AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2015, 21:05

Ne mogu reći da sam nešto zadovoljan, al' ajde, nije da imamo nekog izbora.

Ali Bacca nije igrač tipa Martinez koji će znati stvoriti sebi priliku već je jedan od onih koji maksimalno iskoriste svaku loptu koja dođe u šesnaeterac, pa me živo zanima ko će ga servisirati pored De Jonga, Witsela (daj bože da i on dođe), Bertolacija i Šaravija :facepalm:
Šaravija il' neka puste da igra kao drugi napadač ili ga prodaj da momak bezveze ne propada jer nikad neće moći dostići puni potencijal, prvo je kod Pippa igrao polubeka, sad na ofanzivnom veznom, a za par godina ga očekujem među stativama :lolno: on se nameće kao savršeno riješenje za drugog napadača tako da je svaka kupovina napadača obično bacanje para, a ako se ni tu ne snađe, pa bože moj, ima još merkata.

hajde još i baselija dovedite, nek' igraju igračine poput njega i bertolaćija :facepalm: u pm, napokon imaju pare i opet ne znaju poštena igrača kupit i posložit prioritete. :damn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jun 2015, 21:08

Biscione je napisao/la: slika
Kažu slika govori više od hiljadu riječi :mrgreen:
50 miliona naspram 12 :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jun 2015, 21:18

Kad smo trebali dovest Palettu svi ste se smijali a momak je bio nas najbolji stoper od kad je dosao. Ista situacija sad sa Bertolacijem. Kad procitam pojedine komentare sticem dojam da ga pojedinci nisu nikako gledali. I pokusajte biti malo realniji. Jel zaista mislite da ce u jednom prelaznom roku dovest 11 WC igraca i izdominirati ligu. Lahko je stalno krtikovati i govoriti sad imamo para. Ako je istina da je Shahtar spreman pustiti Adriana za 8 mil celo bi vec trebao biti u avionu. Na tih 20-25 mil koliko bi se ustedjelo na napadacu dodati jos 15-20 mil i dovesti kvalitetnog AMF. Pastore, De Brune, Isco...
Evo izgleda da ipak dolazi Bacca, al sacekajmo sluzbenu potvrdu, za svaki slucaj :lol:
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 27 jun 2015, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jun 2015, 21:22

Gdje ti je Paletta bio najbolji? Kad je trebalo potrčati on nije mogao maknuti. Ništa on nije bolji od Mexe i Zapate. Svi oni nekada odrade dobar posao a većinu vremena su odron. Treba nam neko ko će nositi odbranu tokom sezone a ne da odigra jednu dobru tekmu u mjesec dana.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jun 2015, 21:24

Nisi me shvatio. Ne kazem ja da je on odlican stoper,al u konkurenciji kakvu je imao bio je nas najbolji stoper. Ako cemo biti iskreni nama trebaju 2 stopera a Paleta i Mexes mogu za klupe.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 27 jun 2015, 21:32

Nažalost ostajemo bez Ramija koji bi uz jednog WC igrača činio odličan tandem. Ovako će dovesti nekog levata i udružiti ga sa Palettom i nema od nas ništa. Rezerve Zapata i Mexes, nikad se mi debila riješit nećemo.
Forza Milan!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jun 2015, 21:42

Milan have now also reached an agreement with Sevilla regarding Carlos Bacca.

Milan will pay €30m for Carlos Bacca (i.e. his release clause), according to Sky.

The details of Bacca's agreement with Milan: 5-year contract with an annual salary in the vicinity of €2.5-3m. [Sky]
Previse je ovo para. Ne vrijedi te pare.
Galliani will travel to Russia to speak with Zenit after he has reached an agreement with Witsel. He spoke with Witsel's father yesterday. FC Zenit want €40m in order to sell Axel Witsel, according to Sky.
Cuj 40 miliona :lol:

50 miliona za Bertolaccia i Baccu :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jun 2015, 21:49

Slazem se da realno Bacca ne vrijedi 30 mil. Al ne vrijede ni Dybala i Kondogbia 40, Bale 100... Malo se danas igraca plati koliko zaista vrijedi.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jun 2015, 21:51

skup.

sevilla i porto imaju najbolje uprave na svijetu
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 27 jun 2015, 22:01

Milan je u takvoj situaciju da mora pretplacivatk igrace dok se ne vrati u vrh.

Potroseno je 50 milions, ali gap za Juventusom nije smanjenj, realnost je borba za trece mjesto.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 jun 2015, 22:20

IlFantasista je napisao/la:Milan je u takvoj situaciju da mora pretplacivatk igrace dok se ne vrati u vrh.

Potroseno je 50 milions, ali gap za Juventusom nije smanjenj, realnost je borba za trece mjesto.
Prije bi rekao da je realnost borba za Europsku ligu nego za LP :hmmmmm:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 27 jun 2015, 23:10

IlFantasista je napisao/la:Milan je u takvoj situaciju da mora pretplacivatk igrace dok se ne vrati u vrh.

to je to sve si rekao... sto zbog situacije u kojoj je sto zbog toga sto svi znaju da sad ima para pa ce izmusti sto vise mogu (jer mogu "ucjenjivati" )

pa vecina ce se sa mnom sloziti da mi i ne ganjamo Juventus tj skudeto jer sa trenutnim pojacanjima jasno je da se ne mozemo porediti i cilj je plasirati se u LP pa tek one tamo vjerovatno napasti skudeto...

Milan nece dobiti Witsela ispod 30 miliona i to je vec 80 miliona potroseno na tri igraca... ako je vjerovati da imamo 150 mil. na raspolaganju onda imamo jos dobrih 70 na raspolaganju (ukoliko witsel dodje po onoj gore cijeni) znaci ambicije milana ce zavisiti od pojacanja koja dodju do kraja.

Juve ce maksimalno jos jednog igraca dovesti jer nemaju potrebe za vise jer imaju kostur koji samo nadogradjuju.

e sto se tice Bacce i 30 miliona realno previse jer u septembru puni 29godina ali nek trose nisu nase pare i to me vise ne zanima bitno mi je da dolaze igraci.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 jun 2015, 23:21

Stvarno se jos nije rodio ko bi ljudima ugodio, pa kad nisu trosili bili su najgori, sad kad trose sto trose toliko, pa ljudi igraci za koje nikad niste culi danas kostaju po 30 -40 mil, ona prevara od Carrola u Liverpool je dosao ko najskuplji transfer ucinak mu 6 golova, Bacca je u 2 godine dao 49 golova, zbog njega Martinez grije klupu u repki...bolje i njega dovesti koji ce se srcem boriti za klub nego nekoga ko nece cijeniti klub nikako!! sad dovesti odlicnog ofanzivnog veznog i halfa i mozemo se nadati finom rezultatu, onda ce sve da ovisi o Sliniju :)

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 00:01

Šta ja znam, nisam sretan zbog dolaska Bacce ali nemamo izbora previše šta ja znam, u svakom slučaju upgrade je u odnosu na sve naše napadače.

Opet je preplaćen i opet ponavljam da to nije igrač koji će nam donijeti slavu.

Bacca 30m :eh:

Bertolacci 20 :wtf: :wtf:

Witsel 40 :o :o :o

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 00:08

Bacca gotova stvar ! Dogovor je pao i sa Sevillom a i sa igračem !
Koštat će €30m tolika je otpusna klauzula. Narednih nekoliko sati doći će do razmjene dokumenata.
Carlos će potpisati 5-godišnji ugovor sa godišnjom platom od €2.5-3m ... ADIL RAMI NEĆE BITI UKLJUČEN U TRANSFER JER POSTOJI MOGUĆNOST DA PREĐE U LYON.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 28 jun 2015, 00:09

A Bonera?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2015, 00:13

Il Capitano 8-)

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 00:13

Principe je napisao/la:Šta ja znam, nisam sretan zbog dolaska Bacce ali nemamo izbora previše šta ja znam, u svakom slučaju upgrade je u odnosu na sve naše napadače.

Opet je preplaćen i opet ponavljam da to nije igrač koji će nam donijeti slavu.

Bacca 30m :eh:

Bertolacci 20 :wtf: :wtf:

Witsel 40 :o :o :o

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Staru ti slavu mogu vratiti Messi, Ibrahimović, Ozil, Ramos i Marcelo ;)...tim se gradi dio po dio, najvaznije je doci do lp naredne godine..Mercato nije zvanicno ni poceo 50 mil je potroseno, znaci bice jos ulaganja...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jun 2015, 00:16

Nije problem sto trose, vec sto trose na gluposti tolike novce. Ajde razumio sam kada nismo imali novca pa smo se krpili raznoraznim igracima za sicu, ali zasto se sada kada imamo prihode razbacuju na Bertolacije kojeg se Roma jedva docekala otarasiti (za nas je lafo novi Markizio, al' u kurcini) i Bacci koji ce biti nula bez jake sredine, a sve su prilike da ce tu sredinu ciniti Witsel, Bertolaci, De Jong i jadni Sarafi na ofanzivnom veznom. Gdje je tu, u pi.zdi lijepe matere, kreativnost i kvalitet? Doduse, ima ga, al' za jedno 5-6 mjesta, taman da uznapredujemo za razliku od prosle godine. :zzz:

I slag na tortu, Sinisa. :facepalm: Covjek mjenja formaciju koju su prevazisli svi veci klubovi, a sto je najgore, nemamo ni pola igraca za to.

Daj boze da sta pametno odrade do kraja merkata, al' ovo dosad mi se ne svidja. Otici ce skoro 120 miliona racunajuci stopera i kraj, nema vise love. A kako ce nas to pojacati? Prosjecno, i dalje ce LP biti nedosanjani san haman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 00:18

Al opet kad pogledaš ovaj zabio mislim 32 gola u najjačoj ligi na svijetu ... nije mala stvar osvojiti i Ligu Evrope on je glavna karika bio.

Mogle su se pare pametnije iskoristiti ali očito da naše glavonje imaju plan da Milan ŠTO PRIJE uvedu u Ligu Prvaka sa "formiranim" igračima.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []