Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
I meni ako moze u pprodjenizavjecnost je napisao/la:Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
Alemu se obratite,on ce to vama odradit 
sta je sa Avdom Kalajdzicem jel i on otisaoshaman7 je napisao/la:Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Aleme brato ako moze pp.AlemC85 je napisao/la:znači ima da deremo g.uzove?AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ma raja nije to ništa posebno i ako dobijete od Alema, mislim samo se pregovara, nadam se da nećete shvatiti to kao da su potpisali. 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Haj daj taj PP da i ja cujem 
Vidjet cete uskoro.1922VFC1981 je napisao/la:Alem suplju prosipa nemojte njemu vjerovat![]()
normala cekati da bude sluzbeno..nista ne pisati javno zbog dusmana....a malo ih je.....
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Znas da je zajeb. prijateljuAlemC85 je napisao/la:Vidjet cete uskoro.1922VFC1981 je napisao/la:Alem suplju prosipa nemojte njemu vjerovat![]()
#musvdg
sta je sa avdom je li i on otisao...
Zadnja izmjena: brkic1970, dana/u 27 jun 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...
#musvdg
RAja nije to jos sve gotovo nemoj te uzimat zdravo za gotovo,ako bi dobro bilo ako ne nikom nista,idemo dalje.
ma mogao je i on radi uroka1922VFC1981 je napisao/la:Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...Ne bi utakmica imala car da neko ne zagalami AVDO MJENJAAJ
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Avdo grize,zajeban jebrkic1970 je napisao/la:ma mogao je i on radi uroka1922VFC1981 je napisao/la:Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...Ne bi utakmica imala car da neko ne zagalami AVDO MJENJAAJ
#musvdg
Kakav bola Alem meni samo vjerujte, ja posjedujem provjerene informacije. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.