Head je napisao/la:Heller je napisao/la:Zadnje pojačanje Selje je na poziciji deminera, prethodno nastupao za BH Mac, Ministartvo Sigurnosti BH i MUP TK.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kren'o Virtu na Grbavicu, prvo kolo.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
1946
opet bomba na grbavici....otkud vam budjet za bombe yebo vi obitelj
salu na stranu,to se mora zaustaviti,stradace nevini jebote..neka svoje mafijaske stvari rjesavaju dje u sumi,nek ostave normalnu sarajevsku raju da uzivaju u fudbalu..
boze sacuvaj,streljat ga treba ko god je ostavio
salu na stranu,to se mora zaustaviti,stradace nevini jebote..neka svoje mafijaske stvari rjesavaju dje u sumi,nek ostave normalnu sarajevsku raju da uzivaju u fudbalu..
boze sacuvaj,streljat ga treba ko god je ostavio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ima šuma odmah iza juga, mogu tusolinas je napisao/la:salu na stranu,to se mora zaustaviti,stradace nevini jebote..neka svoje mafijaske stvari rjesavaju dje u sumi
Groblje je bilo i prije rata i mrtvacnica a Grbavica je paljena od strane cetnika znam da to tebi nije isto a tome jesi li pocancer ili nisi procitaj svoje komentare i samo ce ti se reci.Head je napisao/la:Smijesno je sto plavi tabor na ovoj temi vrsi horski napad na forumase kad spomenu bombu i Grbavicu. Ko da su oni postavljali bombu na Grbavici a ne navijaci Zeljeznicara. Nikako da shvate a nije problem u okolini nego u njima samim. Zanimljivo, sad u moralisanju prednjaci pile koji je Kosevo nazivao mrtvacnicom, grobljem, lavorom a navijace Sarajeva pogancerima. Karma je cudo ljudi moji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kakve to veze ima sa bombom koja je danas ostavljena na stadionu, osim ako su je četnici ostavili?pile87 je napisao/la:Groblje je bilo i prije rata i mrtvacnica a Grbavica je paljena od strane cetnika znam da to tebi nije isto a tome jesi li pocancer ili nisi procitaj svoje komentare i samo ce ti se reci.Head je napisao/la:Smijesno je sto plavi tabor na ovoj temi vrsi horski napad na forumase kad spomenu bombu i Grbavicu. Ko da su oni postavljali bombu na Grbavici a ne navijaci Zeljeznicara. Nikako da shvate a nije problem u okolini nego u njima samim. Zanimljivo, sad u moralisanju prednjaci pile koji je Kosevo nazivao mrtvacnicom, grobljem, lavorom a navijace Sarajeva pogancerima. Karma je cudo ljudi moji.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
pile,jel ides redovno na grbavicu,ozbiljno te pitam..vatreni si navijac,ili samo simpatizerpile87 je napisao/la:Groblje je bilo i prije rata i mrtvacnica a Grbavica je paljena od strane cetnika znam da to tebi nije isto a tome jesi li pocancer ili nisi procitaj svoje komentare i samo ce ti se reci.Head je napisao/la:Smijesno je sto plavi tabor na ovoj temi vrsi horski napad na forumase kad spomenu bombu i Grbavicu. Ko da su oni postavljali bombu na Grbavici a ne navijaci Zeljeznicara. Nikako da shvate a nije problem u okolini nego u njima samim. Zanimljivo, sad u moralisanju prednjaci pile koji je Kosevo nazivao mrtvacnicom, grobljem, lavorom a navijace Sarajeva pogancerima. Karma je cudo ljudi moji.
Postavljanje bombe je za svaku osudu, ne treba se zayebavati na necijoj nevolji...ovo je kriminalni cin...klasicno reketiranje.
Simpatizer odem svaku petu sestu...solinas je napisao/la:pile,jel ides redovno na grbavicu,ozbiljno te pitam..vatreni si navijac,ili samo simpatizer
Ima veze i sa onim sto lijepi slike i premazite stadion al eto od koga je i ne cudi.Cetnici ili nasi cetnici isto nam je!Heller je napisao/la:Kakve to veze ima sa bombom koja je danas ostavljena na stadionu, osim ako su je četnici ostavili?
nista,pazi gdje sjedaspile87 je napisao/la:Simpatizer odem svaku petu sestu...solinas je napisao/la:pile,jel ides redovno na grbavicu,ozbiljno te pitam..vatreni si navijac,ili samo simpatizer
Jesi me to provalio da znamsolinas je napisao/la:nista,pazi gdje sjedas
Pa kakve veze imaju četnici sa termitimapile87 je napisao/la:Ima veze i sa onim sto lijepi slike i premazite stadion al eto od koga je i ne cudi.Cetnici ili nasi cetnici isto nam je!Heller je napisao/la:Kakve to veze ima sa bombom koja je danas ostavljena na stadionu, osim ako su je četnici ostavili?
Nullius in verba
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel ova bomba iz "fonda" za baklje Manijaka ili ju je neko samoinicijativno donirao?
Celik!3,2,2.
donacija,bolji specijalni efekti prilikom koreografije..AllGunsBlazing je napisao/la:Jel ova bomba iz "fonda" za baklje Manijaka ili ju je neko samoinicijativno donirao?
Isto kao sto ti imas sa mu-dimaHeller je napisao/la:Pa kakve veze imaju četnici sa termitima
[youtube][/youtube]
Ja ovdje imo 15 godina, i napali ste mlađe od mene, vidi se da imate muda, još da ste u kavez, što niste svratili do kaveza na Slatinipile87 je napisao/la:Isto kao sto ti imas sa mu-dimaHeller je napisao/la:Pa kakve veze imaju četnici sa termitima
[youtube][/youtube]
Nullius in verba
Muda se ovdje pokazuju a ne na forumu!Heller je napisao/la:
Ja ovdje imo 15 godina, i napali ste mlađe od mene, vidi se da imate mudajes lijepo pizdit i ne moc to potkrijepit jel tako pilence moj
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pile postavi video iz Zenice. Il' vam to snimatelj nije mogao snimati bjezeci?
Celik!3,2,2.
I pokazali ste na 30-ak dječakapile87 je napisao/la:Muda se ovdje pokazuju a ne na forumu!Heller je napisao/la:
Ja ovdje imo 15 godina, i napali ste mlađe od mene, vidi se da imate mudajes lijepo pizdit i ne moc to potkrijepit jel tako pilence moj
Nullius in verba
Nisam pristalica smurfova,al na ovom snimku ako su ono bila djeca onda u Tuzli rastu mnogo velika djeca..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.