PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Oj Boze sacuvaj. Ne odnosi se na pile.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I pored svega toga pišamo po vama, to govori o vama... A i lijepo poređenje i vas ce jedan dan nabit u treću liguVirtu4l je napisao/la:Kako ćeš podyebavati navijača Želje? To ti je isto kao da navijač Livorna podyebava navijača JuventusaNajveći, najbolji, najuspješniji, boje nas se i kad smo na konopcima, a jedni najbogatiji, drugi najorganizovaniji, treći najstabilniji, četvrti u pokušaju...
Zamisli koja je to veličina kad ti direktor prvaka na proslavi titule pjeva pjesme, isto kao igrači i navijači
@Sabinho
Da ispravim navod od maloprije u taboru seljovaca imaju dva smora...
Kakve veze sa ratom ima što vam je stadion RUŽAN i ko ****
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
a magareta. sto si tvrdoglav tako?pile87 je napisao/la:Ne placem ja ti si i onako mali da razumijes samo vam kazem da ne pravite zajebanciju od svega neki od nas su krvi dali za tu Grbavicu.Izazvaces kontra efekat i imaces picvajz.zajebancija treba imati dobar ukus i granicu.Nazalost seljadija nije nikad imala ni ukus ni granicu dokle zajebancija treba ici.Heller je napisao/la:Pa rigotina i Pastrmka su raja i znaju suknut i primit suk, samo pile plačeSabinho je napisao/la:Allaha mi sve je bilo rega i super dok se pile i kompanija nisu sjatili ovdje, pa manje je ovakve price bilo izmedju rigotine i RAje a mogli bi o tome do zore. Svaki udarac nas rigotina stoicki primi i ne spominje davna vremena ali ne, imamo dezurne zrtve.
Mene bi bilo stid da vama neko pomene kapiju ili pitarima Vedrana kao predmet zajebancije.
goveđigulašmajka
Maccabi i Litex su pokazali koliko ste najveci i najboljiVirtu4l je napisao/la:Kako ćeš podyebavati navijača Želje? To ti je isto kao da navijač Livorna podyebava navijača JuventusaNajveći, najbolji, najuspješniji, boje nas se i kad smo na konopcima, a jedni najbogatiji, drugi najorganizovaniji, treći najstabilniji, četvrti u pokušaju...
Zamisli koja je to veličina kad ti direktor prvaka na proslavi titule pjeva pjesme, isto kao igrači i navijači
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Dodji snimi u SarajevuAllGunsBlazing je napisao/la:Pile postavi video iz Zenice. Il' vam to snimatelj nije mogao snimati bjezeci?
Valja doći do Maccabija i LitexaTaRgEt_ je napisao/la:Maccabi i Litex su pokazali koliko ste najveci i najbolji
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Virtu4l je napisao/la:Valja doći do Maccabija i LitexaTaRgEt_ je napisao/la:Maccabi i Litex su pokazali koliko ste najveci i najbolji
Vi ste dosli i pokazali ste se nema , ako cete nam ovako drzavu predstavljati po svijetu onda
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Virtu4l je napisao/la:Valja doći do Maccabija i LitexaTaRgEt_ je napisao/la:Maccabi i Litex su pokazali koliko ste najveci i najbolji

Nullius in verba
Kako se nismo pokazali, FK Željezničar je na izvlačenju u ponedjeljak imao najveći koeficijent od svih bh klubova, to su oni brojevi koji ne lažuTaRgEt_ je napisao/la:Vi ste dosli i pokazali ste se nema , ako cete nam ovako drzavu predstavljati po svijetu onda
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemamo mi te kapacitete, mi ne furamo Kašikare i kalašemma_hz je napisao/la:@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
Joj kad Adminu pukne film
Nullius in verba
On nastavlja po svom...pile87 je napisao/la:Ne placem ja ti si i onako mali da razumijes samo vam kazem da ne pravite zajebanciju od svega neki od nas su krvi dali za tu Grbavicu.Izazvaces kontra efekat i imaces picvajz.zajebancija treba imati dobar ukus i granicu.Nazalost seljadija nije nikad imala ni ukus ni granicu dokle zajebancija treba ici.Heller je napisao/la:Pa rigotina i Pastrmka su raja i znaju suknut i primit suk, samo pile plačeSabinho je napisao/la:Allaha mi sve je bilo rega i super dok se pile i kompanija nisu sjatili ovdje, pa manje je ovakve price bilo izmedju rigotine i RAje a mogli bi o tome do zore. Svaki udarac nas rigotina stoicki primi i ne spominje davna vremena ali ne, imamo dezurne zrtve.
Mene bi bilo stid da vama neko pomene kapiju ili pitarima Vedrana kao predmet zajebancije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemam pojma i ne znam tuzlu a nisam ni bio prisutan.mma_hz je napisao/la:@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma kontas valjda na sta sam mislio,nbt sta furate..Heller je napisao/la:Nemamo mi te kapacitete, mi ne furamo Kašikare i kalašemma_hz je napisao/la:@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
FK SARAJEVO.
Macabi Litex, Maribor nema pokazali ste vidim pravo, sjete vas se cesto u tim gradovima , cuo sam sad istina ili ne da su Bugari uveli i novu rijec u Bugarski jezik kada cuju da vi igrate , ili neko spomene vas, "Radodajka" hmmmVirtu4l je napisao/la:Kako se nismo pokazali, FK Željezničar je na izvlačenju u ponedjeljak imao najveći koeficijent od svih bh klubova, to su oni brojevi koji ne lažuTaRgEt_ je napisao/la:Vi ste dosli i pokazali ste se nema , ako cete nam ovako drzavu predstavljati po svijetu onda
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 25 jun 2015, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Jest plačipi, mislim pilejoker90 je napisao/la: On nastavlja po svom...Niko nigdje nije spominjao ni rat, ni Vedrana i Mirzu rahmetli, al ok..
Nullius in verba
Docepo se inteneta priznaj da si ovo ti.Heller je napisao/la:Nemamo mi te kapacitete, mi ne furamo Kašikare i kalašemma_hz je napisao/la:@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
FK SARAJEVO.
RIP za nekad najjacu temu na forumu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Došlo im u centar, na okupljanju. Da su imali namjere oskrvnuti to bi to i uradili, a ne njih ganjali. Ali naravno oni su bili na drugom kraju kao i uvijek, ovo na klipu su djeca iz vrtića krenula kući.mma_hz je napisao/la:@pile,ako se ne varam ovaj vas"napad" se desio bas na toj kapiji..to je sramota ako je tacno..onako s pivama i psovkama na to mjesto,dobro vas nisu iz kalasa pucali--
@heller lahko se tebi zajebavat kad Grbavicu ne vidiš očima. Mene iskreno boli ku.rac ja sam navikao i na bombe i metke. Ali vidjet cemo koliki će ti osmijeh biti na licu kad budala zdenku minira, a brat ti bude na tri strane razbacan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.