ma nemoj mi reci onog mandzukica aka ronaldinja za kojeg se otima pola evropeharishp je napisao/la:Sad ga je naplatio uz kamate.Samo jedan gol ga dijeli da bude najbolji strelac uz Mandjucalcio je napisao/la:Jeli iz penala zabio? u kupu mu je protiv Sibenika golman odbranio penal, ali je bio pravo traljavo opucan.
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Fakat je naš ponos kapa dole majstoru.Od prvog dana sam vidjela da je igračina ,jednostavan Ibro samo naprijed
svaka čast!Samo da ode iz Splita iz banane lige
da napreduje još mlad je!
Mislim da će Ibričić ostat do zime u Splitu, a onda će otići. Jedan razlog bi mogao biti velika odšteta koju Hajduk traži (ugovor je potpisao, tj.obnovio do 2012.g.), a drugi nastojanje Hajduka da ga zadrži za europske utakmice i pokušaj proboja u Europa Ligu po skupinama. To je neko moje viđenje. Al kako god bude, vidjet ćemo u narednim mjesecima.
Kad bude odlazio, pretpostavljam da će otici u Njemačku ili Francusku ligu. Mislim da su to lige po njegovoj mjeri.
Kad bude odlazio, pretpostavljam da će otici u Njemačku ili Francusku ligu. Mislim da su to lige po njegovoj mjeri.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Perho @dubravicu oci moje camparaste sta je onda sa Kalinicem ili pogotovo lovrenom.
Osteta je tolika kolika je, ko ima i dat ce.Naravno kome treba ovaj tip igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dok taj isti Dinamo ne moze sa onakvim zvijezdama dobiti Zagreba ili izvuci bod u Vinkovcima koji im treba za ovjeru tituleDabar je napisao/la:neznam kako se neki hajdukovi igrači mogu govoriti kako dinamo nije bolji od njih pa hajduk karlovca,šibenika,istru dobija jedva u zadnjim minutama,ma neće oni još 10 god osvojit prvenstvo--
Rotor Volgograd...
Da je iko spreman dati 3 mil. eura za Ibričića otišao bi on na zimu...harishp je napisao/la:Velika osteta
![]()
![]()
Perho @dubravicu oci moje camparaste sta je onda sa Kalinicem ili pogotovo lovrenom.![]()
Uglavnom ce biti skuplji od Mandje na kraju.Mrgood je napisao/la:Da je iko spreman dati 3 mil. eura za Ibričića otišao bi on na zimu...harishp je napisao/la:Velika osteta
![]()
![]()
Perho @dubravicu oci moje camparaste sta je onda sa Kalinicem ili pogotovo lovrenom.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.harishp je napisao/la:Uglavnom ce biti skuplji od Mandje na kraju.Mrgood je napisao/la:Da je iko spreman dati 3 mil. eura za Ibričića otišao bi on na zimu...harishp je napisao/la:Velika osteta
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Pa ako je po tome, onda bi taj koji igra za ozbiljan klub trebao imati puno ozbiljniji rezultat od ovog koji igra za neozbiljniCartman je napisao/la:Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
svaka cast NoName,, ma pusti ti njih ja sam se dugo raspravljao u vezi ibre i jos kad je Hajduk igrao lose ,,ali nekim Neozbiljnim tipovima je nemogue objasniti neke stvari,, jer oni vide samo ono sto zele!!!!NoName je napisao/la:Pa ako je po tome, onda bi taj koji igra za ozbiljan klub trebao imati puno ozbiljniji rezultat od ovog koji igra za neozbiljniCartman je napisao/la:Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
To ti je inace logika''dodje mi da vrisnem''.Jos ''lav'' sav sretan citiraNoName je napisao/la:Pa ako je po tome, onda bi taj koji igra za ozbiljan klub trebao imati puno ozbiljniji rezultat od ovog koji igra za neozbiljniCartman je napisao/la:Kako da ne. Mandzukic igra za ozbiljan klub koji igra u Europa Ligi, a Ibricic za klub koji ispada od Ziline u pretkolu pretkola.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Ibričića se podcjenjuje cijelo vrijeme od kada je u reprezentaciji i to bez ikakve potrebe i razloga, čovjek daje svoj maksimum na svakoj utakmici, izmjenjao je hejbet pozicija, ali nama nikad ne valja. Ono što me čudi jeste da ga podcjenjuju navijači naše reprezentacije, Mrgud samo obavlja svoj diverzantski zadatak svakako, tako da me to ne iznenađuje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Čut ćemo se u 7. mjesecu.harishp je napisao/la:Uglavnom ce biti skuplji od Mandje na kraju.Mrgood je napisao/la:Da je iko spreman dati 3 mil. eura za Ibričića otišao bi on na zimu...harishp je napisao/la:Velika osteta
![]()
![]()
Sumnjam da Tranzospor može dati više od 3 mil.
Za Mandju ce Mamic jos morati dati tri milona da ga neko uzme. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam šta je sa Kalinićem i Lovrenom, vidim da si bolje upućen, a i ne zanima me. Osim toga, ja sam samo iznio svoje mišljenje, ugovor je potpisan do 2012.g. Ako ne znaš šta je odšteta uzmi riječnik pa vidi.harishp je napisao/la:Velika osteta
![]()
![]()
A kolutat očima možeš i dalje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Osteta je ono sto Perhan moze dobiti na frljavo i ko malo izbuljeno oko,jer ga je biba kljucnula.
Stranu na salu
Visina ostete se postavlja na osnovu onoga koliko klub procijeni da igrac vrijedi.
Prema tome napisao si cjeli post da bi se opet vratio na isto.
Stranu na salu
Visina ostete se postavlja na osnovu onoga koliko klub procijeni da igrac vrijedi.
Prema tome napisao si cjeli post da bi se opet vratio na isto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pricate gluposti, Ibricic nikad ne moze bit skuplji od Mandzukica jer Hajduk nije u stanju dobit solidnu lovu za svoje igrace. Pa Dinamo je dobio duplo vise za Lovrena nego sto je Hajduk za Kranjcara. Ibricic ide za max. 5 miliona, ali on svakako ne ide, ceka igracina prijateljsku protiv Barcelone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ceka da ga oni dovedu u svoje redove.Cartman je napisao/la:Pricate gluposti, Ibricic nikad ne moze bit skuplji od Mandzukica jer Hajduk nije u stanju dobit solidnu lovu za svoje igrace. Pa Dinamo je dobio duplo vise za Lovrena nego sto je Hajduk za Kranjcara. Ibricic ide za max. 5 miliona, ali on svakako ne ide, ceka igracina prijateljsku protiv Barcelone.
Ibra ide u Njemacku ili Englesku na ljeto, to je tako. Dosta je bilo povlacenja po Hrvatskoj, vrijeme je za promjenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne ide ibraga nigdje iz splita, barem još jednu sezonu. od onakvih lijepih splitskih žena ići kod pirgavih engleskinja i čvigavih švabica. biće vremena za lovu, neka uživa u svom kraljevstvu . još je mlad biće love
Nagazi ih @Omereomerbavarac je napisao/la:Ceka da ga oni dovedu u svoje redove.Cartman je napisao/la:Pricate gluposti, Ibricic nikad ne moze bit skuplji od Mandzukica jer Hajduk nije u stanju dobit solidnu lovu za svoje igrace. Pa Dinamo je dobio duplo vise za Lovrena nego sto je Hajduk za Kranjcara. Ibricic ide za max. 5 miliona, ali on svakako ne ide, ceka igracina prijateljsku protiv Barcelone.![]()
Ibra ide u Njemacku ili Englesku na ljeto, to je tako. Dosta je bilo povlacenja po Hrvatskoj, vrijeme je za promjenu.
P.S bhrvat
Trijeba ko' trijeba,njegova hanuma opasna pa mu to sve isto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.