AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2015, 09:03

Principe je napisao/la:Ibra-Witsel-Hummels/Laporte i ganjamo skudeto
Preoptimisticno :roll: Nemoguce je da bi sa ovom trojicom Milan bio u kombinacijama za Scudetto. Pretpostavljam da si to rekao prvenstveno zbog Zlatana ali ne moze ni on sam.

Milan treba zadnju liniju dopuniti/pojacati sa minimalno dvojicom extra kvalitetnih igraca. Vezni red takodjer.

Milan treba prvo napraviti kostur tima oko cega ce graditi i pokusati osigurati LP pa se onda prica o Scudettu.
Zenga je napisao/la:Kondogbia + Jackson Martinez = 75mil.
Bertolacci + Bacca = 50mil.
Plate su takodjer nekih 35% manje ovima koje smo doveli, gledajuci sa te strane, dobro smo prosli. Bacca ce sigurno biti puni pogodak, Bertolacci sasvim solidan.

Dovedemo li Adriana za skromnih 10mil imati cemo fantastican tandem, jos jedan vezni koji zna lopte i vec lici na nesto.
Nek nogiraju Montoliva i dovedu npr Van der Vaarta ili sl.
Imamo jos 100mil na raspolaganju, Galliani ce sigurno iscupati kakvu igracinu za tu lovu, uz jos 2 solidna igraca.

Rjesavati se sljama laganini, znamo svi ko su, osloboditi dio love za plate i mozda dobiti 10 mil.
Ne bih ja bas rekao 'dobro'. Van der Vaart??? 150 miliona miliona nece biti ulozeno u transfer na nacin na koji vi zelite. Tu su uracunate i plate i porezi i svasta nesto. Vjerujem da imate jos nekih 50 mil za potrositi a od prodajte igraca tesko da mozete dobiti bilo sta.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Denno
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Denno » 28 jun 2015, 09:08

muxa je napisao/la:
Batva je napisao/la:Italijani hvale Bertolaccija, svi mu zele dobrodoslicu u Milan, mada i nije los centralni vezni, tek 24 godine, prodoran, ima dobru tehniku i brzinu, asistira, a zna i zabiti gol, voli ici prema naprijed. Jedina mana je sto je precijenjen. Roma ga otkupila za nekih 9 miliona, ako ne grijesim, i mi odmah vise nego duplo ga placamo, ma daaj...
Roma je dala 8,5 mil za pola ugovora jer su vec imali pola ugovora, tako da je prema tome njegova vrijednost 17 mil a mi cemo ga navodno platiti 19+1 mil bonusa. Prema mom misljenju preplacen je upravo ta 2-3 mil. Rope, budi iskren pa reci koliko si puta gledao to "smece"? I daj nam sastavi tu ekipu po tvom cejfu.
U odnosu na cijene ostalih igrača 20 mil je sasvim realno. Jbg kad je sve otišlo u .... i neko je već pisao, Ronaldo onaj pravi bi danas koštao milijardu.
Bacca ne bi bio pametna investicija.
embrace the chaos

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2015, 09:24

Nije los Bacca al ja bi umjesto njega radije uzeo Adriana a razliku potrosio na potrebnije igraca al ko mene pita. Doduse nismo jos sigurni ni da li ce doci ;)
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jun 2015, 09:31

Nije loš, al sad će 30ta i 30mil iskeširati, nije pametno. Bolje dodati još 10-15 i uzeti Lukakua koji vjerujem da je bolji, a isti novac možeš i vratiti il čak i zaraditi ako nastavi progres.
embrace the chaos

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 10:09

muxa je napisao/la:Nije los Bacca al ja bi umjesto njega radije uzeo Adriana a razliku potrosio na potrebnije igraca al ko mene pita. Doduse nismo jos sigurni ni da li ce doci ;)
Citam da bi Adriano mogao doci i onako kosta 10 mil, Al Ahly je ponudio 9 mil i pristali su značiza 10 sigurno prelazi..

Bacca puni 29 u spetembru, nema potrebe ga postaravati, neka odradi 2 godine na visokom nivou isplatio se :D

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 jun 2015, 10:39

Da li cemo dovesti nekog u sredini kreativca zavisi od toga da li ce otici neki igrac iz sredine i generalno iz kluba jer smo rpetrpani igracima, pa najmanje 5-6 igraca treba otici.

Luiz Adriano za 8 miliona kazem kradja i rado bi ga doveo, ko zna mozda Bacca zakaze, a ovaj eksplodira ;)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jun 2015, 12:14

Koga god sam pitao, odnosno one koji prate Shaktar, kazu da je lik prosjecan igrac. Al' kao back up igrac za nekih desetak miliona bi bio odlican, al' prva postava bas i ne.
Ustvari, samo navijam da Saravija prekomanduju na napadaca, samo da ga ne gledam kao veznog. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 jun 2015, 12:30

bacca bez dobre sredine pogotovo desetje ce biti flop.
Lik je prosjecan u svemu jedino dobro prati igru, dobro se postavlja. Sve mi smrdi na novog oliveiru.

Ja bih probao sa 442, ses i baca, uza njih menez koji je najblize kaki npr.

Sesa koristiri bilo gdje osim na spicu je glupost, frajer je brz, poletan i u nekoliko koraka pretrci igraca. Tekma peotiv citija je fin primjer a i onu sezonu kad je razvaljivao, bio je blizu golu. Kakvi am ili krila.

Jedino je upitno zdravlje njegovo.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 28 jun 2015, 12:40

Dobiste i vi svog Icardija.Bacca je zver. :)

Odlicno pojacanje, s kim god da bude igrao.
Murillo=JJ

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jun 2015, 13:12

Kakvo pojacanje, lik nije ni dosao kod nas. Kao sto je i Jackson vec odigrao 2 utakmcie za nas, toliko smo vjerovali da pare mogu sve. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 jun 2015, 13:22

Odlicno pojacanje, nadam se da ce opravdati ulozene milione. Najbolje je kad bi se fokusirali na dovodjenje Witsela, Adriano nam i nije potreban toliko. Sharawy uz Baccu u napadu i ne treba nista vise, jedino moze kao kvalitetna zamjena. Upitno je i zdravlje Ses-a, nadam se da su povrede iza njeg napokon.

Dobro je, samo nek je odcepilo :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 13:25

Batva je napisao/la:Kakvo pojacanje, lik nije ni dosao kod nas. Kao sto je i Jackson vec odigrao 2 utakmcie za nas, toliko smo vjerovali da pare mogu sve. :D
To se brzo zaboravilo, kad sutra osvane naslov "Bacca: Dogovorio sam sve sa Liverpoolom" :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 13:38

Ništa bez Ibrahimovića, još uvijek mu se nadam. 31.8. u 23:55 ćelo pravi show

Gazzetta piše da Bacca potpisuje na 4god .. plata €3.5m

Gazzetta isto piše da Mihajlović hoće štopera ljevaka. Abdenour je najveći kandidat, problem predstavlja NON-EU pasos. Mi imamo jos 2 slobodna mjesta, Bacca i još neko. L Adriano je jos u igri.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 13:58

Samo su Cristiano Ronaldo (32) i Messi (23) zabili više izglednih prilika od Bacce (20).
C.Bacca Vs Mandžo, Suarez i Benzema:
Golovi:
Bacca 20
Suarez 16
Benzema 15
Mandžukić 12

Asistencije:
Suarez 17
Bacca7
Benzema 11
Mandžukić 5

Min/gol:
Bacca 127min
Suarez 136min
Benzema 153min
Mandžukić 161min

i onda kad ovde čuješ da je prosječan igrač, baš se čovjek zapita :crazy: :zviz: inače Mbia Krychowiak, Reyes, Banega, Vitolo su doktori vezne linije :stop:
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 28 jun 2015, 14:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 14:01

Nije on prosječan igrač, ali nije KOMPLETAN NAPADAČ KOJI ĆE SAM UZETI LOPTU I ZABITI GOL IZ PIZDE MATERINE.

On je igrač koji ima dobar njuh za gol i kretanje mozda najbolje u Evropi ali kad pogledaš naš vezni red neće imati ko da mu asistira.

Bas sam sinoc pregledao sve njegove golove iz prosle sezone i svi su bili ALLA PIPPO INZAGHI, LUCA TONI i slično.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 jun 2015, 14:03

Bacca može biti pravi potez, a lako se može dogoditi da ništa ne pokaže i zato je rizik kad daš toliko love na igrača koji je bljesnuo jednu-dvije sezone. Radije bih Jacksona ili Ibru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 14:08

A yebiga ljudi, pa to što vi hoćete da napadač sam sebi stvori priliku i zabije gol pa to ne mogu 2,3 igrača na svijetu. Dobili smo dobrog napadača koji će sigurno svaku ukazanu priliku da iskoristi i posremi loptu u mrežu. Momak ima miris za gol i biće nam ekstra pojačanje sigurno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 14:09

Principe je napisao/la:Nije on prosječan igrač, ali nije KOMPLETAN NAPADAČ KOJI ĆE SAM UZETI LOPTU I ZABITI GOL IZ PIZDE MATERINE.

On je igrač koji ima dobar njuh za gol i kretanje mozda najbolje u Evropi ali kad pogledaš naš vezni red neće imati ko da mu asistira.

Bas sam sinoc pregledao sve njegove golove iz prosle sezone i svi su bili ALLA PIPPO INZAGHI, LUCA TONI i slično.

Taka igraca imas 3 na svijetu to su: Messi Ronaldo i Ibra !!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 14:38

Ibrahimović,Lewandovski,Suarez,Diego Costa,J.Martinez,Aguero,Benzema,Tevez,Rooney.. sve su to igrači koji mogu donijeti prevagu na terenu svojim jednim potezom i kompletniji su igrači od Bacce. Moje misljenje. Nemojte me samo na krst razapet.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 28 jun 2015, 15:12

Principe je napisao/la:Ibrahimović,Lewandovski,Suarez,Diego Costa,J.Martinez,Aguero,Benzema,Tevez,Rooney.. sve su to igrači koji mogu donijeti prevagu na terenu svojim jednim potezom i kompletniji su igrači od Bacce. Moje misljenje. Nemojte me samo na krst razapet.
Slažem se sa tobom osim u tome da je Jackson Martinez taj igrač... Taj lik je ništa posebno, precjenjen igrač. Svi gore nabrojani vrijede preko 50 miliona osim vremešnog Zlatana. Mi smo morali sa nečim početi, ovaj očigledno ima para i njemu ne znači 30 miliona puno. Vjerujem da ćemo do kraja dovesti još kojeg igrača, a onda slijedeće ljeto je to već pravi Milan.

Slažem se da je Bacca puno plaćen, ali nemamo izbora i niko neće kod nas.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []