT. Za pet minuat počinje nova era VELEŽA...
Nadam se da ce se promjeniti vise ova uprava zvana "stabilizacija".
Dok cekamo informacije sa skupstine da malo prekratimo vrijeme sa pokojom iz mora nasih pjesama
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
u 18,30 h ide prva pish pauza... 
zamolit ću nekoga da nam na pp napiše nove članove UO, abd kada se dođe do te tačke zasjedanja...
i meni u ppAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekoga da nam na pp napiše nove članove UO, abd kada se dođe do te tačke zasjedanja...
Sta je Mostar bez Veleza
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
34 godine mostarske tifo scene
34 godine mostarske tifo scene
Izgleda da je dosad sve dobro prošlo... 
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 23 jun 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
A predsjednika sto unese paraAlemC85 je napisao/la:super vijesti rajaaaaaaaaaaaaaa IDEMO OOOOOOOOOOOO
kao što sam rekao sve je dobro prošlo........![]()
dolaze naši DANI........
#musvdg
normala...kao što si i rekao na pp sve se dešava tako...1922VFC1981 je napisao/la:A predsjednika sto unese paraAlemC85 je napisao/la:super vijesti rajaaaaaaaaaaaaaa IDEMO OOOOOOOOOOOO
kao što sam rekao sve je dobro prošlo........![]()
dolaze naši DANI........![]()
![]()
Molim te @Aleme ,je li ijedno od imena koje sam ti pominjao dobilo mjesto u upravi 
najvjerovatnije, jer su ušli novi ljudi u UO i to sa lovom. vidjet ćemo o kojim se imenima tačno radi..rodjenisa je napisao/la:Molim te @Aleme ,je li ijedno od imena koje sam ti pominjao dobilo mjesto u upravi
polahko raja. još je ovo nezvanično, tako da se moramo malo strpiti.
Skupština izgleda završena i sve je dobro prošlo, nije bilo velikih trzavica. Ušla su nova imena, ali još čekamo koja. Desile su se i neke ključne stvari za bolji Velež. 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jesu, gromoglasni aplauzi za Velez sa vise SDA clanova. Puu **** ih politika. Volim ovaj klub kao samog sebe ali uzimam definitivni odmor od ove nakarade od kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Nisi u pravuNeverGiveUp je napisao/la:Jesu, gromoglasni aplauzi za Velez sa vise SDA clanova. Puu **** ih politika. Volim ovaj klub kao samog sebe ali uzimam definitivni odmor od ove nakarade od kluba.
Pišaj po sirotinji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.