Ja tipujem da će sigurno napustiti ManU. S tim da ne mora značiti da će sigurno doći u Bayern, ali mislim da je velika vjerovatnoća da će napustit United. Sve sada zavisi ko će prvi zagristi i pokrenuti jedan lanac velikih transfera, koji su vezani za 3-4 top kluba. Jedan transfer može uzrokovati drugi itd..rio_Ferdy88 je napisao/la:Anhel je već više puta ponovio da nema namjeru napuštati United i da želi da se bori za svoje mjesto u timu i vrati onu formu iz Reala kako bi opravdao svoju cijenu. Ne kažem da ga United ne bi prodao kad bi došla neka baš visoka ponuda, ali šanse za njegov odlazak i nisu velike
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma dajte ljudi, poredite Badstubera s Boatengom... Boateng je imao ispočetka malih problema prilagodbe kad je došao iz citija.
Sam je govorio o tome kako u citiju ¨nemaju¨ pravog treninga s loptom nego se radi na snazi ponajviše(ko englezi, proizvode gladijatore a ne igrače) i igrao je tamo prvenstveno beka..
Koji klub sad nebi volio imati našeg Boatenga, hem je među najboljih 5 u svijetu na stoperu hem je mlad.
Griješe svi, vidjeli ste thiaga silvu kako počesto igra rukama kad ne zna šta će..
Ljudi nismo nikad u povjesti bar otkako ja pratim imali bolju tj kompletniju odbranu..
A kupit ćemo i krila, imamo vezu hvala bogu( mada mislim da nismo trebali prodat krosa on i thiago bi harali naredne godine).
Al koga nema bez njeg se može, počeo se kurcit, možda je i bolje što je otišao..
Samo ih sad treba nabrijat da igraju ništa više..
Sam je govorio o tome kako u citiju ¨nemaju¨ pravog treninga s loptom nego se radi na snazi ponajviše(ko englezi, proizvode gladijatore a ne igrače) i igrao je tamo prvenstveno beka..
Koji klub sad nebi volio imati našeg Boatenga, hem je među najboljih 5 u svijetu na stoperu hem je mlad.
Griješe svi, vidjeli ste thiaga silvu kako počesto igra rukama kad ne zna šta će..
Ljudi nismo nikad u povjesti bar otkako ja pratim imali bolju tj kompletniju odbranu..
A kupit ćemo i krila, imamo vezu hvala bogu( mada mislim da nismo trebali prodat krosa on i thiago bi harali naredne godine).
Al koga nema bez njeg se može, počeo se kurcit, možda je i bolje što je otišao..
Samo ih sad treba nabrijat da igraju ništa više..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Držim te za post, kvotamo se na kraju transfer roka pa da vidimo ko je bio u pravueffe_sa je napisao/la: Ja tipujem da će sigurno napustiti ManU. itd..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gdje to citas?Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da je dogovoren prelazak Badstubera u Stuttgart na pozajmicu od godinu dana.
Ovo bi moglo znaciti da ce Bayern ici po jos jednog stopera ili da se Javi planira koristiti na stoperu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
According to portuguese newspaper "Correio da Manha", Bayern are after the brilliant midfileder William Carvalho from Sporting de Portugal.
**** | No Manchester United move for Schweinsteiger, Basti decided to stay home!
Matteo Pedrosi
@MatteoPedrosi
#DouglasCosta in viaggio verso la Germania. Visite mediche con il #Bayern
Costa on his way to medical.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po raznim portalima i drustvenim mrezama a ova vijest se negdje pojavila na twitteru sto naravno ne mora da bude tacno.Nerminovic je napisao/la:Gdje to citas?Omerbavarac je napisao/la:Izgleda da je dogovoren prelazak Badstubera u Stuttgart na pozajmicu od godinu dana.
Ovo bi moglo znaciti da ce Bayern ici po jos jednog stopera ili da se Javi planira koristiti na stoperu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo da vam se javi pokretač ove svete teme. Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...
Prethodnu sezonu neću okarakterisati kao neuspješnom ali nije u potpunosti ni uspješna. Meni je falio još samo taj kup i ako ništa, barem malo bolje izdanje u polufinalu LP.
Što se trenera tiče, apsolutno ga podržavam jer vjerujem u ono što on radi mada mi se neke izjave ne sviđaju, kao npr. one u vezi Messija, lijepe igre..
A vezano za prelazni rok i novu sezonu. Očekivanja su veća od prethodne naravno. 2 trofeja se nameću kao cilj.
Samo da vam kažem da bi me samo jedan igrač obradovao kao što je Ribery.
To je:
MIA SAN MIA
Prethodnu sezonu neću okarakterisati kao neuspješnom ali nije u potpunosti ni uspješna. Meni je falio još samo taj kup i ako ništa, barem malo bolje izdanje u polufinalu LP.
Što se trenera tiče, apsolutno ga podržavam jer vjerujem u ono što on radi mada mi se neke izjave ne sviđaju, kao npr. one u vezi Messija, lijepe igre..
A vezano za prelazni rok i novu sezonu. Očekivanja su veća od prethodne naravno. 2 trofeja se nameću kao cilj.
Samo da vam kažem da bi me samo jedan igrač obradovao kao što je Ribery.
To je:
Bgm je William Carvalho na nasem radaru...odlican igrac...ima klauzulu od 45 miliona eura...
****: #FCBayern's Technical Director Michael Reschke is in Prague where the Euro under-21 tournament takes place to observe players.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
recimo Marco Reus nikada nije osvojio Bundesligu, mislim da će još jednu sezonu ostat u Dortmundu da proba pod Tuhelovom palicom, a ako mu ne uspije, imam neku trunku nade da će preć u Bayern kao sigurno mjesto osvajanje titule lige i jedino on bi mogo zamijenit Riberya.
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Kad god se M.Reschke vratio sa poslovnog puta, nikada nije dosao praznih rukuphily je napisao/la:****: #FCBayern's Technical Director Michael Reschke is in Prague where the Euro under-21 tournament takes place to observe players.
Malo spekulacija: zainteresirani smo za Williama Carvalha iz Sportinga, i LvG je dao dozvolu da Bayern moze razgovarati u vezi transfera Di Marie.
ve alejkumu selam.nele-BHF je napisao/la:Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...
sto se tice arde, naravno da bismo voljeli da dodje. kad je u top formi, nije slabiji od nasih najboljih veznjaka.
brazilac + di maria + arda = puna saka brade
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sitnica, samo 140 mi eura za tri igrača. I kad maštam ne dođem do takve cifresekerbay je napisao/la:ve alejkumu selam.nele-BHF je napisao/la:Kao prvo da vas pozdravim i poselamim...
sto se tice arde, naravno da bismo voljeli da dodje. kad je u top formi, nije slabiji od nasih najboljih veznjaka.
brazilac + di maria + arda = puna saka brade
Douglas Costa 30-35 mil eura
Arda Turan (klauzula 33 mil funti= oko 46 mil eura)
Angle Di Maria (65 mil eura)
Niko sretniji od mene kad bi Di Marija i Arda došli, ali to je ipak realno samo na menadžeru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
dobro, imamo pravo sanjati.
ali sta znas, mozda ovi iz uprave pobijesne i izdvoje tih 140 mil. evra.
osim toga, svajni vrijedi 30-ak mil.
dakle, platili bismo ih ca. 110 mil. nije puno ako uzmes u obzir koliko barca i real izdvoje za samo jednog igraca.
ali sta znas, mozda ovi iz uprave pobijesne i izdvoje tih 140 mil. evra.
osim toga, svajni vrijedi 30-ak mil.
dakle, platili bismo ih ca. 110 mil. nije puno ako uzmes u obzir koliko barca i real izdvoje za samo jednog igraca.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
FC Bayern München
Svajni 10m, Rejna 2m, Sacir 18m, nakupi se. Jos jedno njih sedam i mozemo Di Mariju uzet.
Edit: Di Marzio javlja da je ljekarski sa Kostom gotov za par sati i da je cijena oko 30 mil.
Edit: Di Marzio javlja da je ljekarski sa Kostom gotov za par sati i da je cijena oko 30 mil.
Prosao je medicinske, sutra ce potpisati na 5 godina. Transfer je iznosio 30m.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci Ulreich , Kimmich za kojeg svi imaju samo rijeci hvale, Douglas Costa , i ja bi bio sretan jos sa 1-2 igraca, taj napadac neki, sto se mene tice neka ga pronadju i u mladjariji Bayerna
Sve u svemu mislim da cemo na kraju biti zadovoljni transferima, pogotovo kad se ekipa uigra, odnosno igraci koji su dosli !
Sve u svemu mislim da cemo na kraju biti zadovoljni transferima, pogotovo kad se ekipa uigra, odnosno igraci koji su dosli !
FC Bayern !!!!!
Ja cu biti sretan samo ukoliko nasi igraci budu zdravi i u formi. Pojacanja u tom slucaju nam nece biti potrebna.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.