Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Izgleda da smo jaci za Teletovica na eurobasketu
http://sportsport.ba/ino_kosarka/mirza- ... ima/165578
Dobra vijest po meni
Igrace na euru sto posto
Dobra vijest po meni
🔵⚪
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa kakve su ovo dezinformacije za Mirzu na ovom portalu? Kako neko moze biti ovako neozbiljan i neupucen prije nego nesto objavi??Prvo,uopste nije sigurno da li Mirza ostaje u BKN-u,jer je samo data "kvalifikovana ponuda" koja se mora dati da bi igrac ostao RFA,ukoliko mu se ne nudi vise novca ,a ocigledno da to Netsi nemaju namjeru.Drugo,ukoliko neko ponudi vise od te ponude i Mirza prihvati,on ode,(a ona je $4,210,125),a ja nigdje nisam procitao da je King rekao da ce mecirati.Nigdje.I trece,ugovori se ne mogu potpisivati prije 10-15.jula,minimalno...Boze sacuvaj.

Nets ce ponuditi 4.2 miliona dolara I ako Mirza prihvati onda ce ostati u Netsima godinu dana I nemaju pravo ga razmjeniti bez njegovog odobrenja.Tako sam ja skonto.Kad sam dosao na sportsport pise da Mirza ostaje u Netsima .Nisam siguran al mozda su dobro informisani.
Citam da ga Real ima na piku ako ne ostane u NBA.
ja bih to iskreno volio, mirzet je dokazao da može igrati u nba, sad se vrati i dominira u europi.. četvrtak/petak 20.45 euroligica nedjelja 12.00 endesa elhamdulillah šta će mu više
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Harun podjelio neki link gdje piše da Mirza igra. Nebi to Harun napamet objavio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- sigurnoable
- Kontakt:
On je svoje pokazao u Euroligi I upravo zato sto mu je to postala neka rutina zatrazio je nesto vise a to vise je naravno NBA. Poznavajuci njegov karakter od vracanja nema nista.kokuz je napisao/la:ja bih to iskreno volio, mirzet je dokazao da može igrati u nba, sad se vrati i dominira u europi.. četvrtak/petak 20.45 euroligica nedjelja 12.00 endesa elhamdulillah šta će mu više
Mirza ostaje u NBA (99% u Netsima). Što se repke tiče, ne smijem svašta pisati ali nema potrebe da brinete 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Od prije 3 dana, zna čovjek da uživa

- sigurnoable
- Kontakt:
Treba ga cuvati, da nam ne padne sa tog stroja pa eto opet belaja!gonzales je napisao/la:Od prije 3 dana, zna čovjek da uživa![]()
S obzirom kakve su banalne ozljede imali mnogi sportaši, nije zgoreg napomenuti da se treba čuvati. 
Vidjela sam da je već otišao u Beograd na ono okupljanje. Ne znam jesu li stigli ostali jači igrači koji su najavljeni.
Vidjela sam da je već otišao u Beograd na ono okupljanje. Ne znam jesu li stigli ostali jači igrači koji su najavljeni.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Majka našeg kapitena

Panjlee trejdan u Portland.
Steve Blake i pick ovogodišnjeg drafta, odličan krilni defanzivac, Rondae Hollis Jefferson
Steve Blake i pick ovogodišnjeg drafta, odličan krilni defanzivac, Rondae Hollis Jefferson
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
makar nešto dobro
još da Đeka negdje pošalju
još da Đeka negdje pošalju
BaDa12 je napisao/la:S obzirom kakve su banalne ozljede imali mnogi sportaši, nije zgoreg napomenuti da se treba čuvati.
povodom cega je ta tekma?
Dvadeset godina BeoBasketa.filip13 je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:S obzirom kakve su banalne ozljede imali mnogi sportaši, nije zgoreg napomenuti da se treba čuvati.
BeoBasket starsfilip13 je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:S obzirom kakve su banalne ozljede imali mnogi sportaši, nije zgoreg napomenuti da se treba čuvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.