FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2015, 00:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:Anhel je već više puta ponovio da nema namjeru napuštati United i da želi da se bori za svoje mjesto u timu i vrati onu formu iz Reala kako bi opravdao svoju cijenu. Ne kažem da ga United ne bi prodao kad bi došla neka baš visoka ponuda, ali šanse za njegov odlazak i nisu velike :)
Ja tipujem da će sigurno napustiti ManU. S tim da ne mora značiti da će sigurno doći u Bayern, ali mislim da je velika vjerovatnoća da će napustit United. Sve sada zavisi ko će prvi zagristi i pokrenuti jedan lanac velikih transfera, koji su vezani za 3-4 top kluba. Jedan transfer može uzrokovati drugi itd.. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 29 jun 2015, 00:42

Ma dajte ljudi, poredite Badstubera s Boatengom... Boateng je imao ispočetka malih problema prilagodbe kad je došao iz citija.
Sam je govorio o tome kako u citiju ¨nemaju¨ pravog treninga s loptom nego se radi na snazi ponajviše(ko englezi, proizvode gladijatore a ne igrače) i igrao je tamo prvenstveno beka..
Koji klub sad nebi volio imati našeg Boatenga, hem je među najboljih 5 u svijetu na stoperu hem je mlad.
Griješe svi, vidjeli ste thiaga silvu kako počesto igra rukama kad ne zna šta će..
Ljudi nismo nikad u povjesti bar otkako ja pratim imali bolju tj kompletniju odbranu..
A kupit ćemo i krila, imamo vezu hvala bogu( mada mislim da nismo trebali prodat krosa on i thiago bi harali naredne godine).
Al koga nema bez njeg se može, počeo se kurcit, možda je i bolje što je otišao..
Samo ih sad treba nabrijat da igraju ništa više..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jun 2015, 00:46

effe_sa je napisao/la: Ja tipujem da će sigurno napustiti ManU. itd.. :)
Držim te za post, kvotamo se na kraju transfer roka pa da vidimo ko je bio u pravu :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 jun 2015, 05:36

Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da je dogovoren prelazak Badstubera u Stuttgart na pozajmicu od godinu dana.

Ovo bi moglo znaciti da ce Bayern ici po jos jednog stopera ili da se Javi planira koristiti na stoperu.
Gdje to citas? :)
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 jun 2015, 15:11

According to portuguese newspaper "Correio da Manha", Bayern are after the brilliant midfileder William Carvalho from Sporting de Portugal.
**** | No Manchester United move for Schweinsteiger, Basti decided to stay home!
Matteo Pedrosi
‏@MatteoPedrosi
#DouglasCosta in viaggio verso la Germania. Visite mediche con il #Bayern
Costa on his way to medical.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2015, 16:08

Nerminovic je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da je dogovoren prelazak Badstubera u Stuttgart na pozajmicu od godinu dana.

Ovo bi moglo znaciti da ce Bayern ici po jos jednog stopera ili da se Javi planira koristiti na stoperu.
Gdje to citas? :)
Po raznim portalima i drustvenim mrezama a ova vijest se negdje pojavila na twitteru sto naravno ne mora da bude tacno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2015, 16:20

slika :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 29 jun 2015, 23:00

Evo da vam se javi pokretač ove svete teme. Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...

Prethodnu sezonu neću okarakterisati kao neuspješnom ali nije u potpunosti ni uspješna. Meni je falio još samo taj kup i ako ništa, barem malo bolje izdanje u polufinalu LP.

Što se trenera tiče, apsolutno ga podržavam jer vjerujem u ono što on radi mada mi se neke izjave ne sviđaju, kao npr. one u vezi Messija, lijepe igre..

A vezano za prelazni rok i novu sezonu. Očekivanja su veća od prethodne naravno. 2 trofeja se nameću kao cilj.

Samo da vam kažem da bi me samo jedan igrač obradovao kao što je Ribery.

To je:
ARDA TURAN
MIA SAN MIA

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 jun 2015, 23:36

Bgm je William Carvalho na nasem radaru...odlican igrac...ima klauzulu od 45 miliona eura...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 jun 2015, 23:42

****: #FCBayern's Technical Director Michael Reschke is in Prague where the Euro under-21 tournament takes place to observe players.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jun 2015, 23:45

recimo Marco Reus nikada nije osvojio Bundesligu, mislim da će još jednu sezonu ostat u Dortmundu da proba pod Tuhelovom palicom, a ako mu ne uspije, imam neku trunku nade da će preć u Bayern kao sigurno mjesto osvajanje titule lige i jedino on bi mogo zamijenit Riberya.

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 29 jun 2015, 23:46

phily je napisao/la:
****: #FCBayern's Technical Director Michael Reschke is in Prague where the Euro under-21 tournament takes place to observe players.
Kad god se M.Reschke vratio sa poslovnog puta, nikada nije dosao praznih ruku :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2015, 09:31

Malo spekulacija: zainteresirani smo za Williama Carvalha iz Sportinga, i LvG je dao dozvolu da Bayern moze razgovarati u vezi transfera Di Marie.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 jun 2015, 14:52

nele-BHF je napisao/la:Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...
ve alejkumu selam.

sto se tice arde, naravno da bismo voljeli da dodje. kad je u top formi, nije slabiji od nasih najboljih veznjaka.
brazilac + di maria + arda = puna saka brade :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jun 2015, 15:06

sekerbay je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...
ve alejkumu selam.

sto se tice arde, naravno da bismo voljeli da dodje. kad je u top formi, nije slabiji od nasih najboljih veznjaka.
brazilac + di maria + arda = puna saka brade :mrgreen:
Sitnica, samo 140 mi eura za tri igrača. I kad maštam ne dođem do takve cifre :D

Douglas Costa 30-35 mil eura
Arda Turan (klauzula 33 mil funti= oko 46 mil eura)
Angle Di Maria (65 mil eura)

Niko sretniji od mene kad bi Di Marija i Arda došli, ali to je ipak realno samo na menadžeru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 jun 2015, 15:26

dobro, imamo pravo sanjati.
ali sta znas, mozda ovi iz uprave pobijesne i izdvoje tih 140 mil. evra.
osim toga, svajni vrijedi 30-ak mil. :mrgreen:
dakle, platili bismo ih ca. 110 mil. nije puno ako uzmes u obzir koliko barca i real izdvoje za samo jednog igraca.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2015, 15:34

Svajni 10m, Rejna 2m, Sacir 18m, nakupi se. Jos jedno njih sedam i mozemo Di Mariju uzet.

Edit: Di Marzio javlja da je ljekarski sa Kostom gotov za par sati i da je cijena oko 30 mil.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2015, 16:55

Prosao je medicinske, sutra ce potpisati na 5 godina. Transfer je iznosio 30m.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 jun 2015, 17:10

Znaci Ulreich , Kimmich za kojeg svi imaju samo rijeci hvale, Douglas Costa , i ja bi bio sretan jos sa 1-2 igraca, taj napadac neki, sto se mene tice neka ga pronadju i u mladjariji Bayerna :)

Sve u svemu mislim da cemo na kraju biti zadovoljni transferima, pogotovo kad se ekipa uigra, odnosno igraci koji su dosli !
FC Bayern !!!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 jun 2015, 19:12

Ja cu biti sretan samo ukoliko nasi igraci budu zdravi i u formi. Pojacanja u tom slucaju nam nece biti potrebna.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.