Ko je ovdje luđi ispao, Celticsi ili Jordan i Hornetsi? xD
Ja mislim da će Jordana na lomači spaliti na kraju nakon svih ovih briljantnih poteza na draftovima...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nisu Celticsi nudili 6 pickova kao prvo, nego 3 prve runde (2 u ovom draftu i Dallasov sljedeće godine) i jedan druge runde. I kao drugo, nudili su ih da bi uzeli Winslowa na 9. mjestu, ne Kaminskog.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Ni u ludilu ne može čovjek reći da je bolji od Winslowa, a kamoli da vrijedi 6 pickova koliko su ljudi nudili za njega. (nisu nudili za njega, nego za taj pick, koji se "pretvorio" u njega xD)
Ne znam, ne razumijem Hornetse, daš Vonleha, kojem je 20 godina, od kojeg si mogao praviti igračinu, draftuješ "gotov produkt" koji ti ne rješava najbitniji problem u ekipi... Insanity
Sad sam provjerio, po prvim reportima su se spominjala 4 pick-a kao što ti kažeš, u zadnja dva sata se pojavila priča da su na kraju ponudili 6, ali da su ovi odbili.IlCapitano je napisao/la:Nisu Celticsi nudili 6 pickova kao prvo, nego 3 prve runde (2 u ovom draftu i Dallasov sljedeće godine) i jedan druge runde. I kao drugo, nudili su ih da bi uzeli Winslowa na 9. mjestu, ne Kaminskog.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Ni u ludilu ne može čovjek reći da je bolji od Winslowa, a kamoli da vrijedi 6 pickova koliko su ljudi nudili za njega. (nisu nudili za njega, nego za taj pick, koji se "pretvorio" u njega xD)
Ne znam, ne razumijem Hornetse, daš Vonleha, kojem je 20 godina, od kojeg si mogao praviti igračinu, draftuješ "gotov produkt" koji ti ne rješava najbitniji problem u ekipi... Insanity
Pa bolje uzeti igraca za kojeg mislis da ce postati dobar nego pokupiti neke pikove vjerovatno iza dvadesete pozicije.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Kakva zvijezda, sta si ti ocekivao da oni pokupe s 9. pickom? Neku novu verziju Anthony Davisa ili? Kaminsky je igrac koji vec sada ima bolju ofanzivnu igru od Ryana Andersona (koji je samo tricas), i koji moze rasiriti reket, odnosno odigrati ulogu stretch cetvortke, sto je jako bitno za Hornetse s obzirom da imaju vrhunskog post igraca u Jeffersonu, koji je nerijetko udvajan. Sada su ga okruzili dobrim tricasima, i to je ono na cemu se njihova filozofija zasniva, i cime ce Jeffersonov kvalitet maksimalno eksploatisati.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Hrvatski JordanLillard je napisao/la:
Nisam ni sumnjao
Nadam se da nije umisljen i glup ko Nurkic.andro234 je napisao/la:Hrvatski JordanLillard je napisao/la:
Nisam ni sumnjao
Koliko sam cuo dosta je umisljenGreivis je napisao/la:Nadam se da nije umisljen i glup ko Nurkic.andro234 je napisao/la:Hrvatski JordanLillard je napisao/la:
Nisam ni sumnjao

Poturili covjeki kacketalemsa je napisao/la:
I Rodzo navija za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.