KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Tribalian
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 15:47

DANTES je napisao/la:najveći skandal nije, ali jedan od najnesportskijih jeste... baš bih volio da vidim vaše reakcije da je dalo pjevao nešto marjanoviću(ne vama je super cool što je stranac vrijeđao potencijalnog reprezentativca)... umjesto da ga osudite svaka vaša izjava kreće nije trebao, ali... i onda kreće spin sa kolekcijama suparničkih sranja...
Nije vise ni potencijalni.

DANTES je napisao/la:da lažem, trolam... prestao bih...
Da.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 17:28

DANTES je napisao/la:da lažem, trolam... prestao bih...

Neko te je slagao da si u pravu.
Ljudi neće mnogo sa tobom na ovu temu jer prosipaš demagogiju (da ne upotrijebim neki teži izraz) kad su u pitanju medijski istupi večitih. Samo gledam kako evo tri dana nesmanjenom žestinom kokadačeš ovdje i ne namjeravaš da prestaneš. :facepalm: :sick:
Dženkins je napravio grešku, slažemo se da jeste, izvinio se preko društvenih mreža i šta sad hoćeš?? Da se donese neka rezolucija u UN?
Kreći od sebe i svog kluba kad ulaziš u ovakve rasprave.
I šta si se ti našao da kao braniš Mačvana potencijalnog reprezentativca (pa ti si ovdje Mitrovića nazivao sisicom), lika koji pokazuje srednji prst na utakmici, kome, možemo da pretpostavimo. Navijač Partizana se javio da pametuje po Zvezdinoj temi bez ijedne riječi osude majica koje su takođe skandal, bez ijedne riječi osude onoga što Dulo sere tokom čitave sezone, bez osude divljanja one kretenčine Pavlovića tokom mečeva protiv Zvezde.

Ali zato si redovniji ovdje nego na temi KKP. Bolan uhvati se svoje teme, imaš materijala na pretek, eno navodno odustajete od Evrokupa, o tome piši.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 17:34

kao što nisam kritikovao kalinića tako nisam ni majice.
mitrović jeste sisica i to kažu vaši navijači, i ta izjava je bila da kalinić po meni zaslužuje da bude kapiten jer ima sve što treba imati jedan vođa na terenu...
kokodačem tri dana jer znam sve vaše reakcije na naše istupe preko ovoga ste ladno prešli, i tu prije svih mislim na magicu koji redovno ažurira ovakve skandale, a ovaj je nekako preskočio. čak sam u to postu i naglasio na koga mislim... to što svi vi mislite da ste maguca je druga stvar..
@trib nije, ali opet ne zaslužuje uvrede od kolege stranca u rođenoj državi.. zamisli da je ovo uradio neki srbin u španiji, grčkoj ili turskoj.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 18:34

DANTES je napisao/la: @trib nije, ali opet ne zaslužuje uvrede od kolege stranca u rođenoj državi.. zamisli da je ovo uradio neki srbin u španiji, grčkoj ili turskoj.
Da je ovo uradio neki Srbin u nekoj drugoj drzavi i da je bilo upereno protiv lokalnog igraca Macvanovog karaktera , dobio medijsku paznju koliko i Dzenkins u Srbiji, sto znaci skoro nista. Ovo je jedino potreslo tebe, cak ni sam Macvan nije obratio paznju na ovo koliko si ti. Na celom forumu ne postoje dve gluplje stranice nego sto su ova i prethodna . I niko ovde nema nikakav licni spor sa tobom, samo se pitamo koji ti je qrac covece ?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 18:39

pa zašto bi iko ovo shvatao lično?
ovakve pojave treba strogo i ostro da se sankcionišu, jedino tako društvo može ići naprijed.. dok se prelazi preko sličnih stvari, uvijek će ovo biti divlji Balkana gdje ludilo caruje, a zaostalost klade valja... po svima nama
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 18:44

DANTES je napisao/la:pa zašto bi iko ovo shvatao lično?
Pa ne znamo, zato svi ocajnicki trazimo da nam objasnis .
ovakve pojave treba strogo i ostro da se sankcionišu, jedino tako društvo može ići naprijed.. dok se prelazi preko sličnih stvari, uvijek će ovo biti divlji Balkana gdje ludilo caruje, a zaostalost klade valja... po svima nama
Jel' zayebavas ti ovde malo ? :mrgreen: :lol: :clap:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 18:54

nimalo... ovdje se sve toleriše, za sve se nađe opravdanje... nemoj mi reći da je to tako.. jednom se mora prelomiti i odlučiti želi li se pravo društvo, uređen sistem, ili poludrustvo, na premisama haosa kao nekad prije 100+ godina...

lično? pa nisam ja ovo sveo na lični nivo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2015, 18:57

DANTES je napisao/la:nimalo... ovdje se sve toleriše, za sve se nađe opravdanje... nemoj mi reći da je to tako.. jednom se mora prelomiti i odlučiti želi li se pravo društvo, uređen sistem, ili poludrustvo, na premisama haosa kao nekad prije 100+ godina...
Znaci od Dzenkinsa pocinje revolucija, osudom Dzenkinsa postajemo pravo drustvo i uredjeni sistem.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 19:01

ne shvataj sve bukvalno... ne mora od njega, vjerovatno ne bi ni smjeli da ga kazne... evo neka krenu od prvog slijedećeg... 90% da će to biti vujošević ili čović
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 19:57

DANTES je napisao/la:kao što nisam kritikovao kalinića tako nisam ni majice.
mitrović jeste sisica i to kažu vaši navijači, i ta izjava je bila da kalinić po meni zaslužuje da bude kapiten jer ima sve što treba imati jedan vođa na terenu...
kokodačem tri dana jer znam sve vaše reakcije na naše istupe preko ovoga ste ladno prešli, i tu prije svih mislim na magicu koji redovno ažurira ovakve skandale, a ovaj je nekako preskočio. čak sam u to postu i naglasio na koga mislim... to što svi vi mislite da ste maguca je druga stvar..
@trib nije, ali opet ne zaslužuje uvrede od kolege stranca u rođenoj državi.. zamisli da je ovo uradio neki srbin u španiji, grčkoj ili turskoj.

Pa kritikuj majice jer to jeste za kritiku ko i Dženkinsova pjesmica. leptejebo ti u istu ravan stavljaš izjavu Kalinića i majice :clap: :clap:
Ako naši navijači kažu da je Luka sisica (iako se ti ladno fataš za mišljenje 1,47% idiota i bolida), naši navijači kažu da Mačvan ima glavu konja, pa šta ćemo onda? Naši navijači kažu i da ne valja ono što izjavljuje Dulo, što je radio Pavlović, što Dabovićka kači po twiteru... što se tu ne fataš za mišljenje naših navijača?

I ne znam što očekuješ da niko od nas ne reaguje kad ti lafo prozivaš @magicu, pa nije ovo @magicina tema već tema o KKCZ. Što prozivaš lika, on je bar 20 puta rekao da ne navija za Zvezdu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 20:31

ne mogu više, ko je shvatio shvatio je, ko nije šta da se radi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 21:58

Alal vera onome ko je shvatio šta si ti htio da kažeš na zadnje dvije-tri strane.
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 15:01

Clanske u prodaji od 1. jula.. jos jedan nacin da pomognemo klubu, a i sebi.. jer realno, tih 1000 (toliko ce valjda kostati) dinara se moze i vratiti uz cashback sitem preko ovih kartica. A i da ne moze, svejedno je to podnosljiva suma.. i sto je najbolje, omogucena je prodaja i ljudima iz inostranstva, pa svi mogu doprinijeti.
Košarkaški klub Crvena zvezda pokreće još jedan ambiciozan projekat koji će omogućiti brojne benefite svojim navijačima, ali i obezbediti klubu da prihoduje određena finansijska sredstva. Reč je o ponovnom pokretanju članstva u KK Crvena zvezda koje će startovati 1. jula. Svi oni koju budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda neće samo ostvarivati prava i obaveze koje su propisane Statutom kluba, već će imati i dodatnu korist jer će njihove članske karte ujedno biti i lojalti kartice. To praktično znači da će vlasnicima ZVEZDAŠ članske karte biti obezbeđen povraćaj novca (na tekući račun) prilikom kupovine robe široke potrošnje, a svakom upotrebom kartice finansijsku korist će imati i KK Crvena zvezda.

Ovaj revolucionarni projekat i nešto potpuno novo na ovim prostorima KK Crvena zvezda će realizovati sa svetski poznatom kompanijom Lyoness koja sarađuje sa preko 47.000 partnerskih firmi u čitavom svetu.

ZVEZDAŠ članska karta obezbeđuje povraćaj novca u iznosu od 1 do 5 odsto za korišćenje usluga kupovinu robe prodajnim objektima mnogobrojnih firmi u Srbiji (spisak svih partnerskih firmi možete pronaći OVDE). Takođe, ZVEZDAŠ članska karta će omogućiti i sledeće benefite:

- 20% popusta na kupovinu Zvezdinih dresova i kompletnog asortimana u Champion i Sport Vision prodavnicama

- 10% popusta na kupovinu dnevnih karata za Zvezdine utakmice

- 10% popusta za Zvezdin letnji košarkaški kamp

- 10% popusta za članarinu u školi košarke Crvena zvezda

- 5% popusta na kupovinu proizvoda u Zvezdinom FAN STORE-u

- prava i obaveze vezana za ČLANSTVO koje su propisane Statutom kluba

- pravo prisustva na otvorenom treningu pred početak nove sezone, mogućnosti upoznavanja sa igračima i članovima stručnog štaba, učešće u poklon igrama, pravo prvenstva kupovine sezonskih karata.

Važna napomena je da će ZVEZDAŠ članske karte moći da pribave i navijači u dijaspori putem interneta, a s obzirom da komapnija Lyoness posluje na globalnom nivou i oni će moći da koriste mogućnost povraćaja novca prilikom kupovine i to u 46 zemalja širom sveta (Švajcarska, Nemačka, Austrija, Slovenija, Italija, SAD, Australija...).

Kao što je i najavljeno tokom kampanje za pretprodaju sezonskih ulaznica svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti ZVEZDAŠ članske karte, što će biti još jedna pogodnost, a iznos godišnje članirane, koja će imati nekoliko kategorija, biće objavljena u narednim danima kao i mnogo drugih pojedinosti vezanih za čitav projekat.
I Lazic ostaje u Zvezdi! Velika zelja mi se ispunila.. zahvalan igrac u rotaciji koji iz godine u godinu napreduje.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2015, 17:27

Dejan Radonjić u Crvenoj zvezdi još dve godine!
Jedna od želja koju je Radonjić imao pre sklapanja sporazuma bila je da se zadrži okosnica tima, a do sada je potvrđeno da će u klubu ostati Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Stefan Jović i Marko Tejić dok su Nikola Kalinić i kapiten Luka Mitrović 99 odsto tu i sledeće sezone.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jun 2015, 17:54

šta je sa amerima? njih morate nekako zadržati... a blazicu kupite korpu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 18:01

Dzenkins ide u NBA.. tacnije, pokusace se izboriti za novi ugovor tamo.. i kakvi sve igraju, mislim da ce uspjeti.

Za Williamsa sumnjam da ce ostati.. kontam da ce medju Turke, puni su oni kesa. A valjda ce tamo i Blazic. Gotivim ga zbog energije, ali je vrijeme da ode.. sj*bao mi je zivaca kao niko ove sezone sa svojim ulazima i polaganjima kontra rukom. Tacnije, ne polaganjima, nego dobijenim bananama.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jun 2015, 23:30

DANTES je napisao/la:a blazicu kupite korpu..

čuj sad ovo. nisam ovo očekivao od jednog grobara.
zar vam Jaka nije bio jedna od glavnih uzadnica uz Radonjića do unazad mjesec-dva? :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jun 2015, 07:16

pa znaš li ti koliko je on mene nervirao u EL? i koliko puta oborio na kladionici? a vala nije nešto ni igrao protiv nas u zadnjim utakmicama... skontao radonjić da je naša snaga na terenu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jun 2015, 16:53

Hoce li Marjanovic u NBA , Efes ili Barselonu ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jun 2015, 19:48

DANTES je napisao/la:skontao radonjić da je naša snaga na terenu
pravo pitanje je dal ste vi šta skontali? :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.