Nisam ti ja od tog posla mene to i ne zanima samo su mi sega ovi kurceviti za tastaturama, uvijek je to tako bilo kad fukara dobije marku pa pomisli da moze kupiti dunjaluk citav.AllGunsBlazing je napisao/la:Pile postavi video iz Zenice. Il' vam to snimatelj nije mogao snimati bjezeci?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Staaaaaaaaaaaa imaaaaaaaaaaaaaaaa
Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ipak su samo jedni sampioni u patetici molim lijepojoker90 je napisao/la:Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa kad su uletili u baštu najvećeg kafića, a fukare tu su bila djeca 90% grupe je bilo u Kavezu na Slatini.mma_hz je napisao/la:Nisam pristalica smurfova,al na ovom snimku ako su ono bila djeca onda u Tuzli rastu mnogo velika djeca..![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa zajebaji za mislion drugih stvari ali nemoj za zapaljen stadion ja jos nisam vidio da se neko zajebavao sa tim sto je ubijen Vedran Puljic jer ljudi imaju obraza.joker90 je napisao/la:Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao!
Odakle ti znas ti si crtani gledao tada, sad sam rece, nemoj sa odraslima u pricu.Heller je napisao/la:Pa kad su uletili u baštu najvećeg kafića, a fukare tu su bila djeca 90% grupe je bilo u Kavezu na Slatini.mma_hz je napisao/la:Nisam pristalica smurfova,al na ovom snimku ako su ono bila djeca onda u Tuzli rastu mnogo velika djeca..![]()
Eno ga opet okrece na patetiku! Gdje je iznad iko napisao zajebanciju na racun rata i rusenja grbavice??pile87 je napisao/la:Pa zajebaji za mislion drugih stvari ali nemoj za zapaljen stadion ja jos nisam vidio da se neko zajebavao sa tim sto je ubijen Vedran Puljic jer ljudi imaju obraza.joker90 je napisao/la:Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Patetika. Pa niko ne spominje paljenje Grbavice osim vas. Niko ne postavlja bombe na Grbavicu nego vi. Vi ste krivi sto vas raja zaebaje a ne forum.pile87 je napisao/la:Pa zajebaji za mislion drugih stvari ali nemoj za zapaljen stadion ja jos nisam vidio da se neko zajebavao sa tim sto je ubijen Vedran Puljic jer ljudi imaju obraza.joker90 je napisao/la:Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao!
1946
Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...
Nullius in verba
**** igraca ba ne shvatas i nema veze, shvatices kada odrastes.Heller je napisao/la:Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...
Ti mu reci kako je Sloboda preotela igraca zelji, on ce okrenut na patetiku i napisati: Kako te nije stiid?? Znas li ti da je udba otimala nama igrace?? Zeljo je patio kroz historiju zbog takvih!!! Nek te bude sram!!Heller je napisao/la:Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
De mi reci jos sta cu ja reci da znam...joker90 je napisao/la:Ti mu reci kako je Sloboda preotela igraca zelji, on ce okrenut na patetiku i napisati: Kako te nije stiid?? Znas li ti da je udba otimala nama igrace?? Zeljo je patio kroz historiju zbog takvih!!! Nek te bude sram!!Heller je napisao/la:Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...
pile87 je napisao/la:**** igraca ba ne shvatas i nema veze, shvatices kada odrastes.Heller je napisao/la:Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...

Pile je neshvaćen i patetičan
Nullius in verba
sampioni svemiraLillard je napisao/la:ipak su samo jedni sampioni u patetici molim lijepojoker90 je napisao/la:Sa svima se mozes normala podyebavati ovdje, samo strumfovi odmah okrenu na patetiku i kako su zrtve, rusen stadion, otimani igraci, oni jadni i nemocni. Ucine da se osjecas krivim sto si ih ikako zayebavao!
goveđigulašmajka
Heller je napisao/la:pile87 je napisao/la:**** igraca ba ne shvatas i nema veze, shvatices kada odrastes.Heller je napisao/la:Pile ko da je ispo iz filma o Zidovima, samo pizdi, kad mu kazes da smo im uzeli igrača on će opet na rat krenut...
Pile je neshvaćen i patetičan
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Allaha mi sve je bilo rega i super dok se pile i kompanija nisu sjatili ovdje, pa manje je ovakve price bilo izmedju rigotine i RAje a mogli bi o tome do zore. Svaki udarac nas rigotina stoicki primi i ne spominje davna vremena ali ne, imamo dezurne zrtve.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa rigotina i Pastrmka su raja i znaju suknut i primit suk, samo pile plačeSabinho je napisao/la:Allaha mi sve je bilo rega i super dok se pile i kompanija nisu sjatili ovdje, pa manje je ovakve price bilo izmedju rigotine i RAje a mogli bi o tome do zore. Svaki udarac nas rigotina stoicki primi i ne spominje davna vremena ali ne, imamo dezurne zrtve.
Nullius in verba
Kako ćeš podyebavati navijača Želje? To ti je isto kao da navijač Livorna podyebava navijača Juventusa
Najveći, najbolji, najuspješniji, boje nas se i kad smo na konopcima, a jedni najbogatiji, drugi najorganizovaniji, treći najstabilniji, četvrti u pokušaju...
Zamisli koja je to veličina kad ti direktor prvaka na proslavi titule pjeva pjesme, isto kao igrači i navijači
Zamisli koja je to veličina kad ti direktor prvaka na proslavi titule pjeva pjesme, isto kao igrači i navijači
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne placem ja ti si i onako mali da razumijes samo vam kazem da ne pravite zajebanciju od svega neki od nas su krvi dali za tu Grbavicu.Izazvaces kontra efekat i imaces picvajz.zajebancija treba imati dobar ukus i granicu.Nazalost seljadija nije nikad imala ni ukus ni granicu dokle zajebancija treba ici.Heller je napisao/la:Pa rigotina i Pastrmka su raja i znaju suknut i primit suk, samo pile plačeSabinho je napisao/la:Allaha mi sve je bilo rega i super dok se pile i kompanija nisu sjatili ovdje, pa manje je ovakve price bilo izmedju rigotine i RAje a mogli bi o tome do zore. Svaki udarac nas rigotina stoicki primi i ne spominje davna vremena ali ne, imamo dezurne zrtve.
Mene bi bilo stid da vama neko pomene kapiju ili pitarima Vedrana kao predmet zajebancije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.