De koga bi ti doveo, sta ti mislis da bi Di Maria ili Cavani ili neko 3 igrao godinu bez lp, Milan im nista ne nudi osim plana da ce nesto biti dogodine...meni isto nije jasno za Bertollacia, ali ponavljam vise volim njega na klupi nego Muntaria i Essiena...ofanzivni veznjak ce morati doci to je najkriticnije mjesto jer nemas osim Honde nikoga, jos je Glupson najavio 4312 formaciju, valjda nece u upravi popušiti ovo za Serafa na tom mjestu...rope11 je napisao/la:Nije problem sto trose, vec sto trose na gluposti tolike novce. Ajde razumio sam kada nismo imali novca pa smo se krpili raznoraznim igracima za sicu, ali zasto se sada kada imamo prihode razbacuju na Bertolacije kojeg se Roma jedva docekala otarasiti (za nas je lafo novi Markizio, al' u kurcini) i Bacci koji ce biti nula bez jake sredine, a sve su prilike da ce tu sredinu ciniti Witsel, Bertolaci, De Jong i jadni Sarafi na ofanzivnom veznom. Gdje je tu, u pi.zdi lijepe matere, kreativnost i kvalitet? Doduse, ima ga, al' za jedno 5-6 mjesta, taman da uznapredujemo za razliku od prosle godine.![]()
I slag na tortu, Sinisa.Covjek mjenja formaciju koju su prevazisli svi veci klubovi, a sto je najgore, nemamo ni pola igraca za to.
Daj boze da sta pametno odrade do kraja merkata, al' ovo dosad mi se ne svidja. Otici ce skoro 120 miliona racunajuci stopera i kraj, nema vise love. A kako ce nas to pojacati? Prosjecno, i dalje ce LP biti nedosanjani san haman.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.